bordobijeli je napisao/la:
pa dobro eto nek hadzibegic bude selektor meni svejedno ja mislim da bi opet isti podrzavali reprezentaciju a ovi glavni kriticari opet isto radili kao i safetu ima to veze i s karakterom ljudi i nasim mentalitetom .
Pricas gluposti. Sve i jedan selektor koji bi pozvao preko 20 igraca i nijednog napadaca bio bi kritikovan. Pa sve da se radi o Ivici Osimu naprimjer. Stvar je jos gora jer je covjek imao pet godina da isproba koliko hoce napadaca i sada bi imao tog treceg i cetvrotg napadaca. Samo njemu napadaci nisu potrebni a kamoli da bi nagovarao one kvalitetne iz dijaspore, kakva logika

Umjesto da zadnih 20-30 minuta ubacuje treceg napadaca ( pa sve i da nije vrhunski - mozda neki i napreduje kroz reprezentaciju ) njemu igraju igraci sredine terena. A u zadnje vrijeme cak ni ne koristi ni te tri zamjene jer nema visoke igrace ili stali vec. Covjek je svoju tvrdoglavost i sujetnost doveo do vrhunca. Njegov pogled na fudbal je 30 godina star i pregazilo ga je vrijeme. Danas svi selektori idu svake sedmice uzivo gledati potencijalne igrace i imaju i plan b,c,d a Pape ima jedva taj jedan plan a pod uslovom da nebude povreda vise igraca od jednom.