Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2014, 22:50

adriano_leite je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Stvarno @calcio svaka čast, imaš živce k'o konj, što bi se reklo. :D
Ima pinku žestoku, a Adriano Klepeće gubicom za cvaju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sastavio si recenicu, svaka cast, evo markica.
dečko nisam ti ja trol sa han pijeska;) evo ti dvije markice samo nemoj vise

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

voltron30
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la voltron30 » 11 nov 2014, 22:55

Vidim Sajine trakavice oplele spinovati kako smo prosječna reprezentacija. Haj'mo malo vidjeti šta drugi kažu:
- Zaslužili su pobjedu. Uz dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, mislim da se BiH trebala plasirati u osminu finala. Ima odlične igrače, koji igraju u velikim klubovima i smatram da su najbolja ekipa u našoj grupi - kazao je Queiroz
:bih:

Ovo je još bolje, epski facial po đuturumu, od strane Queiroz, pa ka'e: :lol:
Nakon utakmice Sušić je rekao da mu se činilo kako Iran ne želi pobijediti jer se naviknuo na branjenje, a Queiroz mu je na to odgovorio:

"On može misliti što hoće, ima pravo na to. Sljedeći put neka on trenira Iran, a ja ću Bosnu i Hercegovinu pa da vidimo. Lako je komentarisati na način kad u momčadi imate igrače iz klubova poput Manchester Cityja. Mi smo pravili greške, bili smo umorni, ali zadovoljan sam svojim igračima. Pokazali bi i više da su igrali u Europi."

'Zmajeve' je nahvalio i Andranik Teymourian.

"Imaju sjajne igrače i jednu od najboljih reprezentacija na svijetu."
Šteta, mogla se tada napraviti fina razmjena, nama Queiroz, njima balvan. Ionako su ga tražili, reče Safet jednom prilikom. :rol:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 11 nov 2014, 22:55

calcio je napisao/la: Slazem se da ovo sa Vranjesom izgleda pomalo neozbiljno. On je pokazivao potencijal, igrao u solidnim klubovima, u Turskoj njegov klub ispao iz prve lige, a onda je valjda trebao preci u Anderlecht pa je negdje zapelo.
navodno :D

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 11 nov 2014, 23:01

Sveti je napisao/la:i Btw, jel istina ovo da je otkazao trening od straha od povreda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gotovo, kraj svega, kraj svijeta, ključaj temu, narode naguzzite se da nas Pape yebe u pakšu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To je Papetov standard, na pripremama se vrlo loše radi,uglavnom se slikaju,pa kad se vrate u klubove igračima slijedi klupa,a on im otkazuje treninge svašta..... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 23:02

voltron30 je napisao/la:Ovo je još bolje, epski facial po đuturumu, od strane Queiroz, pa ka'e: :lol:
Kmečanje Queiroza pokušavaš okrenuti u drugi pravac :nene: teško, vrlo teško...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 nov 2014, 23:05

Tema nikad ne spava, uvijek se ima sta pricati...izjave, kasete, Tino Sven...zanimljiv lik. :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2014, 23:06

bhsport je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Ima pinku žestoku, a Adriano Klepeće gubicom za cvaju.s

Sastavio si recenicu, svaka cast, evo markica.

Jok ti si trolcEna sa LovcEna,mozes dobiti samo......a ne markicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2014, 23:10

harishp je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Sastavio si recenicu, svaka cast, evo markica.

Jok ti si trolcEna sa LovcEna,mozes dobiti samo......a ne markicu.
To ostavi sebi za kuće zlatna kanto Han Pijeska. Kantica i lopatica i igraj se u pijesku, pravi Papeta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2014, 23:13

Ni citirati ne zna,o avetinjo :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2014, 23:15

harishp je napisao/la:Ni citirati ne zna,o avetinjo :urnebes:
Spiner. Ne zna ni Sajo fudbal, pa ga dizes u zvijezde.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2014, 23:20

@crnagoraspor je to :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2014, 23:21

harishp je napisao/la:@crnagoraspor je to :mrgreen:
Nasmija me :)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 nov 2014, 23:25

hodža je napisao/la::crazy: :urnebes:

slika
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 nov 2014, 23:40

Marley je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: @Marley, fudbal nije ni fifa ni pes ni fm, danas svako igra fudbal i svako svakog moze pobijediti. Dokaz su i vece reprezentacije od nase koje gube utakmice od slabijih protivnika. Kiks je uvijek moguc, zato fudbal i jest zanimljiv. Izadji malo iz svijeta cyber fudbala i pogledaj utakmice i nedavne rezultate, svako svakog dobija, imena na papiru i imena klubova ne znace nista. Izgubili smo od Kipra i sta? Pjanic je penal profulao, da li je i to Pape kriv?

Zanimljivo je da svako ima pravo da pljuje selektora, jer kako je moguce da on nije izveo ekipu u formaciji koju forumasi zele :D.
Tacno je to sto kazes, desi se kiks,toga ima u fudbalu ali 3-4 losije utakmice za redom, to se vec ne moze nazvati kiksom. Onda ili je do trenera ili igraca. Igraci u svojim klubovima briljiraju, vecina ih je neizostavna u prvih 11 svojih timova, znaci do njih ne moze biti. Ostaje samo trener i njegova filozofija koju on prenosi na svoje igrace, oni igraju onako kako ih on postavi i da uputstva. Zar Susic nije taj koji je rekao na SP da nije gledao Nigeriju, pa kasnije da ga ne zanima Cipar i zacudo smo obe te utakmice kiksali. Znaci da covjek ne radi korektno svoj posao, ne analizira protivnike vec napamet baca formacije i taktike, ne prilagodjava se protivniku.

Mi jos od Slovacke lose stojimo protiv iole jacih ekipa. Sve te velike reprezentacije koje spominjes ce taj kiks negdje anulirati a gdje cemo mi ? Kiksali smo protiv Cipra i desetkovanog Velsa kojem nisu igrala barem 3 glavna igraca i vise jednostavno nemamo mjesta za jos jedan kiks, ipucali smo davno taj bonus i onda nas selektor jos izjavljuje da idemo tamo s ciljem da ne izgubimo iako i bez Dzeke imamo dovoljno kvaliteta da tamo ne idemo podvijenog repa Ugradjuje nam taj neki luzerski mentalitet cak i protiv reprezentacije poput Izraela.
Evo hajmo krenuti redom, ko je standardan:
Begovic-klasa, po meni jedan od najboljih golmana u Evropi,
Spahic-igra zaista odlicno ove sezone u Bayeru, ali sto se tice repke i tih losih rezultata, imao je i on svojih bubica
Bicakcic-za repku igra totalno lose, nesiguran je, ali drago mi je da je na pocetku sezone bio standardan u Hoffenheimu, steta sto se ta povreda desila, ali vidjecemo kakav ce biti kada bude 100% spreman
Pjanic-standardan u Romi, nas vjerovatno najbolji igrac u ovom trenutku
Visca-standardan u klupu, bez prevelikog uticaja na igru repke
Hadzic-standardan u klubu, kod nas je daleko od bitnog igraca
Dzeko-daleko od toga da je standardan, ali je klasa
Lulic-standardan u klubu, igrao toplo hladno, kao i Lazio.
Vrsajevic-standardan u Hajduku, ali daleko od bitnog igraca za repku
Medunjanin-postao standardan u Deportivu, to mi je jako drago, jer je zaista dobar igrac
Sunjic-mene je ovaj momak fascinirao igrama na Svjetskom i u kvalifikacijama.

Ko nije standardan:
Besic-jako bitan igrac za nasu repku, ali nije standardan u Evertonu i ne briljira
Hajrovic-daleko od standardnog igraca Werdera
Ibisevic-imao problema sa povredama vec duze vrijeme, tako da je izgubio mjesto u prvih 11 svog tima
Mujdza-slicno kao Vedo, jako bitan nas igrac, ali daleko od standardnog u svom klubu

Dalje mi je mrsko nabrajati, ali oni koji su nam od krucijalne vaznosti, daleko su od standardnih igraca u svojim timovima, gdje briljiraju. Oni koji su bitni i koji briljiraju u klubovima su Begovic i Pjanic. Cak ni Dzeko vise ne briljira. Ove ostale sam vec opisao, a ti dodaj ili oduzmi ako ima sta sto se tice nasih igraca.

Normalno je da Pape ima svojih propusta i gresaka, ali nista nije crno ili bijelo, favoriti ne pobjedjuju uvijek, to je fudbal jbg. Da grijesi, grijesi, da je glavni krivac, nije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 nov 2014, 23:48

Kad mu se igraci ozljede na utakmnicu i to ne jedan nego 5 :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 nov 2014, 23:51

Marley je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: @Marley, fudbal nije ni fifa ni pes ni fm, danas svako igra fudbal i svako svakog moze pobijediti. Dokaz su i vece reprezentacije od nase koje gube utakmice od slabijih protivnika. Kiks je uvijek moguc, zato fudbal i jest zanimljiv. Izadji malo iz svijeta cyber fudbala i pogledaj utakmice i nedavne rezultate, svako svakog dobija, imena na papiru i imena klubova ne znace nista. Izgubili smo od Kipra i sta? Pjanic je penal profulao, da li je i to Pape kriv?

Zanimljivo je da svako ima pravo da pljuje selektora, jer kako je moguce da on nije izveo ekipu u formaciji koju forumasi zele :D.
Tacno je to sto kazes, desi se kiks,toga ima u fudbalu ali 3-4 losije utakmice za redom, to se vec ne moze nazvati kiksom. Onda ili je do trenera ili igraca. Igraci u svojim klubovima briljiraju, vecina ih je neizostavna u prvih 11 svojih timova, znaci do njih ne moze biti. Ostaje samo trener i njegova filozofija koju on prenosi na svoje igrace, oni igraju onako kako ih on postavi i da uputstva. Zar Susic nije taj koji je rekao na SP da nije gledao Nigeriju, pa kasnije da ga ne zanima Cipar i zacudo smo obe te utakmice kiksali. Znaci da covjek ne radi korektno svoj posao, ne analizira protivnike vec napamet baca formacije i taktike, ne prilagodjava se protivniku.

Mi jos od Slovacke lose stojimo protiv iole jacih ekipa. Sve te velike reprezentacije koje spominjes ce taj kiks negdje anulirati a gdje cemo mi ? Kiksali smo protiv Cipra i desetkovanog Velsa kojem nisu igrala barem 3 glavna igraca i vise jednostavno nemamo mjesta za jos jedan kiks, ipucali smo davno taj bonus i onda nas selektor jos izjavljuje da idemo tamo s ciljem da ne izgubimo iako i bez Dzeke imamo dovoljno kvaliteta da tamo ne idemo podvijenog repa Ugradjuje nam taj neki luzerski mentalitet cak i protiv reprezentacije poput Izraela.
Evo hajmo krenuti redom, ko je standardan:
Begovic-klasa, po meni jedan od najboljih golmana u Evropi,
Spahic-igra zaista odlicno ove sezone u Bayeru, ali sto se tice repke i tih losih rezultata, imao je i on svojih bubica
Bicakcic-za repku igra totalno lose, nesiguran je, ali drago mi je da je na pocetku sezone bio standardan u Hoffenheimu, steta sto se ta povreda desila, ali vidjecemo kakav ce biti kada bude 100% spreman
Pjanic-standardan u Romi, nas vjerovatno najbolji igrac u ovom trenutku
Visca-standardan u klupu, bez prevelikog uticaja na igru repke
Hadzic-standardan u klubu, kod nas je daleko od bitnog igraca
Dzeko-daleko od toga da je standardan, ali je klasa
Lulic-standardan u klubu, igrao toplo hladno, kao i Lazio.
Vrsajevic-standardan u Hajduku, ali daleko od bitnog igraca za repku
Medunjanin-postao standardan u Deportivu, to mi je jako drago, jer je zaista dobar igrac
Sunjic-mene je ovaj momak fascinirao igrama na Svjetskom i u kvalifikacijama.

Ko nije standardan:
Besic-jako bitan igrac za nasu repku, ali nije standardan u Evertonu i ne briljira
Hajrovic-daleko od standardnog igraca Werdera
Ibisevic-imao problema sa povredama vec duze vrijeme, tako da je izgubio mjesto u prvih 11 svog tima
Mujdza-slicno kao Vedo, jako bitan nas igrac, ali daleko od standardnog u svom klubu

Dalje mi je mrsko nabrajati, ali oni koji su nam od krucijalne vaznosti, daleko su od standardnih igraca u svojim timovima, gdje briljiraju. Oni koji su bitni i koji briljiraju u klubovima su Begovic i Pjanic. Cak ni Dzeko vise ne briljira. Ove ostale sam vec opisao, a ti dodaj ili oduzmi ako ima sta sto se tice nasih igraca.

Normalno je da Pape ima svojih propusta i gresaka, ali nista nije crno ili bijelo, favoriti ne pobjedjuju uvijek, to je fudbal jbg. Da grijesi, grijesi, da je glavni krivac, nije.

Naravno da je glavni krivac jer je on taj koji sastavlja tim, ako tim ne daje rezultate mjenjaj ga, on je kapetan broda i odgovara za postupke posade ako posada ne valja mjenjaj posadu, ni jedan igrač nije kriv za svoju igru jer ga selektor tu stavlja, svakom se desi da odigra utakmicu loše jednom, drugi put je poziv na upozorenje, treći put je isključenje. Safetu su neke stvari oproštene ali Safet iz svega nije naučio ništa, bez obzira na rezultate on i dalje poziva iste igrače, priče da su ovo jedini igrači koje imamo ne prolaze zato jer imamo igrače, nije Džeko pretplaćen da igra kao ni nijedan drugi igrač, ako odigra loše sljedeći put ga nemoj staviti pa ćeš vidjet kako će se boriti za prvi tim, i pozovi kojeg drugog igrača da stvoriš konkurenciju jer realno kako očekivati od Sušića ili Avdije da će popraviti igru ili od Hadžića, kada zna da kako god on odigrao da će dobiti poziv u reprezentaciju NEKADA SE POZIV ZASLUŽIVAO A DANAS SE PODRAZUMJEVA, Jedan Mahmutović može zabiti 500 golova, Vedo ne mora ni jedan ali Vedo će dobiti poziv a Mahmutović neće i to je tako, i onda imaš mlade igrače koji se neće ni truditi jer se podrazumjeva ko će dobiti poziv u reprezentaciju, Višća je dobijao i dok je igrao u drugoj Turskoj i da je ispao u treću dobio bi poziv u repku, a Đurić nije mogao jer je igrao u Seriji B, a sada kada igra u Seriji A opet ne može, toliko o našem selektoru :)
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 nov 2014, 00:01

adriano_leite je napisao/la:Lulic-standardan u klubu, igrao toplo hladno, kao i Lazio.
Lule je ove sezone jedan od ponajboljih igrača Lazija, a Lazio ne igra toplo-hladno, nego je Lazio imao dosta nesreće u ovih 11 kola, od četiri poraza, samo je jedan zaslužen i to ovaj u zadnjem kolu! da je sportske pravde, Lazio bi sad imao 6-7 bodova više, što znači 2-3 boda manje od vodećeg Juvea :D ko prati Serie A, može potvrdit'

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 nov 2014, 00:04

Ponekad i prosjecni igraci na pravim pozicijama uz pravog trenera donesu bitne bodove.

Dakle, Letic je mozda prosjecan, ali bi recimo otvorio poziciju za Lulica, a i bolji je u defanzivi. Mahmutovic je mozda prosjecan, medjutim on je klasicni spic, dakle nece biti lazna ovo ili ono. Covjek citavu kariejru igra spica, poznaje kretanje(doduse prosjecno, ali poznaje) dok ce ti sad igrati Hajrovic spica kojem je to sve strano.

Nama trebaju igraci zadatka uz ove postojece. Nazalost, Safet umjesto da pozove jednog beka sto ce igrati, ili spica ili stopera on poziva krilo koje se vodi kao bek, centralnog veznog(pokusavajuci ga maskirati kao defanzivnog) gdje vec imamo sasvim solidnu kvalitetu.

Ja sam protiv prosjecnih igraca tipa Tino, ali da nam se povriejdi prvih 5 centralnih veznih naravno da bih bio za to da se on pozove. Tako isto i sa bekom, stoperom, spicem, krilima itd itd itd.
Celik!3,2,2.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 12 nov 2014, 00:06

mene samo boli to što je pape rekao da je dobar bod u izraelu, a niko iz saveza ne reaguje.. znači, šanse su velike da će biti x, što nam ne leži 70%, al će ovaj čoban ostat..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2014, 00:15

SGD53 je napisao/la: Naravno da je glavni krivac jer je on taj koji sastavlja tim, ako tim ne daje rezultate mjenjaj ga, on je kapetan broda i odgovara za postupke posade ako posada ne valja mjenjaj posadu, ni jedan igrač nije kriv za svoju igru jer ga selektor tu stavlja, svakom se desi da odigra utakmicu loše jednom, drugi put je poziv na upozorenje, treći put je isključenje. Safetu su neke stvari oproštene ali Safet iz svega nije naučio ništa, bez obzira na rezultate on i dalje poziva iste igrače, priče da su ovo jedini igrači koje imamo ne prolaze zato jer imamo igrače, nije Džeko pretplaćen da igra kao ni nijedan drugi igrač, ako odigra loše sljedeći put ga nemoj staviti pa ćeš vidjet kako će se boriti za prvi tim, i pozovi kojeg drugog igrača da stvoriš konkurenciju jer realno kako očekivati od Sušića ili Avdije da će popraviti igru ili od Hadžića, kada zna da kako god on odigrao da će dobiti poziv u reprezentaciju NEKADA SE POZIV ZASLUŽIVAO A DANAS SE PODRAZUMJEVA, Jedan Mahmutović može zabiti 500 golova, Vedo ne mora ni jedan ali Vedo će dobiti poziv a Mahmutović neće i to je tako, i onda imaš mlade igrače koji se neće ni truditi jer se podrazumjeva ko će dobiti poziv u reprezentaciju, Višća je dobijao i dok je igrao u drugoj Turskoj i da je ispao u treću dobio bi poziv u repku, a Đurić nije mogao jer je igrao u Seriji B, a sada kada igra u Seriji A opet ne može, toliko o našem selektoru :)
Da zivimo u normalnoj drzavi, bilo bi normalno takve stvari ocekivati, ali nikada nismo ni znali za bolje, jer nam je tako oduvijek. Nema tog selektora koji bi Dzeku ostavio na klupi, jer ne smije. Bilo je mnogo utakmica gdje je Dzeko bio jako los, nerijetko i najgori na terenu, ali je Vedo morao biti zamijenjen. Zamisli samo situaciju da je Dzeko na klupi, pa svi bi satrali Safeta, jer kako ce jedan Dzeko na klupu. Kod nas u reprezentaciji, prije Safeta, svakakvi likovi su dobijali pozive, tako da je tesko reci da se nekada poziv zasluzivao. Znalo je biti i gore nego sada. Pratim repku od njenih pocetaka i svasta je proslo kroz nasu reprezentaciju, mali milion igraca za koje je Vrsajevic Maradona, glavom i bradom. Sto se tice Mahmutovica i Vede, Safet je pokazao da ce uvijek dati sansi onima koji su nesto dali reprezentaciji. Ne tako davno, Pandza, Ibricic, Miske, Spahic, Muslimovic, svi su igrali u reprezentaciji, a nisu imali timove. Vedo kada nije u formi, to je tip igraca koji u svakom momentu moze zapoceti golgeterski niz, dok Mahmutovic to nije, jer jos uvijek nije dokazan igrac (28 godina i igra u Ceskoj), a Vedad je dokazan kako u Bundesligi tako i u reprezentaciji. Ta prica da se mladi igraci nece truditi ako ne dobijaju poziv, jednostavno ne bi smjela da pije vode. Na igracu je da ceka svoju sansu, a sansa ce doci kada se igra dobro. Jednostavno, na dobre partije nekog igraca, niko ne moze ostati indolentan, pa tako ni Susic. Recimo Besic, momak je docekao svoju sansu i sad je neizostavni clan nase repke. Nama svakako trebaju napadaci, trebaju nam odlicni igraci na svim pozicijama, niko od mene sretniji da mi zaista imamo takve igrace, ali realnost je sasvim drugacija. Susic rece da prati Djurica, pa ako nastavi da zabija golove, sigurno ce dobiti sansu u nastavku kvalifikacija. Njegovo je da igra i ocekuje poziv, a ne da se kofrci kao pojedinci. Safet je svakako trebao imati trecu opciju u spicu, ali nikoga nije pozivao i to je njegova greska, ali u posljednji momenat pozvati Djurica jer je zabio gol, zaista nije realno.

Samo zelim da se plasiramo na EP i ne zanima me ni ko ce igrati ni ko ce biti selektor, sve dok igraci daju sve od sebe na terenu. Zapali smo u seriju losih i neocekivanih rezultata, ali nadam se da cemo se izvuci iz toga.

@Chinaglia, da li je sportska nesreca, nepravda, nebitno, bodovi su ti koji se pisu i koji se broje. Nismo ni mi posteno izgubili od Nigerije, pa niko to ne spominje, cist gol nam ponisten, sportska nesreca je sto je Pjanic fulio penal, pa sad imamo poraz od Kipra itd. itd. Bodovi su to sto se broji.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.