Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 12 nov 2014, 15:14

Rusilac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nisam nikakav spiner, nabrojao sam ti cinjenicu. Njima je Mujdza isto ono sto je nama Ben Haim, dakle igrac za kojeg nikad nisu culi. Drugo sto je on u nasim ocima nedostatkom kvalitetnih opcija evoluirao u Danija Alvesa.
Ma nemoj,koji Haim(Tal ili Talal :mrgreen: ),onaj iz Čarltona ili onaj iz Petah Tikve?
Budi ozbiljan decko.
Oni nemaju igraca klase Harisa Medunjanina koji je nas deseti igrac po kvalitetu.
Prvo, igra za Maccabo TA. Drugo, nemaju li zaista? Kakav je po tebi igrac Natcho? Trece, pogledaj malo ucinak njihovih napadaca. Bez Dzeke i Vede, koji su tvoji aduti? Supermocni Djuric sa jednim golom u 8 utakmica?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2014, 15:17

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta se imaju dogovarat, ti i tvoja druzina vec trazite razloge za eventualan remi ili poraz, a utakmica za par dana. Nije ni pocela..
Uvijek neki razlozi.
Ne znam za tu družinu o kojoj pričaš, ali ja očekujem pobjedu kvalitetnije ekipe, a to smo mi.
Nakon povreda, razlika nije velika. Uz to sigurno imaju boljeg trenera (ne poznajem lika, ali gori od Safeta ne moze bit), i imaju domaci teren. Znaci utakmica je apsolutno otvorena, dajem prednost Izraelu zbog toga sto je u njih pozitivna atmosfera i imaju samopouzdanje, dok nasi igraju kao da ce ih neko upucat ako pogrijese. Zbog katastrofe protiv Kipra cemo citave kvalifikacije igrat u grcu.

Eh sad me zanima samo koliko su oni napaljeni na nas. Mrze li nas? Znaju li za onu zastavu u Mejdanu? Gledaju li na nas kao muslimane, prijatelje Palestine? To moze bit vazno zbog atmosfere na tribinama. Znat cemo odma kad bude himna.
Normalno je da na nas gledaju kao muslimane i normalno je da nas mrze. Isto tako je normalno da njih nasi igraci gledaju kao na zidove i sigurno je da cemo imati vise razloga za borbenost do posljednjeg sudijskog zvizduka, pocev od povreda, preko nekih novih imena koji ce iskoristiti sansu u odsustvu bitnih igraca, pa do vaznosti utakmice i svega sto se povezuje za zidove. Mislis da jedan Medunjanin nece dati sve od sebe da pokaze zidovima da su pogrijesili jer su mu radili ono u klubu? Mislis da jedan Hajrovic i Visca, nece imati motiv da se nametnu? Zakaric ako dobije priliku, mora dati sve od sebe da se nametne, jer bi mu to mogao biti posljednji poziv. Pjanic, to je igracina, veliki humanitarac, po svemu sudeci i veliki vjernik i sigurno je da ce imati motiv vise i da ce shvatiti utakmicu ozbiljnu zbog sve sto zidovi rade nasoj braci. Da ne nabrajam sve ostale poput Begovica, Spahica, Lulica, poenta je da se ne pita se samo Izrael o ishodu utakmice, pitaju se nesto i nasi. Svi nasi igraci znaju sta se desava, mene kao obicnog covjeka boli kada vidim razne reportaze o zidovskim nedjelima, a zamisli ima li veceg gusta nego isqarati zidove u njihovom zitu? Ja sam ubijedjen u dobar rezultat, tj. pobjedu nasih momaka, pa ko god da izadje na teren.

:bih: :bih: :bih:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 nov 2014, 15:20

Sabinho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nisam nikakav spiner, nabrojao sam ti cinjenicu. Njima je Mujdza isto ono sto je nama Ben Haim, dakle igrac za kojeg nikad nisu culi. Drugo sto je on u nasim ocima nedostatkom kvalitetnih opcija evoluirao u Danija Alvesa.
Ma nemoj,koji Haim(Tal ili Talal :mrgreen: ),onaj iz Čarltona ili onaj iz Petah Tikve?
Budi ozbiljan decko.
Oni nemaju igraca klase Harisa Medunjanina koji je nas deseti igrac po kvalitetu.
Prvo, igra za Maccabo TA. Drugo, nemaju li zaista? Kakav je po tebi igrac Natcho? Trece, pogledaj malo ucinak njihovih napadaca. Bez Dzeke i Vede, koji su tvoji aduti? Supermocni Djuric sa jednim golom u 8 utakmica?
Aduti ? Standardni prvotimci Lazia, Leverkusena, Deportiva, Rome, Stoke-a

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 15:22

"Poslije Izraela imamo još šest utakmica. Ja ne razmišljam o porazu, nego o dobrom rezultatu, pobjedi ili barem bodu. Jasno je da moramo dobro odigrati, a nadam se i da ćemo imati sreće", završio je Begović.
E valja vam sad udarati i po Begoviću :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 nov 2014, 15:27

Luzerski mentalitet koji namece papke

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 nov 2014, 15:27

Virtu4l je napisao/la:
"Poslije Izraela imamo još šest utakmica. Ja ne razmišljam o porazu, nego o dobrom rezultatu, pobjedi ili barem bodu. Jasno je da moramo dobro odigrati, a nadam se i da ćemo imati sreće", završio je Begović.
a čovjek je realan, jbg da smo u fullu kompletni, ne bih baš bio siguran da ćemo dole uzeti...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 nov 2014, 15:29

@mirza procitaj ponovo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 nov 2014, 15:30

Virtu4l je napisao/la:
A ovo o pobjedi si zaboravio boldirati? On je rekao da razmišlja o pobjedi pa onda barem o bodu, a nije se automatski predao i rekao da idemo da ne izgubimo ni ne spomenuvši uopće mogućnost pobjede, tako da ti usporedba i nije baš neka. Ali dobro, svako vidi ono što želi da vidi. ;)

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 12 nov 2014, 15:31

hurem je napisao/la:@ComeOn

Lose ti je rezonovanje, sto si se uhvatio samo Portugala (ekipe kojoj redovno otkidaju bodove reprezentacije slabije od Izraela, tipa Albanije, Islanda, i sl., i to u Lisabonu...), a zanemario silne poraze Izraela na domacem terenu od strasnih Bjelorusa, Slovaka, Srba, itd. Izrael nnekoliko godina vec nije pobjedio kod kuce, ne jaku, vec solidnu ekipu...najteza utakmica koju su u posljednjih 10 utakmica dobili kod kuce jeste ona protiv svjetske VELESILE Finske.
Bez obzira sto smo oslabljeni mi smo i dalje kvalitetniji i favoriti u ovoj utakmici...medjutim, na klupi nam sjedi SAFET SUSIC.
Da Ciro vodi ovu utakmicu, cjepnuli bismo Zidove s 3 razlike...kad se samo sjetim sta smo radili Belgijancima bez tada ponajboljih igraca Vede i Salihovica (povrijedjeni).
Fazon je sto je Ciro kao strucnjak iz svakog igraca znao izvuci maksimum, bez obzira na koju poziciju na terenu ga stavio da igra, za razliku od amatera Papeta koji se totalno pogubio evo vec godinu i pol.

najgore je sto ce i dalje ostati na klupi repke, jer cemo mi pobijediti izrael...ne njegovom zaslugom, naravno.
Pa normalna stvar da cu uzeti Portugal u ovom slucaju kao ekipu za usporedbu, jer mi sa odlicnom svojom ekipom ne da nismo mogli pera odbit Portugalu, nego smo razbacani ko djubre po ledini.

Ja licno ne bih volio da izgubimo u Izraelu, ali ako je to cijena koju ova zemlja mora platiti da ne gleda ovog mulca na klupi svetinje, ja bih to sad potpisao kao sto mulac potpisuje bod prije nego je odrzao i jedan trening na okupljanju prije ove utakmice.

Ne zaboravi koliko Kipar nikoga nije pobijedio na strani pa su onda ljudi dosli i fino oderase nas u pola Zenice. Tako i ovo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 nov 2014, 15:35

Ove Susiceve izjave da je bod dobar rezultat i da na proljece dobijamo 5/6 utakmica, stvarno je poglup mentalit. Ocekivati sve pobjede na proljece protiv 3 ekipe koje nismo bili u stanju pobjediti niti jednom u prvom dijelu takmicenja. Iako ja sam misljenja da su to samo izjave da produzi sto duze mandat na klupi dok i matematicki ne izgubimo sve sanse sa plasman.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 12 nov 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 nov 2014, 15:53

@ComeOn
to je istina, mada smo im i mi uzeli bod na Bilinom polju, prije onog debakla u Lisabonu, ponajvise zahvaljujuci strucnjaku na klupi.
Mada treba gledati opcenito, sve utakmice, protivnike, a to nam govori da smo mi, bez obzira na povrede, i dalje favoriti...medjutim, Safet je tu da nam umanji kvalitet repke, tako da ne mozes biti pametan.
...u svakom slucajum ocekujem pobjedu, jer nazad smo i dalje dobri, pogotovo povratkom Spahe, tako da vjerujem da gol necemo primiti, a gore sta uradimo, valjda ce uci jedna...a mozda i vise imajuci u vidu prodornost trojice igraca naprijed (lulic, visca, hajro), pogotov Hajrovica koji uz to ima dobar dribling, a jos bolji sut.

I ja sam od onih koji bi vise voljeli da izgubimo ako ce to znaciti odlazak Susica.
To nikako ne znaci da ne zelim dobro nasem timu, vec naprotiv:
bolje na vrijeme lijeciti "bolest", dok jos uvijek ima vremena da se rana zalijeci, nego onda kada to vec bude kasno.
Ko hoce, razumjet ce.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2014, 15:58

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ove Susiceve izjave da je bod dobar rezultat i da na proljece dobijamo 5/6 utakmica, stvarno je poglup mentalit. Ocekivati sve pobjede na proljece protiv 3 ekipe koje nismo bili u stanju pobjediti niti jednom u prvom dijelu takmicenja.

Fakat, igranje sa vatrom obicno i nikad nisam vidio da se to nekom isplatilo, uvijek je nadrljao onaj ko se ovome nadao u zivotu.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 nov 2014, 16:32

Ima li kakvog treninga? :lol: :lol:

PS:izgleda Podravkini jurisnici hakirali i portale i forume :o :mrgreen:

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 12 nov 2014, 16:38

:lol:

slika
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 12 nov 2014, 16:43

Virtu4l je napisao/la:
E moj Virtuale na sta si spao, poredis izjavu Begovica koja je apsolutno u redu i jedina normalna s naizgled slicnom Safetovom, pritom "misleci" da si nesto pametno napisao. Moze izgledati pametno/racionalno samo onima kojima je IQ blizu Safetovom.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 12 nov 2014, 16:44

DragonGirl je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
A ovo o pobjedi si zaboravio boldirati? On je rekao da razmišlja o pobjedi pa onda barem o bodu, a nije se automatski predao i rekao da idemo da ne izgubimo ni ne spomenuvši uopće mogućnost pobjede, tako da ti usporedba i nije baš neka. Ali dobro, svako vidi ono što želi da vidi. ;)
Ma dobro, to se on nada da će ljudi pročitati samo ono što je on boldirao, a ostalo ignorirati. :urnebes:
To je Safetova provjerena taktika, što ti se ne sviđa, ignoriraj.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 12 nov 2014, 16:46

undefined007 je napisao/la::lol:

slika
Djes' te reprezentativci, pola vas nema :lol: :lol: :lol: :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 12 nov 2014, 16:47

Sabinho je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Budi ozbiljan decko.
Spineru Teletov adut je Hajrovic sa golom sa penala iz više od 8 tekmi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ComeOn
Kontakt:

Post Postao/la ComeOn » 12 nov 2014, 16:50

hurem je napisao/la:@ComeOn
to je istina, mada smo im i mi uzeli bod na Bilinom polju, prije onog debakla u Lisabonu, ponajvise zahvaljujuci strucnjaku na klupi.
Mada treba gledati opcenito, sve utakmice, protivnike, a to nam govori da smo mi, bez obzira na povrede, i dalje favoriti...medjutim, Safet je tu da nam umanji kvalitet repke, tako da ne mozes biti pametan.
...u svakom slucajum ocekujem pobjedu, jer nazad smo i dalje dobri, pogotovo povratkom Spahe, tako da vjerujem da gol necemo primiti, a gore sta uradimo, valjda ce uci jedna...a mozda i vise imajuci u vidu prodornost trojice igraca naprijed (lulic, visca, hajro), pogotov Hajrovica koji uz to ima dobar dribling, a jos bolji sut.

I ja sam od onih koji bi vise voljeli da izgubimo ako ce to znaciti odlazak Susica.
To nikako ne znaci da ne zelim dobro nasem timu, vec naprotiv:
bolje na vrijeme lijeciti "bolest", dok jos uvijek ima vremena da se rana zalijeci, nego onda kada to vec bude kasno.
Ko hoce, razumjet ce.
Najgore sto se moze desiti je da mi pobijedimo nekom ludom razlikom i da onda ova budala kaze: eto, sta hocete sada? I ostaje patnja i dalje.
Ovolika kolicina neznanja jednostavno vrijedja.
Zadnja izmjena: ComeOn, dana/u 12 nov 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 nov 2014, 16:59

Tu je Lulić koje neće igrati lijevog beka, igrat će u napadu, ima Višća, Hajrović i Kvržić, sve su to igrači koji često daju gol, i ja ne strahujem puno”, optimističan je Sušić.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.