Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kako se bira ili ko bira "derbi kola" koja ce se utakmica prenosit ?
× Plava krv ispod koze ×
- denza_hordas
- Kontakt:
adnanhz je napisao/la:dobro sad malo i pretjerujete ,bas da nikad ne gledate lige petice i ligu prvaka to lazeteal ono sto se slazem s vama je da jednostavno MORA biti mjesta na nasim televizijama za nasu ligu pa kakva -takva,na kraju ipak ona djeca o kojoj govorite imace priliku vidjet i nase igrace pa makr znat ko gdje igra
gledamo mi al navijamo za nase klubove a ne za te strane to je poenta nase price da se sprijeci pljuvanje po nasoj ligi i nasim klubovima i da se sprijeci da ta djeca nosaju dresove mancestera,barse..... i da vole njihove igrace i navijaju za njih a to sve imaju i u svojoj domovini

ps memo prati malo kralji

svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
hah bice pjesama protiv BiH u vikendu 

U Sastavu Zrinjskog su naveli 4-5 igrača koji odavno ne igraju u klupu, npr. Nikolić ili Serdarušić, Tole....bistrikboy je napisao/la:Pa eto ima mjesta i bice bar do kraja sezone jedna tekma hefticno,sto se mene tice to je dovoljno,ja se samo nadam da ce se ubuduce komentatori malo bolje spremiti za prenose jer su sada kada je bio prenos iz Lukavice bili dno dna,svaka druga recenica je bila "...cini mi se ovaj igrac je igrao prije...", "... ovo bi trebao biti...","..Korner ce izvesti jedan od igraca Slavije..." (logicno kad je korner za Slaviju)...
Danas prenose Širokog i Borca, a sutra prenose Engleze u 15 h. Tako da možemo samo nešto opsovat ovim ljudima sa "Naše" državne televizije...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
A kad samo pomislim kakav će spaktakl biti sutra u Mostaru,a oni ne žele prenositi.Žalosno...AYAN je napisao/la:Danas prenose Širokog i Borca, a sutra prenose Engleze u 15 h. Tako da možemo samo nešto opsovat ovim ljudima sa "Naše" državne televizije...
Nikad ne prenose dvije utakmice,samo jednu,a ova danas je ipak bar za nijansu jača.Samo ZRINJA je napisao/la:A kad samo pomislim kakav će spaktakl biti sutra u Mostaru,a oni ne žele prenositi.Žalosno...AYAN je napisao/la:Danas prenose Širokog i Borca, a sutra prenose Engleze u 15 h. Tako da možemo samo nešto opsovat ovim ljudima sa "Naše" državne televizije...
Malo realnosti...prenose najveci derbi najpopularnije i najkvalitetnije lige na svijetu...
Ljudi koji prate nasu ligu su u velikoj umanjini, tako da je smijesno ocekivati da ce prenositi neku tekmu iz nase lige na stetu ovog derbija...
Ljudi koji prate nasu ligu su u velikoj umanjini, tako da je smijesno ocekivati da ce prenositi neku tekmu iz nase lige na stetu ovog derbija...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- TheManiacs
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Malo realnosti...prenose najveci derbi najpopularnije i najkvalitetnije lige na svijetu...
Seyo `arane ajd nek` se prenosi Siroki-Borac kao sto kazes veci je derbi,ali trebali su sagledati da su i prosle godine prenosili Borac-siroki

Ipak debili su,trebali su obje tekme prenosit..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sejo je mislio na sutrasnju utakmicu u 15:00 izmedju Manchestera i Liverpoola kao najveci derbi.TheManiacs je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Malo realnosti...prenose najveci derbi najpopularnije i najkvalitetnije lige na svijetu...
Seyo `arane ajd nek` se prenosi Siroki-Borac kao sto kazes veci je derbi,ali trebali su sagledati da su i prosle godine prenosili Borac-siroki
Ipak debili su,trebali su obje tekme prenosit..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Najveci je problem sto ovdje nema love za klubove, vec se radi "na popularizaciji nase lige".
Da klubovi imaju pinku od tih prenosa lako bi se svi dogovorili, igrale bi se utakmice u podne ako je potrebno zbog programske sheme.
Da klubovi imaju pinku od tih prenosa lako bi se svi dogovorili, igrale bi se utakmice u podne ako je potrebno zbog programske sheme.
mi nismo u stanju da napunimo stadione a kamoli sta drugobiskitt je napisao/la:Najveci je problem sto ovdje nema love za klubove, vec se radi "na popularizaciji nase lige".
ima sutra zrinsk-željo na sky sport-u
prenos ide u 103 zemlje
prenos ide u 103 zemlje
Sad lijepo pred ekran i gledat malo domacag nogometa,jeb... me se aston vilu i one neke narandzaste sto su snjima igrali,imam veze sa njima ko miš i mačka!
HSK Zrinjski Mostar
100 % ?crespo je napisao/la:ima sutra zrinsk-željo na sky sport-u
prenos ide u 103 zemlje
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Sljedece subote prenosi se utakmica izmedu Zeljeznicara i Slavije, sa pocetkom u 20 sati i 10 minuta.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
loša utakmica do bola, loše suđenje....
dosadno bilo koooo...
inace zaslužen bod Borca,ali ako će Borac biti prvi nigdje veze...prilike im se na prste jedne ruke mogu izbrojati, u prvom nisu nego jednom prešli centar, dok naši levati nešto pokušavaju ali ko da su se tek ustali..
definitivno dvije najjače ekipe su Željo i Sarajevo, a po meni Željo najjači ove godine..
dosadno bilo koooo...
inace zaslužen bod Borca,ali ako će Borac biti prvi nigdje veze...prilike im se na prste jedne ruke mogu izbrojati, u prvom nisu nego jednom prešli centar, dok naši levati nešto pokušavaju ali ko da su se tek ustali..
definitivno dvije najjače ekipe su Željo i Sarajevo, a po meni Željo najjači ove godine..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
volim realne ljude..svaka cast..Kevin je napisao/la:loša utakmica do bola, loše suđenje....
dosadno bilo koooo...

- denza_hordas
- Kontakt:
a jest moram se slozit jak je zeljo al da je najjaci nije ne govorim ovo sto sma hordas al mislim da su podjednako kvalitetni siroki,sarajevo i zeljo samo zelji je sreca sto ima dobrog treneranime_tm87 je napisao/la:volim realne ljude..svaka cast..Kevin je napisao/la:loša utakmica do bola, loše suđenje....
dosadno bilo koooo...

a sta znaci losa utakmica bila e jbg
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Neovisno sto su podjednake kvalitete, a mi i individualno najjaci, Sarajevo je u boljoj formi i posjeduje veci voljni moment trenutacno, Zeljeznicar ima veliku snagu u Osimu, a mi nemamo takvog trenera, i nemamo definiranu igru i tu se nazalost nema sta traziti i takodjer nas u ovom momentu ne vidim kao kandidata za titulu ukoliko se nesto drasticno ne promijeni.
...Život za Široki...