FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2014, 00:46

Forlan je napisao/la:http://www.jpffootballagency.com/#!players/cyg Moguća pojačanja Slobode u zimskoj pauzi.
ma lako je ovo..nema se ovdje sta probrat....dovest po mogucnosti svih 16 a ove odrone sto sad nose dres Slobode odmah poslije tekme sa pitama razduzit sa opremom i hvala,sretno,prijatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2014, 00:49

Batva je napisao/la:
staragarda je napisao/la:pitama se moramo suprostavit....samo kako,jbt :urnebes: :urnebes: ....nekoliko je tu stvari na koje mozemo uticat....valjanje,izlezavanje,nabijanje lopte u aut a onda djeci reci da odugovlace sa vracanjem,igrati susicevu formacija bez napadace,nadati se nekoj elementarnoj nepogodi pa da se tekma igra na granici regularnosti jer se tada lakse branit,praviti bakljade u pravilnim vremenskim intervalima da se klocevi mogu koliko toliko odmorit...ako bude malo,utrcavat na teren i prekidat tekmu....OSTAVITE I VI SVOJ KOMENTAR KAKO POMOCI SLOBODI ;) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A da probamo Pitare isprovocirati nekako, dopustiti im da unesu baklji u izobilju, medju njih ubaciti par uljeza koji ce potencirati pizdarije i prekid utakmice (ko riskira-profitira, ponekad), **** ga, mozda se prekine onda tekma i registruje 3:0 za nas. :mrgreen:
tajno izorganizovat buseve da se pite pojave u sto vecem broja a onda je s.r.a.n.j.e. zagarantovano :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...isprovocirat ih i onda ih pustit da divljaju..ahahahah...i hladno 3 0 :tokralju:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 12 nov 2014, 01:28

Ne svidja mi se najava tekme, pa nismo real u odnosu na vas
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2014, 01:29

druže, ti ne znaš koliko ovi naši panjevi ne znaju :lol: što je najgore, ni oni ne znaju koliko ne znaju :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2014, 01:34

egocentrik je napisao/la:Ne svidja mi se najava tekme, pa nismo real u odnosu na vas
Vala nikad nisam volio se predat ali ne znam kako vas mozemo iznenadit ?..daj bize da iznenadimo ne kazem da necemo jer I zrinjskog smo iznenadili ..valjda I ovdje sta napravimo ali tesko tesko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2014, 04:12

i jos nesto nisam spomeno covjek samo nece bas d a prica , ali znam samo da Azmira neko iz vlasti pritiska da odustane .. sad ko je ja ne znam zaista ..cak mu je malo ohladilo jer je mislio da ce to biti puno drugacije..ovo sto kazu prodaje utakmice kladionica i to pustite suplju...lik kaze i onsad ustane ujitru da slusa prenos kad izugbimo razboli se covjek ....ovo sto su neki izjavljivali pricali kladionica i to cista laz ..znaci nezgodno mi covjeka vise ispitivat i da oko kole idem ii sta uvezi cega sve to, ali svatio sam da neko iz vlasti ga pritisce da oodustane zbog koga i zbog cega ne znam .... podrzite AZMIRA da imamo svjetliju buducnost jer drugacije smo u provaliji

znaci dole kad se covjek vrati treba podrzat i treba vidjet ko to koci ko ga zeli ukloniti...znaci covjek kae nece odustati , ali misli da ga neki ljuditu ne zele i da ne zna sta ce dalje...treba sa ovim ljudima u FK Sarajevo vidjeti kako su oni svoj problem rijesili...nedajte da covjek ode i neslusajte nikoga ko vam ono prica ko laze pa taman da mi je otac jer nije istina ..njih je neko napucao da pricaju to da bi ga otjerali..neka su nasi navijaci vodje i sta su bili, ali pricaju ono sto nije istina sto sam dao zakljuciti po covjeku pricajuci sa njim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 12 nov 2014, 08:54

Forlan je napisao/la:http://www.jpffootballagency.com/#!players/cyg Moguća pojačanja Slobode u zimskoj pauzi.

Ovo neka istinita informacija ili samo razmisljanje :?:
Kad bi se makar 3 igraca od ovih nabrojanih dovela bilo bi extra. Jos ove crnce da mogu trcat ko budale. :D :pray:

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 12 nov 2014, 08:57

Evo u Avazu ima prilog o našem treneru kako trži pomoć u pojačanjima od svog sunarodnjaka.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 nov 2014, 09:55

Treba razmisljati i o kraju prvenstva kada vi dolazite nama na Kosevo. Ne kazem da ce vam trebati neki bod ali nije ni iskljuceno. Nama svi direktni konkurenti za titulu dolaze na Kosevo....Siroki, Zrinjski , Kone. Mislim da ce se na tim tekmama u nasoj avliji odlucivati o novom sampionu (naravno , kone tu imaju najmanje sanse...nego mogu ganjati samo izlazak u evropu). Znaci , ako bi vam zatrebao koji bod a mi vec rijesili pitanje sampiona...STO DA NE. Nismo mi ko neki koji leotara smrdljivog ostave u ligi....a vezu nas i neke druge stvari tipa Buco Osmanhodzic...Deda itd itd

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 12 nov 2014, 10:31

Kako bi sebi ojačao poziciju u Slobodi, trener Tuzlaka Alfredo Casimiro, potegao je vlastitu vezu. Naime, generalni direktor ugledne fudbalske aganecije, na čijem je čelu Jean Pierre Fernandes iz Porta, nedavno je boravio u Tuzli i pratio je utakmicu između Slobode i Zvijezde iz Gradačca.

Ovaj vlasnik JPF agencije, na Tušnju je boravio tajno, zapravo se nikome nije ni predstavio i misija Coperfield je uspjela. On je dobio zadatak da pomno prati trenutni Slobodin kadar na toj utakmici i da kasnije, kada dođe vrijeme ponudi neke od igrača koji bi na proljeće obukli dres Slobode. Naravno, uz obilatu pomoć svog prijatelja Casimiro, koji bi također izabrao neke od igrača sa Fernadosove liste.

Na taj način će se Portugalac umješati u poslove i iz svoje agnecije selektirat će neke od igrača,koji će u tom trenutku biti na dispoziciji. Gledano laički, igrače koje zastupa ova agencija, a koji uglavnom dolaze iz Brazila i još nekih južnoameričkih zemalja, ne mogu biti lošiji od sadašnjih iz Slobode, pa samim tim bi i eventualni posao mogao dobiti prolaznu ocjenu.

Casimirov zemljak se bez puno dvoumljenja prihvatio izazova da spasi svog sunarodnjaka od mogućeg progona iz Tuzle, jer mu nikako ne ide otkako je stigao na Tušanj. Svjestan u šta je i sam upao, sada traži slamku spasa,a bratsku ruku prihvatio je uspješni menadzer Fernandes. Casimiro za pet kola koliko vodi Slobodu nije ostvario pobjedu, a upisao je tri remija i dva poraza,uz lošu gol razliku od 1:3. Fernandosova agencija je zaista ugledna i vrlo bogata s ponudom sa tržišta Južne Amerike.

Da li se to već sada sprema čistka u Slobodi, još uvijek ne nepoznato,ali sudeći prema posjeti uglednog menadžera iz Portugala, da se naslutiti da će Sloboda na proljeće imati dosta stranaca u svojoj ekipi. Na svakom mjestu unutar linije škripi i veliki remont je bez ikakve dileme neizbježan. Ovo je vjerovatno prvi korak, odnosno plan, jer je svima u Tuzli jasno da sa sadašnjim igračkim kadrom Sloboda neće daleko dogurati.

Navijači traže da i Casimiro odstupi

Nakon dva dana pauze i poraza od Mladosti iz Velike Obarske, trener Tuzlaka Casimiro je sa svojim saradnikom Svetislavom Perduvom zakazao trening na Tušnju. Tu ga je dočekalo iznenađenje u vidu nezadovoljnih navijača, koji su ušli na teren i tražili su od njega, ali i igrača obješnjenja za katastrofalne igre. Tom prilikom navijači su Casimiru poručili da se pakuje i da bi za njega bilo najbolje da ode iz Tuzle. Na koji način je Casimiro shvatio današnju poruku, to samo on zna, a očevidci kažu da se samo smijao na novonastalu situaciju, govoreći da to u Tuzli nije očekivao.

NE VJERUJEM U OVO NI SEKUNDE, AL HAJJJJJJJJJJJJJJ (i uskoro ce bit izbrisan post :mrgreen: :mrgreen: )

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2014, 11:14

Samo budala moze povjerovati u ovo, cuj navijaci trazili ostavku Casimira, sve i da jest tako to bi bili samo klosari i najvece neznalice fudbala a prije svega oni koji ne zele dobro klubu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2014, 11:31

fukara87 je napisao/la:Samo budala moze povjerovati u ovo, cuj navijaci trazili ostavku Casimira, sve i da jest tako to bi bili samo klosari i najvece neznalice fudbala a prije svega oni koji ne zele dobro klubu.
Ma kavi navijaci i trazenje ostavke trenera. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 12 nov 2014, 12:05

Probisvjet je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Samo budala moze povjerovati u ovo, cuj navijaci trazili ostavku Casimira, sve i da jest tako to bi bili samo klosari i najvece neznalice fudbala a prije svega oni koji ne zele dobro klubu.
Ma kavi navijaci i trazenje ostavke trenera. :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 nov 2014, 12:21

ja znam ono sto sam rekao, da je bio taj neki lik u lozi, samo smo mislili da je igrac al smo se ibretili kakav je ovo igrac a ko bokser izgleda :mrgreen:

tak da je moguce da je ustvari bio agent taj a ne igrac onaj sto sam pricao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2014, 12:29

To je taj Brazilac o kome ste pricali :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2014, 12:35

ultrasstyle, postao si neozbiljan, uozbilji se :mrgreen:

meruve
Kontakt:

Post Postao/la meruve » 12 nov 2014, 13:25

Vecina nije upucena u desavanja, jer vidim niko ne spominje da su jucer navijaci prekinuli trening.Prvo su napusili trenera, zatim igrace, jednog igraca su otjerali sa treninga (ne bi da imenujem).Uglavnom u Slobodi se desava nesto cudno.Azmir nije tu i odma neki pritisci sa strane.Daj Boze da sve ovo izađe na dobro.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2014, 13:51

meruve je napisao/la:Vecina nije upucena u desavanja, jer vidim niko ne spominje da su jucer navijaci prekinuli trening.Prvo su napusili trenera, zatim igrace, jednog igraca su otjerali sa treninga (ne bi da imenujem).Uglavnom u Slobodi se desava nesto cudno.Azmir nije tu i odma neki pritisci sa strane.Daj Boze da sve ovo izađe na dobro.
Zar niko iz kluba ne zna broj policijske stanice? Kakvi navijaci i tjeranje trenera. Da mozda nisu i donijeli pare za Ciru? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 nov 2014, 13:57

meruve je napisao/la:Vecina nije upucena u desavanja, jer vidim niko ne spominje da su jucer navijaci prekinuli trening.Prvo su napusili trenera, zatim igrace, jednog igraca su otjerali sa treninga (ne bi da imenujem).Uglavnom u Slobodi se desava nesto cudno.Azmir nije tu i odma neki pritisci sa strane.Daj Boze da sve ovo izađe na dobro.
Nepotreban pritisak od strane vasih navijaca prema ionako limitiranoj ekipi. To sto su im **** mater i opalili koju vaspitnu nece od njih naciniti kvalitetne igrace. Samo sami sebi skacete u trbuh.
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2014, 14:31

Ja bih vas toplo zamolio da ovo drvece ne nazivate igracima....a to sto su popusili vaspitne,davno su trebali....mislim da se portugalac nije trebao dirat

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 5 gostiju.