P.S. I na kraju, Manu mi se zamalo po*** u recenicu iznad...

P.P.S. Zato veceras na B2B mozemo kucu staviti na pobjedu GSW-a...

Čestitam.Clutch je napisao/la:Ne znam pratiš li Clipperse ali igra im je loša na početku sezone i ofanzivno i defanzivno..Ako vaši starteri budu imali punu minutažu ja mislim da vi to uzimate..NEZALAGANJE je napisao/la:I meni se to mota po glavi,ali nesto u meni govori da dizemo jednu od ove slijedece dvije...Ni sam ne znam kako!?YaSSaL je napisao/la:Veceras poraz...
Pored povrijedjenog trojca,Manu i Tim su zvanicno upitni za veceras.Tako stoji u izvjestaju ekipe.STEVEN je napisao/la:Posto vi vise pratite samo da pitam je l' ima nekih naznaka ko bi veceras trebao odmarati u SAS-u ?
Apropo rotacije:No way it's fun if you're a guard or small forward to have to deal with Kawhi - Green - Joseph defending you throughout the night.Raul_64 je napisao/la:Fuck fuck fuck
moram sad skidat tekmu![]()
Al ono sto je ocigledno do sada barem , koliko god veliki hendikep bio gubitak jednog od boljih igraca sa klupe u ligi (Mills) , utoliko smo/ćemo dobiti novog bitnog igraca u rotaciju u vidu Josepha.
Ayers/Daye su propali projekti i mislim da je Pop zavrsio s njima nakon par uvodnih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.