LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Dzoni
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Dzoni » 12 nov 2014, 04:24

Ne vjerujem koliko je glup ovaj Hill.

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 12 nov 2014, 10:30

Dzoni je napisao/la:Ne vjerujem koliko je glup ovaj Hill.
Like this. Hill uzima šut na 10 sekundi do kraja, a Bryant slobodan... Nevjerovatno.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 12 nov 2014, 10:41

haha hill uzima onaj sut , pored zivog bryanta na terenu
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2014, 14:58

I pored poraza ja sam licno zadovoljan, jer smo im dobro parirali, ali nazalost nemamo kvalitet kako bi pobjedili ovakve utakmice...

Izgleda da cemo potpisati Quincy Millera ovih dana...

Kod: Označi sve

The Lakers already worked out Quincy Miller today and is planning to sign him in the next few days.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 12 nov 2014, 18:22

"Katastrofa Kobea Bryanta, šampioni porazili Ratnike" - Naslov clanka na portalu Sportsport.ba

Mene bas interesuje kako se prave ovakvi naslovi, jel to neko prepise neki strani clanak drugog novinara, ili sam dodje od ovakvog zakljucka? Obrazlozeno procentom suta i sa ovom vijesti o najvise promasaja neki novinar je napiso da je Kobe imo katastrofu, vjerovatno samo pregledajuci box-score utakmice.

Ko je gledo cijelu tekmu, jasno mu je da covjek mora SVAKI sut sam sebi stvorit, isforsirat svaki poen, jer niko oko njega ne zna ni blok kvalitetno napravit kamol sta vise, da ne govorim da ima kakav suter, neka druga ofanzivna prijetnja, pa da razvuce odbranu...svaki put kad se ne zna sta s loptom, par sekundi do isteka napada on je dobije...doduse tako je i cijelu karijeru...i onda neko pise najvise promasenih suteva, ili ovi nasi pisu "katastrofa Kobea Bryanta"....ccc...e moji novinari...pogledajte koju utakmicu..

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 12 nov 2014, 20:21

upravo to ...nema smisla vodit bilo kakvu raspravu s takvim ljudima koji samo pogledaju boxscore i pisu na osnovu toga

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 12 nov 2014, 20:30

sundancekid je napisao/la:"Katastrofa Kobea Bryanta, šampioni porazili Ratnike" - Naslov clanka na portalu Sportsport.ba

Mene bas interesuje kako se prave ovakvi naslovi, jel to neko prepise neki strani clanak drugog novinara, ili sam dodje od ovakvog zakljucka? Obrazlozeno procentom suta i sa ovom vijesti o najvise promasaja neki novinar je napiso da je Kobe imo katastrofu, vjerovatno samo pregledajuci box-score utakmice.

Ko je gledo cijelu tekmu, jasno mu je da covjek mora SVAKI sut sam sebi stvorit, isforsirat svaki poen, jer niko oko njega ne zna ni blok kvalitetno napravit kamol sta vise, da ne govorim da ima kakav suter, neka druga ofanzivna prijetnja, pa da razvuce odbranu...svaki put kad se ne zna sta s loptom, par sekundi do isteka napada on je dobije...doduse tako je i cijelu karijeru...i onda neko pise najvise promasenih suteva, ili ovi nasi pisu "katastrofa Kobea Bryanta"....ccc...e moji novinari...pogledajte koju utakmicu..

Kobe je oborio rekord promasenih FG vjerojtno zato

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 13 nov 2014, 00:05

andro234 je napisao/la:
sundancekid je napisao/la:"Katastrofa Kobea Bryanta, šampioni porazili Ratnike" - Naslov clanka na portalu Sportsport.ba

Kobe je oborio rekord promasenih FG vjerojtno zato
Znam druze, upravo o tome i govorim, kako je smijesno na osnovu toga napisat takav naslov...previse je povrsno, bez ulaska u srz. Jordan se jednako toliko ispromasivo, naravno proporcionalno sezonama koje je igrao..itd..

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 13 nov 2014, 02:32

bryant :tokralju: jao kako je cetvrta iscurila sad :/

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 13 nov 2014, 02:33

Stetaaa...bas se bio zagrijo... Jos da hoce Hill pogodit sta od ovih mid-range jumpera... :roll:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 nov 2014, 03:14

ja jos ne vidim nikakvu posebnu odbranu koju Scott navodno forsira, cak sta vise ofanziva nam dosta bolje izgleda od defanzive, Kobe previse forsirao nakon onih trica a imali smo nekoliko fino odigranih akcija prije toga

strasno koliko je Ed Davis pokretljiv i brz, momak mora dobiti vecu minutazu

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 13 nov 2014, 03:36

kako katastrofalnu odbranu imamo :/ a i kobe haman nema tretman kod sudaca kao prije , nista mu ne sviraju

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 13 nov 2014, 03:47

XConTroL7 je napisao/la:kako katastrofalnu odbranu imamo :/ a i kobe haman nema tretman kod sudaca kao prije , nista mu ne sviraju
I ja bas kontam sta se desava, od samog pocetka sezone ga sudije ne bendaju nikako...cudno...

Lin mi je najvece razocarenje, sav je nekakav neodlucan, smotan, ne zna sta ce s loptom a sidri je, svaki pas mu il pored covjeka, il u noge, il na neki drugi nacin tezak za ufatit :/

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 nov 2014, 09:03

Boozer je imao barem 5 gresaka sto pionir od 10 godina ne bi napravio.. od dodavanja kobeu u noge sa po metra razdaljine, preko pogubljenosti u odbrani, pa sve do highlighta veceri - missmatch u kojem je davis ostao na kobeu, a gordon cuvao boozera, i sta magarac radi? Naravno da ga ne ugura u kos zajedno s loptom ko sto bi svaki normalan insan uradio, vec puca neki fadraway sa 6 metara i naravno fula...:shock:

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 15 nov 2014, 00:28

* @NickSwagyPYoung told me on Wed. he was targeting a Tuesday return, and the team confirmed he’s on track if all continues to go well.

— Mike Trudell (@LakersReporter) November 14, 2014

Eto uskoro i Swaggyja, eh sad koliko ce to pomoci...pitanje je... Dok makar malo ne zaigramo neku odbranu, dzaba nam svi ovi kos igraci..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 nov 2014, 01:07

Alex Kennedy ‏@AlexKennedyNBA 3m3 minutes ago

After working out for the Memphis Grizzlies today, **** say that Tyrus Thomas' next workout is with the Los Angeles Lakers.
Ukoliko bi eventualno potpisao ugovor do kraja sezone ja sam ZA...
Valjda Jim i Jeanie nakon ove sezone skontaju neke stvari, no ja sam skeptican. Jim je nesposoban, dok je Jeanie mislima vise u New Yorku nego li u Lakersima.

Mozda sam previse optimistican, ali sa tim pickom sa narednog drafta, povratkom Randlea i potpisom jednog FA mislim da bi se mogli boriti za PO.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 nov 2014, 06:05

1/13 Kobi za sad, šta je reć

Sent from my iPhone using Tapatalk

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 nov 2014, 12:12

Vidim neki jedva docekali da se nasladjuju sinocnjoj utakmici Bryanta...
No mogu ih razumjeti ipak nije mala stvar kada ti neko konstantno 10 godina nabija komplekse. Samo bih volio vidjeti njihove idole u jednoj ovakoj ekipi i nakon dvije teske povrede.

Sinoc sasvim ocekivan poraz, i s obziom na broj primljenih poena moze se reci da smo u odbrani izgledali solidno, ali da je napad zakazao.

Sljedeca utakmica je sutra protiv GSW-a...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2014, 14:25

Uredu je izgubiti protiv kvalitetnije ekipe, ali primiti 136 poena je :damn: :damn: :oops: :oops:
Razumjem da ekipa ne posjeduje kvalitet ali bi Scott konacno mogao poceti raditi nesta na treninzima kada je odbrana u pitanju - barem da postavi granicu po broju primljenih poena na 105 po utakmici.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 17 nov 2014, 18:04

Ma to je sramota za svakog ponaosob od njih, to znaci da te zaboli neka stvar...nisi agilan, ne grizes, ne ujedas...ako nisi vec talentovan u napadu, ako nista mozes ujedat u odbrani, trcat na sve strane, ginut za svaki posjed... Ali i Scott je toga svjestan, cim je najavio promjene u pocetnoj petorci (samo ne znam kakve i koga ce to mijesat kad nikog nema?!) a rekao je i kako nema izgovora za trckaranje terenom...

Kako god, Mamba je podsjetio na stare dane, svaka cast za 44 kosa u 3 cetvrtine, bez obzira sto sut nije narocit, ogromna je to stvar.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.