Ne pratis ti njih dovoljno,to se jasno vidi po tvom pisanju.Vrtis stereotipnu pricu.Nemam snage dalje objasnjavati.Prati ih tokom sezone,ako zelis i sve ce ti se samo reci....tuzlak1987 je napisao/la:A zar stvarno mislis da ovaj stariji Teague nije limitiran igrac u odnosu u druge PG u ligi? Ili da vjeciti talenat Bazemore ima neki potencijal da uradi, Payne ili crni Njemac. Tanko je to sve.. A znas i sam kakva je Indiana od pola sezone bila, prosle godine se jednostavno nudila da ispadne i ta prica o tituli kada im je pala kada se vidjela sva limitiranost Hibberta i Hilla. Tj da su bez Georgea i Stephensona sada sigurno slabija ekipa od Atl za koju priznajem da ima sistem ali da nece dalje od prve runde. Negdje sam procitao, koji im je uopste cilj fransize? Da igraju dosadne sezone sa 45 pobjeda bez da u offu nesto vise poduzmu.. Samo se pitam dokle jer dok druge ekipe kupe neke potencijale i pickove i napreduju ovi vrte svake godine rotaciju sa 9 igraca koji su svoj vrhunac dostigli..
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Ne kontam šta @nezalaganje hoće da kaže za Atlantu??
Prvo što me iznenađuje iznošenje nekih činjenica od Indiani. Pa ta ekipa je bila na ivici kolapsa kroz cijeli PO.
I sad ta priča "Inidanu je Atlanta namučila" je baš nerezonska.
Atlanta jeste redovni učesik PO-a ,ali ta ista Atlanta ili ispada u prvoj rundi,ili bude "pometena" u drugoj.
I ove sezone će biti ista stvar. Ono OK ekipa,PO ekipa i ništa bitnije od tog.
P.S. Ako im je došao neki lik iz Spursa,ne mora značiti da su kraljevi univerzuma
Prvo što me iznenađuje iznošenje nekih činjenica od Indiani. Pa ta ekipa je bila na ivici kolapsa kroz cijeli PO.
Atlanta jeste redovni učesik PO-a ,ali ta ista Atlanta ili ispada u prvoj rundi,ili bude "pometena" u drugoj.
P.S. Ako im je došao neki lik iz Spursa,ne mora značiti da su kraljevi univerzuma
A.F.C. Bournemouth!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne kontas ti poentu.Niko ne kaze da su oni 'kraljevi univerzuma'rambo16 je napisao/la:Ne kontam šta @nezalaganje hoće da kaže za Atlantu??

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 12 nov 2014, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Atlanta je uz SAS ekipa koja u zadnje vrijeme igra najvise uzastopnih PO..to ti je u NBA druze skoro pa nemoguce,ljudima su otisli Josh Smith,Joe Johnson a ljudi opet igraju PO..Najgore mi je kad kazu igraju samo PO prva druga runda i to je to,MIL,PHI,ORL sa svim talentima,pickovima i cime sve ne to ne igraju a pikove godinama skupljaju..Neki ovdje trebaju shvatiti da su rookie igraci sve slabiji,dokaz,prvi strijelac medju rookie igracima je Jabbari Parker sa nekih 11 ppg,a pazi prije,MCW,Davis,Griffin,Tyreke Evans,monstruozne brojke ali nema PO,zato je meni Atlanta super ekipa,znaju da titulu uzme 7 ekipa u toku 10 godina,tesko se tu naci,hajmo mi igrati PO a ovi nek kupe pikove,imaju talente ovo ono i mozda doguraju negdje,a vecinom ne doguraju nigdje..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je to,ali izgleda da neki imaju percepciju da svaka ekipa koja je u PO-u mora biti kandidat za titulu.Pa to je nemoguce i ne postoji niti u jednom sportu.Bitno je biti u PO-u(iz milion razloga),nekad se neko moze nekome povrijediti,nekad ces ti odigrati fantasticnu seriju inspirisan necim i mozda ti se i ukaze sansa,jer bolje je imati i minimalnu sansu,nego nikakvu...Slatinash_7 je napisao/la:Atlanta je uz SAS ekipa koja u zadnje vrijeme igra najvise uzastopnih PO..to ti je u NBA druze skoro pa nemoguce,ljudima su otisli Josh Smith,Joe Johnson a ljudi opet igraju PO..Najgore mi je kad kazu igraju samo PO prva druga runda i to je to,MIL,PHI,ORL sa svim talentima,pickovima i cime sve ne to ne igraju a pikove godinama skupljaju..Neki ovdje trebaju shvatiti da su rookie igraci sve slabiji,dokaz,prvi strijelac medju rookie igracima je Jabbari Parker sa nekih 11 ppg,a pazi prije,MCW,Davis,Griffin,Tyreke Evans,monstruozne brojke ali nema PO,zato je meni Atlanta super ekipa,znaju da titulu uzme 7 ekipa u toku 10 godina,tesko se tu naci,hajmo mi igrati PO a ovi nek kupe pikove,imaju talente ovo ono i mozda doguraju negdje,a vecinom ne doguraju nigdje..
Pa ko je ovde rek'o da oni nisu PO ekipa?
Ti hoćeš predstavit njih kao neku moćnu ekipu koja će napraviti velike stvari na Istoku iako je svima jasno da im je prva runda PO-a najrealniji vrh dometa.
Ti hoćeš predstavit njih kao neku moćnu ekipu koja će napraviti velike stvari na Istoku iako je svima jasno da im je prva runda PO-a najrealniji vrh dometa.
A.F.C. Bournemouth!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,ATL ce ubrzo biti ekipa koja ce praviti velike stvari na Istoku...A za to prvo tvoje pitanje,malo bolje procitaj prethodnu diskusiju prije nego upadnes tek tako u istu.rambo16 je napisao/la:Pa ko je ovde rek'o da oni nisu PO ekipa?
- Slatinash_7
- Kontakt:
tuzlak misli da bi MIL mogao upasti umjesto njih u PO,nezalaganje i ja smo samo napisali zasto mi mislimo da nebi..i onda prica da nije furka igrati PO ako ne ides na naslov,svi se pojacavaju talentom al eto on nikako da ispliva..Clevland je nabolji primjer da draftom slabo sta mozes napraviti,nadograditi ekipu mozes,mozda i postaviti neki temelj al to je to,5 lutrijskih pikova u 2-3 godine ti donosi,pazi sad,15-20 pobjeda koliko su talentovani Bucksi,76ersi,Cavsi,Sacramento i ostali imali prosle godine..Toronto je primjer sta i kako treba raditi,uzeti par igraca na draftu,nista specijalno pozicioniranih,naci vodju napada,gledati da su igraci komplementarni i bum,ides u polufinale konferencije..Nesto slicno su uradili i Wizardsi,2 picka,doduse visoko pozicionirana,tri igraca sa strane i vozis u PO..to sto ne mozes napasti titulu,realno,samo je dvije ekipe na istoku napadaju,biti 2 od 15 je zafrkano,ali biti odma iza njih je super..rambo16 je napisao/la:Pa ko je ovde rek'o da oni nisu PO ekipa?
Slatina Bog i batina
Pardon,nisam primjetio da ih je neko izbacivao iz PO-a. Do mene je. . .
To je već nerealno očekivanje. A uz sve to,da Bucksi budu na njihovom mjestu. No way!
Mislim da je to @tuzlak više navijački,nego objektivno.
To je već nerealno očekivanje. A uz sve to,da Bucksi budu na njihovom mjestu. No way!
Mislim da je to @tuzlak više navijački,nego objektivno.
A.F.C. Bournemouth!
- adriano_leite
- Kontakt:
Jeff Teague je za Knighta John Stockton i Magic Johnson u jednom. Milsap i Horford su igraci koje Bucksi mogu samo sanjati, a Korvera takodjer. Grk je navikan i uopste nije toliki talenat, od njega se pravi Durant, a on to nije i nikada nece biti. Solidan igrac, u najboljem slucaju treca napadacka opcija playoff ekipe (s 8. mjesta). Mayo-talenta ima na pretek, ali budala, steta potencijala i talenta. J. Parker je rookie, treba jos pure jesti da bi vodio Buckse do playoffa. Visoke igrace Bucksa ne treba ni spominjati, jer mi nije nikako jasna Kiddova rotacija, John Henson treba da igra vise, jer je veliki potencijal, ali tesko da ce se razviti sa tako malom minutazom. Ersan prestao igrati kosarku kako je dobio veliki ugovor...tuzlak1987 je napisao/la:A zar stvarno mislis da ovaj stariji Teague nije limitiran igrac u odnosu u druge PG u ligi? Ili da vjeciti talenat Bazemore ima neki potencijal da uradi, Payne ili crni Njemac. Tanko je to sve.. A znas i sam kakva je Indiana od pola sezone bila, prosle godine se jednostavno nudila da ispadne i ta prica o tituli kada im je pala kada se vidjela sva limitiranost Hibberta i Hilla. Tj da su bez Georgea i Stephensona sada sigurno slabija ekipa od Atl za koju priznajem da ima sistem ali da nece dalje od prve runde. Negdje sam procitao, koji im je uopste cilj fransize? Da igraju dosadne sezone sa 45 pobjeda bez da u offu nesto vise poduzmu.. Samo se pitam dokle jer dok druge ekipe kupe neke potencijale i pickove i napreduju ovi vrte svake godine rotaciju sa 9 igraca koji su svoj vrhunac dostigli..
Ukratko, sanse za playoff su manje od makovog zrna.
Ja sam slicno mislio o Hawksima pa sam se itekako za*ebao u procjeni te ekipe. Siguran su ucesnik u playoffu, za nesto vise, tesko, ali kako god okrenes, jako dobra ekipa ali i podcijenjena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
zar onaj sa sportkluba nije rekao da će prenositi većeras hjuston-minesota iz mexica
gledam im na programu i nigdje nema 

nema potpisa
Vidi furke..ja gledo program oko 7 večeras i bio je prenos. Sad gledam nema ništa
A.F.C. Bournemouth!
pa ide tekma na SK 1 u 4hAdmir_Sa je napisao/la:zar onaj sa sportkluba nije rekao da će prenositi većeras hjuston-minesota iz mexicagledam im na programu i nigdje nema
s SK foruma
veceras u 04:00 na SK 1 odnosno sutra rano ujutoro ,,,
NBA Global Games: Houston – Minnesota
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la: Jeff Teague je za Knighta John Stockton i Magic Johnson u jednom. Milsap i Horford su igraci koje Bucksi mogu samo sanjati, a Korvera takodjer. Grk je navikan i uopste nije toliki talenat, od njega se pravi Durant, a on to nije i nikada nece biti. Solidan igrac, u najboljem slucaju treca napadacka opcija playoff ekipe (s 8. mjesta). Mayo-talenta ima na pretek, ali budala, steta potencijala i talenta. J. Parker je rookie, treba jos pure jesti da bi vodio Buckse do playoffa. Visoke igrace Bucksa ne treba ni spominjati, jer mi nije nikako jasna Kiddova rotacija, John Henson treba da igra vise, jer je veliki potencijal, ali tesko da ce se razviti sa tako malom minutazom. Ersan prestao igrati kosarku kako je dobio veliki ugovor...
Ukratko, sanse za playoff su manje od makovog zrna.
Ja sam slicno mislio o Hawksima pa sam se itekako za*ebao u procjeni te ekipe. Siguran su ucesnik u playoffu, za nesto vise, tesko, ali kako god okrenes, jako dobra ekipa ali i podcijenjena.
Po cemu je on npr velicina za Knighta, ove sezone su 50-50 definitivno. Teague ima 26, a jos sut nije popravio, za nijansu je bolji asistent ali uz sebe ima Horforda i Milsapa. Knight je drugi PG u generaciji Irvinga, relativno je mlad sa 22 tek, znaci do 25 bi trebao dosta napredovati..
Kvalitet Horforda i Milsapa ne sporim ali ostalo je sve cisti prosjek ukljucujuci i Korvera koji ima tu tricu koju normalno ne iskreira sam sebi. Uz to je dugi niz godina u ligi kao i dobar dio Atlante, po meni oni od ovog ne mogu vise, a potencijala nemaju..Dok se kod drugih ekipa istoka, bar njih 5-6 ocekuje narednih godina ekspanzija
Djaba njima Bodenholzer taj kada u buducnosti nece imati s cim raditi, prosle sezone nisu bili po ekipa ali nikako, nisu uzeli ni 40 pobjeda ali su usli u PO. Oni nisu uopste jaka ekipa vec su na istoku, a nisu ni mlada ekipa..
E sada sto se tice Bucksa, Antetokounmpo je momak koji jos nema 20 godina, a u NBA je dosao bez da je ikada igrao college kosarku, a ove sezone je napredovao u svakom segmentu. Ne bih rekao da je Durant, ali poboljsana verzija Batuma u buducnosti svakako ako ne bude povreda.
Parker je ako nista 2-3 igrac svoje generacije, izgleda dosta spremno ove sezone i kao da ima potpuniju igru od Wigginsa. Embiida tek treba vidjeti ali ne treba nista suditi, imaju po 19 godina..
Henson je mene razocarao dosta, nabio je malo mase ali nije to to, opet je on za startera dosta slaba cetvorka, bio bi silovan od strane mnogih kada bi bio starter u stilu PF-ova Phoenix Sunsa
To za Ilyasovu se slazem...Dodao bih tu i Sandersa. Mada kod Kidda u ovih 8 utakmica izgledaju svi dobro i disciplinovano. Jedni od boljih odbrana su u ligi trenutno..
Nea Jonesa i Beverleyija opet
No, Dwight bi trebao igrati
No, Dwight bi trebao igrati

Uze Indiana, dobra tekma bi
E sad H&H
E sad H&H
Denver ce primiti 100 za poluvrijeme 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Denver primio 84 poena za poluvrijeme
dafak

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Denver krs, trener sutra leti siguran sam. Nurkic takodje srlja kao i cijela ekipa, unistise ih ljudi na proste faktore.
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.