Zezancije su cool i super stvar za opuštanje atmosfere i relaksaciju.
Ali ipak treba imati granicu u svemu. Mislim da vrijeđanje na fizičkoj osnovi (teleća glava, tele i sl.) nije primjereno i poprilično degutatno i bespotrebno.
Mislim da u narednim danima bh mediji i javnost treba da stane na stranu reprezentacije koja bi trebala biti iznad selektora i pojedinaca. Nama je u ovom meču potrebna pobjeda i mislim da bi se trebala dati maksimalna podrška igračima koji izađu na teren i motiv nam je potrebniji više nego ikada. Svako daljnje provociranje Papeta kroz medije pred bitan meč narušava atmosferu i podiže pritisak i tenzije među onih prvih 11 koji trebaju istrčati.
Stigle su nas povrede, stigle su nas sve kazne za dosadašnja provlačenja i sreću koju smo imali u prošlim kvalifikacijama, ali mi imamo što bi rekli vatreno krštenje u Izraelu gdje će ovi novi morati pokazati zavidan nivo forme i znanja i da bi ispunili očekivanja. Do sada su se mogli kriti iza loših partija Spahića, Misimovića, Džeke, Ibiševića, Salihovića i sl. a prvi put će u Izraelu morati iskazati svoje liderstvo i to u pravom smislu Pjanić kao prva zvijezda, a Lulić, Medunjanin i Hajrović kao prave vedete od kojih se najviše očekuje. Naravno tu u prvi plan iskaču i ostali.
Mislim da u narednim danima našim momcima treba dati punu podršku i nadati se uspjehu. Tek nakon utakmice itekako treba raspraviti o Sušiću, a do tada ipak sačekati!
Do tada malo relaksacije u vidu ove slike