Razmisljam da zakasnim...undefined007 je napisao/la: [youtube][/youtube]

Razmisljam da zakasnim...undefined007 je napisao/la: [youtube][/youtube]
spava li se kad buraz?Virtu4l je napisao/la:Hasagić je četvrti član klana kojim je šefovao Emir Spahić.
Znaci video je komaConsigliere je napisao/la:Razmisljam da zakasnim...undefined007 je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
Bravo sajber junace, uspio si u zivotu. Samo se nadam da ovo 72 ne znaci 72. godiste, ako znaci ondadamirdamic72 je napisao/la:Susic: prihvatio bih i bod
hebem ja selektora koji iz 4 susreta sa ekipama iz slabijih šešira se zadovoljava sa 3 boda i takodje hebem i sve one koji ga pravdaju i slazu se sa njim!!!!
za Slavicu je najjace, kaze pozovi se na RSundefined007 je napisao/la:ah hljeb te vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1:00 svi koji niste u talu oko sejine agencije izađite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj plakati slavice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salem i srneća aahhhahhahahahahhaa
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala ti, znaci i moj babo je isto uspio u zivotu...jedino sto nije na forum.adriano_leite je napisao/la:Bravo sajber junace, uspio si u zivotu. Samo se nadam da ovo 72 ne znaci 72. godiste, ako znaci ondadamirdamic72 je napisao/la:Susic: prihvatio bih i bod
hebem ja selektora koji iz 4 susreta sa ekipama iz slabijih šešira se zadovoljava sa 3 boda i takodje hebem i sve one koji ga pravdaju i slazu se sa njim!!!!.
Hendo je napisao/la:Ova manjina sto je protiv Susica treba dobiti vakcinu protiv bjesnila. Sve neke seljacine, drvosjece, baustelci...
Lakse malo hodzaHendo je napisao/la:Ova manjina sto je protiv Susica treba dobiti vakcinu protiv bjesnila. Sve neke seljacine, drvosjece, baustelci...
Klip je ko da su ga nadrealisti pravili.Consigliere je napisao/la:Razmisljam da zakasnim...undefined007 je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
undefined007 je napisao/la:ah hljeb te vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1:00 svi koji niste u talu oko sejine agencije izađite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj plakati slavice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salem i srneća aahhhahhahahahahhaa
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ne trebas vrijedjati ljude koji se bore za zivot na ovaj nacin, poredjujuci ih sa ovakvim sto papeta podrzavajuHendo je napisao/la:Ova manjina sto je protiv Susica treba dobiti vakcinu protiv bjesnila. Sve neke seljacine, drvosjece, baustelci...
Goalgetter je napisao/la:Lakse malo hodzaHendo je napisao/la:Ova manjina sto je protiv Susica treba dobiti vakcinu protiv bjesnila. Sve neke seljacine, drvosjece, baustelci...
Izda ga odani ReufVirtu4l je napisao/la:Reufe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.