Evo je pape, ne moras mi zahvaljivat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ono kad te nesposobnjaković na klupi toliko izbezumi svojim idiotizmom, pa dok gledaš u sastav u prvi mah pomisliš da Begović igra napadača, i još u sebi kontaš "pa ja, Sušić je to, ne čudi me".Evil Genius II je napisao/la:
nema predaje
Najjaci sastav koji moze Pape izvesti a i formacija jeMinjore je napisao/la:![]()
Odlicna! Ovako bi trebali igrati u Haifi.Minjore je napisao/la:![]()
Misliš da će Begović braniti?Minjore je napisao/la:![]()
Consigliere je napisao/la: I instrukcije svima: tucite iz svih pozicija, posebno Pjanic i Hajrovic.
meni se ova formacija najvise svidja jos da su dzeko i kolasinac umjesto hajrovica i hadzica po meni bi to bilo najbolji 11MoR je napisao/la:Evil Genius II je napisao/la:
nema predaje
FliX je napisao/la:Treba mi jedna informacija. Vidim na UEFA stranici pise da utakmicu igramo u 20:45, pa me zanima jel to po bosanskom vremenu ili po izraelskom? Treba mi info radi popunjavanja termina do utakmice..
DobraMinjore je napisao/la:![]()
Kad cete vise nauciti konacno svi koja je pozicija PjanicMinjore je napisao/la:![]()
PA dobro, samo zamjeni Medu i Pjanketa.tuzlak1987 je napisao/la:Kad cete vise nauciti konacno svi koja je pozicija PjanicMinjore je napisao/la:![]()
A bilo bi dobro i Besic iza njih, a Medunjanin i Pjanic ispred njega ali ne kao attacking midfilderi vec malo nazad.*p!p!t@* je napisao/la:PA dobro, samo zamjeni Medu i Pjanketa.tuzlak1987 je napisao/la:Kad cete vise nauciti konacno svi koja je pozicija PjanicMinjore je napisao/la:![]()
Iako bi ja žrtvovao Bičakčića za neku lažnu devetku, a ove gurnuo po krilima.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, MElloo, signalidunapark, Venom i 50 gostiju.