FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziviniceMetropola » 11 nov 2014, 21:52

tinaslafkr je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: Nažalost i Lica nije odolio ugostiteljskom poslu. Dobio je pogolem poslovni prostor.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... c0b651bd01
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=551D5CAE

Danas su oni uposlenici JU Stadion Tušanj koja godišnje iz budžeta Opštine- Grada dobiva približno 250.000 KM (puno više nego FK Sloboda).Dakle za proteklih 7. god. preko 1 750 000km.UPOSLENIK JU STADION TUŠANJ JE I MISKE MUHAREMAGIĆ, PREDSJEDNIK SKUPŠTINE FK SLOBODA .
Ovo je 6tica kafic, i nije Licin nego je od Laze - Kasima Alibegovica .. Kako sam ja skontao, Slatina 18 ;)
koliko ja zanm taj kafic na Slatini vodi covjek koji zivi u Americi s nekim vodjekom po pola
Ne znas ti nista o tom kaficu, to ti je inace Lazin sin i ne drzi on nista, samo uzima kiriju za prostor ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 nov 2014, 22:26

Sad sam evo zvao azmira isprico se sa covjekom ko sa ocem svojim ..legenda gigant sta drugo da kazem....nesikirajte se ne ide gospodin nigdje ima nasu podrsku reko sam mu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 nov 2014, 22:40

SaltCityAttack je napisao/la:Sad sam evo zvao azmira isprico se sa covjekom ko sa ocem svojim ..legenda gigant sta drugo da kazem....nesikirajte se ne ide gospodin nigdje ima nasu podrsku reko sam mu
Sta prica Azmir,ima li kakve nade,da se na polusezoni sta dogodi?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 nov 2014, 22:42

SaltCityAttack je napisao/la:Sad sam evo zvao azmira isprico se sa covjekom ko sa ocem svojim ..legenda gigant sta drugo da kazem....nesikirajte se ne ide gospodin nigdje ima nasu podrsku reko sam mu
da te nema,trebalo bi te izmisliti :tokralju: :tokralju: :tokralju: :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 nov 2014, 23:14

Ako je tako, ne sjecam se kad sam se zadnji put radovao januaru i nesto zeljno iscekivao, pun entuzijazma, volje, inspiracije, nade u jedno novo poglavlje Slobode, u bolje sutra Tuzlanskog fudbala...SaltCity - reci mu da ga volim(o) :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 nov 2014, 23:15

harry_90 je napisao/la:
Ma nisam ja pricao za igrace sa covjekom..govorim da ima podrsku I da ovdje u Usa organizujemo crveno crne noci da se pomogne da nije sam covjek..kaze da ima problema puno vidjet cemo kako ce biti sta ce biti..ali on ne odustaje da Slobodi pomogne...Rekao sam ono sto znam kakve su nam orije uprave bile sta se sve radilo..opet kazem.nece covjek meni sve govorit ali znam da nece odustat I nece nas zajebat....ja sam na svom fb pofilu vec nabrojao ljude koji imaju argumente da potvrde kakav je to covjek koji su mu kuci bili dok je davo svoje pare za utakmice da se pobjede..ljudi ba mi nismo svjesbini koliko bi mi izgubili da mu okrenemo ledja ...ja kao navijac Slobode ja a mislim da malo ko voli Slobodu kao sto je ja volim..cast svima. Ali u ovim godinama kao sto ja imam ljudi bi o necemu drugom razmisljali u dijaspori a ne Slobodi..oni koji me znaju znaju da sam sve u zivotu dole ostavljao zbog svetinje ..zato kazem da je ovaj covjek najbolji za nas I da sam cuo da je neko los prvi bi ga napao ..ja svom ocu ne prastam lad o Slobodi lose kaze a govorio je jer nije navijac Slobode bio pa sa njim sam se svadjao kad kaze kako su losi kako ovo ono
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2014, 23:21

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ma nisam ja pricao za igrace sa covjekom..govorim da ima podrsku I da ovdje u Usa organizujemo crveno crne noci da se pomogne da nije sam covjek..kaze da ima problema puno vidjet cemo kako ce biti sta ce biti..ali on ne odustaje da Slobodi pomogne...Rekao sam ono sto znam kakve su nam orije uprave bile sta se sve radilo..opet kazem.nece covjek meni sve govorit ali znam da nece odustat I nece nas zajebat....ja sam na svom fb pofilu vec nabrojao ljude koji imaju argumente da potvrde kakav je to covjek koji su mu kuci bili dok je davo svoje pare za utakmice da se pobjede..ljudi ba mi nismo svjesbini koliko bi mi izgubili da mu okrenemo ledja ...ja kao navijac Slobode ja a mislim da malo ko voli Slobodu kao sto je ja volim..cast svima. Ali u ovim godinama kao sto ja imam ljudi bi o necemu drugom razmisljali u dijaspori a ne Slobodi..oni koji me znaju znaju da sam sve u zivotu dole ostavljao zbog svetinje ..zato kazem da je ovaj covjek najbolji za nas I da sam cuo da je neko los prvi bi ga napao ..ja svom ocu ne prastam lad o Slobodi lose kaze a govorio je jer nije navijac Slobode bio pa sa njim sam se svadjao kad kaze kako su losi kako ovo ono
sta rec za slanog brata...naklon do poda ;) ;) :tokralju: :tokralju: ...mozda nisi najveci navijac Slobode u Bosni al brate dijasporu si prekuco :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 nov 2014, 23:30

Ma znam brate svi volimo Slobodu nema to ko.manje ko vise.. samo kazem meni je ova dijaspora pokazala koliko ja zapravo volim taj klub..jer evo u mom gradu ovdje imas ljude koji su na ogradi stajali na nasoj tribini..ali oni su se uglavnom operisali od toga..ja jos uvjek nisam jer Slobodu nosim gdje god da sam I nikad necu doci pameti I reci sebi dosta vise idiote :)..kazem samo ako ovog Azmira ne mozemo iskoristiti sredit klub onda zaista ne znam sta vise da kazem.

I nemojte zamjerit na ovim gramatickim greakama I ispustanju pokojeg slova sa telefona pisem
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 11 nov 2014, 23:33

Salt, svaka čast! Ako Azmir ode nama je za mjesec dana ključ u bravu.

Treba mu neko reći da Smajlija vrati. Evo staragarda se slaže. :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 nov 2014, 23:39

SamoTZ je napisao/la:Salt, svaka čast! Ako Azmir ode nama je za mjesec dana ključ u bravu.

Treba mu neko reći da Smajlija vrati. Evo staragarda se slaže. :lol:
imao bi portugalac napaceni sta pokupit i naucit od SMAJILA KARICA...uf,kad se samo sjetim kakav je mag sjedio na klupi Slobode :tokralju: :tokralju: ...braco vrbanjusa mu nije ni do koljena :nene: :nene:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 nov 2014, 23:48

Vjerujes li mi brate da je za tog tvog Klopa Azmir zbog nas placao 800km njemu samo sto ga je odpustio prije vremena?. Jarane covjek je.placao 6mjesrci iki cak godinu to njemu kao iz postovanja eto da covjek ne laje kako smo ga otjerali a uzeo nas kad niko nije htijeo..to ti dovoljno govori kokiko covjek je posten..kazem ti brate vjeruj mi ....bicemo tolika gamad samo ako pomislimo da ga otjeramo , ali ako uspijemo to uradit onda braco moja onda se uzdajte jedino da ja dobijem ovih 360 miliona loto sto glasi u USA ovih dana,jer jedino nas to moze spasit :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 nov 2014, 23:52

SaltCityAttack je napisao/la:Vjerujes li mi brate da je za tog tvog Klopa Azmir zbog nas placao 800km njemu samo sto ga je odpustio prije vremena?. Jarane covjek je.placao 6mjesrci iki cak godinu to njemu kao iz postovanja eto da covjek ne laje kako smo ga otjerali a uzeo nas kad niko nije htijeo..to ti dovoljno govori kokiko covjek je posten..kazem ti brate vjeruj mi ....bicemo tolika gamad samo ako pomislimo da ga otjeramo , ali ako uspijemo to uradit onda braco moja onda se uzdajte jedino da ja dobijem ovih 360 miliona loto sto glasi u USA ovih dana,jer jedino nas to moze spasit :)
ganjam i ja euromilion. :D
ko prije dobije,nek nas cupa brate :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2014, 00:05

Jarane I da dobijemo to I da ulozis u Slobodu opet bi imao neprijatelja...ja recimo to da dobijem vjervatno kao navijac bi ulozio u Slobodu postavio ljude da vode klub kao recimo nas drug zlajci jer je prijesvega navijac, skolovan pametan I td...ja tu nebi nista bio jer ja nebi mogo u lozi sjedit samo sjever :)..ali vjerujte gledajuci sad situaciju mislim da bi morali placat I navijace jer barem do tog zakljucka dolaIm da I to treba.

Nego hajde da mi dobijemo pa lahko cemo mi onda se dogovorit
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 nov 2014, 00:19

pitama se moramo suprostavit....samo kako,jbt :urnebes: :urnebes: ....nekoliko je tu stvari na koje mozemo uticat....valjanje,izlezavanje,nabijanje lopte u aut a onda djeci reci da odugovlace sa vracanjem,igrati susicevu formacija bez napadace,nadati se nekoj elementarnoj nepogodi pa da se tekma igra na granici regularnosti jer se tada lakse branit,praviti bakljade u pravilnim vremenskim intervalima da se klocevi mogu koliko toliko odmorit...ako bude malo,utrcavat na teren i prekidat tekmu....OSTAVITE I VI SVOJ KOMENTAR KAKO POMOCI SLOBODI ;) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2014, 00:29

staragarda je napisao/la:pitama se moramo suprostavit....samo kako,jbt :urnebes: :urnebes: ....nekoliko je tu stvari na koje mozemo uticat....valjanje,izlezavanje,nabijanje lopte u aut a onda djeci reci da odugovlace sa vracanjem,igrati susicevu formacija bez napadace,nadati se nekoj elementarnoj nepogodi pa da se tekma igra na granici regularnosti jer se tada lakse branit,praviti bakljade u pravilnim vremenskim intervalima da se klocevi mogu koliko toliko odmorit...ako bude malo,utrcavat na teren i prekidat tekmu....OSTAVITE I VI SVOJ KOMENTAR KAKO POMOCI SLOBODI ;) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
...
Hahahaha oplakah :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 nov 2014, 00:30

staragarda je napisao/la:pitama se moramo suprostavit....samo kako,jbt :urnebes: :urnebes: ....nekoliko je tu stvari na koje mozemo uticat....valjanje,izlezavanje,nabijanje lopte u aut a onda djeci reci da odugovlace sa vracanjem,igrati susicevu formacija bez napadace,nadati se nekoj elementarnoj nepogodi pa da se tekma igra na granici regularnosti jer se tada lakse branit,praviti bakljade u pravilnim vremenskim intervalima da se klocevi mogu koliko toliko odmorit...ako bude malo,utrcavat na teren i prekidat tekmu....OSTAVITE I VI SVOJ KOMENTAR KAKO POMOCI SLOBODI ;) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
jednom sam se igrom slucaja zadesio,posle dobre pijanke,kod jarana i odemo pogledati utakmicu.zadnja kantonalna...vode gosti 3-0
na poluvremenu ulazi lola sa sikerom gostima u svlacionicu i kaze..vi necete kuci dok mi ne pobjedimo..
domaci pobjedili 5-3 :urnebes: :rol:
****,pokusat :rol: :rol: :rol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 12 nov 2014, 00:34

http://www.jpffootballagency.com/#!players/cyg" onclick="window.open(this.href);return false; Moguća pojačanja Slobode u zimskoj pauzi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 nov 2014, 00:41

A najaci mi je Azmir kad sam ga nazvao reko da ne smetam ebiga ipak covjek doso puna mu je glava reko da malo porazgovaramo reko jeli uredu...kaze azmir kralj ma sto nebi mogao kaze I ja jedem ribu u konzervi iz dollar stora nisam ni ja nekakav nedostupan covjek :)

Nego idemo podrzat ovog covjeka zna svjestan je da su politcke igre oko Slobode prisutne aali objasnio sam mu da je to I ranije bilo da se jedan Mesa Bajric borio protov Slobode a poslije postao direktor iste, da nam oslamska zajednica SDA nije dala zemlju za stadion koju su oni posjedovali iza stadiona zbog SDP koji je vladao, da bi poskije nam dali zemlju kad je SDA preuEla klub, a grad nije davao pare zbog njih... svasta smo pretepili ali reko nikad jos vas nismo doIvjeli I nemojte nas iznevjeriti .. uglavnom idemo podrzat covjeka **** dusmane pa taman mi to I otac bio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 12 nov 2014, 00:44

A da probamo Pitare isprovocirati nekako, dopustiti im da unesu baklji u izobilju, medju njih ubaciti par uljeza koji ce potencirati pizdarije i prekid utakmice (ko riskira-profitira, ponekad), **** ga, mozda se prekine onda tekma i registruje 3:0 za nas. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.