Treba biti realan da je u Lukavcu stanje katostrofalno u svim segmentima drustva,,,Kao prvo svi mi znamo ko su ti ljudi "redari" na domacim utakmicama radnickog,,,, svi mi znamo ko su ljudi koji cuvaju guzicu Tarika u Domu zdravlja,,,,svi mi znamo koji su to ljudi zaposleni u komunalnom...malo je reci da u Lukavcu vlada seljakluk i kriminal....Lukavac je zlo postao , seljaci iz sela nam drze Lukavac i rade sta zele po gradu , policija im nista ne smije ,,,bombe se bacaju na sve strane i nista ,,Zbog cega???
Licno nisam vidio sta se desilo ali od ljudi koji su bili u blizini su rekli da je Vojvodic dobio udarac u predjelu stomaka nakon sto ga je "redar" pozurivao da izadje s terena , jer je iskljucen ,vojvodic ga poslao u PM a ovom mati smrtno bolesna,,,iskreno zasluzio je , ali ne na josiku pogotov ne od nekog "redara" koji je tu samo sto ga koriste vlasti za licne potrebe , da ne kazem za kriminal,,,
Nadam se da ce neko stati u kraj ovim seljacima ,,,ono sto se kaze uvijek ima vece budale i od najvece,,,nadam se da je to istina i u ovom slucaju i da ce ih neko roknut ,,,,dosta ih je vise
Sto se Vojvodica tice ,,,drago mi je samo iz razloga sto se pokazao ko je i sta je, jer je nekim sodjanima uvukao pod kozu i sto su neki sodjani impresionirani njime

,,,I da Irfan Dzindo je za Vojvodu Sir Alex Ferguson i tacka, nema dalje