FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 19 mar 2010, 10:06

Nije ni cudo sto igraci su igrali lose u srijedu kad nisu primili plate,jucer Glavas nije bio na treningu,otisao do Sabovica da dadne igracima plate,ni ja ne bih igrao dobro kad mi ne daju platu,al eto izgleda Saba ce ih danas isplatit ili je jucer,sad laganini prema Zenici uzet bod :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 19 mar 2010, 21:16

sutra jako bitna utakmica....tesko cemo do boda jer celik igra dosta lijepo i otvoreno...posto je njima pobjeda kuci imperativ mi bismo trebali igrat zatvorenije i probat preko brzih krila nesto napravit u fazi napada..ako dugo budemo drzali nulu vremenom ce se pocet uvlacit nervoza u redove celika koju bismo mozda mogli iskoristit...inace,ako nam celik brzo zabije go ili dva sve ce bit zavrseno..u svakom slucaju sretno nam sutra i nek nam je Bog na pomoci.. ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 21:19

Momci hoce li biti dolaska vaseg?

Volio bih da dodjete u sto vecem broju pa da napravimo lijepu atmosferu na BP. Utakmica ce biti zanimljiva, bodovi neophodni i jednim i drugima za opstanak tako da ocekujem tvrdu utakmicu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 mar 2010, 21:21

rob do bagro je napisao/la:Momci hoce li biti dolaska vaseg?

Volio bih da dodjete u sto vecem broju pa da napravimo lijepu atmosferu na BP. Utakmica ce biti zanimljiva, bodovi neophodni i jednim i drugima za opstanak tako da ocekujem tvrdu utakmicu.
kako ocekujes tvrdu tekmu kad smo bas sexy igrali u ova 3 kola :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 mar 2010, 21:24

Phill Jackson je napisao/la:

kako ocekujes tvrdu tekmu kad smo bas sexy igrali u ova 3 kola :mrgreen:
Pa jbo ga ti, i ja ocekujem ta 3 boda ali da li cemo lagano doci do njih, vidjecemo sutra, a to za sexy slazem se :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 19 mar 2010, 22:32

zalosno je da se ova dva kluba nalaze na samom zacelju i da igraju u ovakvim oklonostima al tako je kako je..bit ce valjda bolje nekad...inace poslije uspijesne 2 vezane sezone mnogi su strahovali od ovakvog pada...na zalost bili su u pravu..sto se tice dolaska na Bilino,stav grupe je da se ne pise o tome na ovakvim forumima tako da ako sutra budes na tekmi..sve ces vidjeti...pozz gradu dima i magle ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2010, 10:28

Sloboda: Danas u Zenici za bijeg s dna tabele

Nogometaši Slobode danas igraju važnu utakmicu u Zenici protiv Čelika.

U pitanju je duel starih rivala, čiji mečevi su uvijek protkani neizvjesnošću i žustrinom. Sloboda je u prvom dijelu prvenstva na Tušnju slavila 2:1.

Trener Vlatko Glavaš ima na raspolaganju sve igrače, ali još nije saopćio sastav za ovu utakmicu.

Tuzlaci su, inače, od jučer u Zenici. Smješteni su u Domu penzionera gdje inače odsjeda reprezentacija BiH.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 mar 2010, 11:04

čelik danas 2-0 dobija

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2010, 11:14

SAUDIN23 je napisao/la:čelik danas 2-0 dobija
da nije malo ?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2010, 11:23

harry_90 je napisao/la:
da nije malo ?

covjek ima pravo da dadne prognozu tako da nema potrebe da se protivimo njegovoj prognozi.

.Mi samo mozemo odigrat 0:0 sto se tice naseg pozitivnog rezulta, a pobjedu je tesko ocekivati, ali posto mi nemamo pravo da se nadamo drugacijem izhodu ovog susreta radi trenutne situacije, onda moramo se nadati da cemo uspjeti ubost barem ovu prvu opciju.Naravno i Celik je mozda i u goroj situaciji od nas, jer mi imamo bod manje, a i utkamicu manje od Celika i svakako da su im bodovi neophodni i svkai gubitak bodova na svom terenu mogu ih skupo kostati.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 20 mar 2010, 14:15

Šta bi za onu utakmicu protiv Sarajeva? Hoće li se to ponoviti ili će Sojuz dodijeliti tri boda Sarajevu, njima to svakako treba za titulu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2010, 14:20

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
da nije malo ?

covjek ima pravo da dadne prognozu tako da nema potrebe da se protivimo njegovoj prognozi.

.Mi samo mozemo odigrat 0:0 sto se tice naseg pozitivnog rezulta, a pobjedu je tesko ocekivati, ali posto mi nemamo pravo da se nadamo drugacijem izhodu ovog susreta radi trenutne situacije, onda moramo se nadati da cemo uspjeti ubost barem ovu prvu opciju.Naravno i Celik je mozda i u goroj situaciji od nas, jer mi imamo bod manje, a i utkamicu manje od Celika i svakako da su im bodovi neophodni i svkai gubitak bodova na svom terenu mogu ih skupo kostati.
Slazem se sa tobom,al nekako imam dobar osjecaj da cemo moci bod izvuci sa BP,svi su zdravi,nema povreda,puno bi nam znacio bod iz Zenice :)
Raz_ba je napisao/la:Šta bi za onu utakmicu protiv Sarajeva? Hoće li se to ponoviti ili će Sojuz dodijeliti tri boda Sarajevu, njima to svakako treba za titulu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Igra se sad u srijedu ponovo :D samo Sumar nesh izmislja da nece doci igrat tekmu.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 mar 2010, 14:32

MA reko sumar nema nista ode da se zali UEFI , FIFI svom drugu Platiniju ide u Hag kod Bramerza jer ovo sto su uradili u savezu je zlocin veliki :D na sve je spreman samo da ne bude ponovo 3 komada :) ako Sloboda kojim slucajem uzme pitam se na sta ce se sljedece da zali :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2010, 14:37

http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... p?id=34889

polako se krece :D
TaRgEt_ je napisao/la:MA reko sumar nema nista ode da se zali UEFI , FIFI svom drugu Platiniju ide u Hag kod Bramerza jer ovo sto su uradili u savezu je zlocin veliki :D na sve je spreman samo da ne bude ponovo 3 komada :) ako Sloboda kojim slucajem uzme pitam se na sta ce se sljedece da zali :D
Mozda se bude zalio na srijedu,nije taj dan za igranje utakmica lige :D ili ce biti opet krive sudije,najace je sto ce Suman mora 3000 km iskeširat laganini,opet ga opalise po djepu :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 mar 2010, 14:40

harry_90 je napisao/la:http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... p?id=34889

polako se krece :D
TaRgEt_ je napisao/la:MA reko sumar nema nista ode da se zali UEFI , FIFI svom drugu Platiniju ide u Hag kod Bramerza jer ovo sto su uradili u savezu je zlocin veliki :D na sve je spreman samo da ne bude ponovo 3 komada :) ako Sloboda kojim slucajem uzme pitam se na sta ce se sljedece da zali :D
Mozda se bude zalio na srijedu,nije taj dan za igranje utakmica lige :D ili ce biti opet krive sudije,najace je sto ce Suman mora 3000 km iskeširat laganini,opet ga opalise po djepu :D

Ili ce biti sudija koji bude sudio ima zenu iz Tuzle pa je navijao za Slobodu , nesto ono u stilu Dodika Gregorian ima zenu muslimanku pa frku pravi :D :D :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 mar 2010, 14:41

ma ovo je smijesno.
prvo Olimpik cuj kao zaboravi stavit na ispisnicu jer je kao trebao u Srbiju,pa onda savez ne obavijesti.Koliko ja znam savez je duzan vodi evidenciju i obavijesti koji je igrac suspendovan.Sloboda je dijelom kriva jer je trebala provjerit za svaki slucaj,ali po meni nisu imali razloga da provjeravaju.Olimpik je naznacio da je igrac cist,savez nije potvrdio da je igrac suspendovan,znaci nema nikakvog razloga za sumnju.

a da se dotaknem i druge teme.Ono sto je savez kao priznao da je kriv sto Sloboda nije otisla u evropu.Pa jbt dje to ima,savez je znaci time priznao da je liga neregularna i da namijestaju ligu kako im volja i ko im vise plati.
Jos nude nagodbu haha,a svi navijaci Slobode upoznati sa desavanjima kad smo se borili za opstanak znaju kako se savez nagadja.Par penala i par bodova vani,te naredne sezone vjerovatno finale kupa opet i eto nagodbe.
samo mi zao klubova na ciju stetu ce se savez "nagadjat" sa Slobodom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 mar 2010, 15:11

Sa tri boda protiv Sarajeva,ili bez vi sa Modricom selite u drugu ligu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2010, 15:13

cena je napisao/la:Sa tri boda protiv Sarajeva,ili bez vi sa Modricom selite u drugu ligu!
Prerano donosis svoj sud. Tek su odigrana 3 kola u proljetnom dijelu sezone. Ima jos mnogo da se igra i puno je bodova u igri.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 mar 2010, 15:13

Zivi bili pa vidjeli!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 mar 2010, 15:14

cena je napisao/la:Sa tri boda protiv Sarajeva,ili bez vi sa Modricom selite u drugu ligu!
:D :D ima covjek smisla za humor :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.