Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mancini
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Mancini » 09 nov 2014, 01:52

vedator je napisao/la:
lazar je napisao/la:
vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaka cast, nema se para ali se nadje nacin da prati voljeni klub. Dok ovi sto ismijava i kad imaju para sjede ispred kompa i nabijaju hemoroide, a raji bacaju suplje kako su oni navijaci.
Voljeni klub se prati tako što se plati karta, sjedne na tribine i navija, a ne vjerovatno uplati kladionica i iz šume bez navijanja bogara kada fule jer je igro keca, mani se šuplje. ;)
A šta ako nema para da kupi ulaznicu? ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 01:53

A ima za cigare u ruci i kladionicu? Također kakvi su ovo navijači, nikakvog navijanja nego samo bogaranje.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 nov 2014, 11:01

Inače ovi na tribini uce ilahije i kaside. Puši ne puši njegova stvar. Cigare i kladionica zajedno su jeftiniji od ulaznice. Možda čovjek nije ima dovoljno novca. Kako god sramota da se ismijavaju dok npr. ti kao navijac sarajevo snimas utakmicu i kasnije s njom provociras. Umjesto da si na tribini.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 nov 2014, 12:33

Mancini je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... sfbih_conn

Izgleda da nije.
Pisalo je u izvještaju da je dobio poslije utakmice. ;)
Žalba uprave Čelika je uvažena tokom sedmice.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 14:51

lazar je napisao/la:Inače ovi na tribini uce ilahije i kaside. Puši ne puši njegova stvar. Cigare i kladionica zajedno su jeftiniji od ulaznice. Možda čovjek nije ima dovoljno novca. Kako god sramota da se ismijavaju dok npr. ti kao navijac sarajevo snimas utakmicu i kasnije s njom provociras. Umjesto da si na tribini.
Ne baljezgaj, karta je 5 KM, a na cigare svaki dan koje su skupe i kladionici prokockaju sve živo, ovo nije vidjelo navijača.

Da, snimam utakmice Sarajeva, koje će na kraju biti viđene i gledane 5 puta više nego što dođe navijača počev od derbija i svim ostalim utakmicama, tako da odradim mnogo više posla za klub koji navijam, nego što bi samo uradio da odem na utakmicu. ;)

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 15:19

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 nov 2014, 18:11

vedator je napisao/la:
lazar je napisao/la:Inače ovi na tribini uce ilahije i kaside. Puši ne puši njegova stvar. Cigare i kladionica zajedno su jeftiniji od ulaznice. Možda čovjek nije ima dovoljno novca. Kako god sramota da se ismijavaju dok npr. ti kao navijac sarajevo snimas utakmicu i kasnije s njom provociras. Umjesto da si na tribini.
Ne baljezgaj, karta je 5 KM, a na cigare svaki dan koje su skupe i kladionici prokockaju sve živo, ovo nije vidjelo navijača.

Da, snimam utakmice Sarajeva, koje će na kraju biti viđene i gledane 5 puta više nego što dođe navijača počev od derbija i svim ostalim utakmicama, tako da odradim mnogo više posla za klub koji navijam, nego što bi samo uradio da odem na utakmicu. ;)
Veceg o tebe.

Isto posla uradis ko i fb stranica. Tribine zjape prazne. Bolje ti je da si dao 5 KM, nego sto ti je video pregledan 5000x.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 18:46

lazar je napisao/la:
vedator je napisao/la:

Veceg o tebe.

Isto posla uradis ko i fb stranica. Tribine zjape prazne. Bolje ti je da si dao 5 KM, nego sto ti je video pregledan 5000x.
" onclick="window.open(this.href);return false; - 30.000x
" onclick="window.open(this.href);return false; - 13.000x itd itd

Po tebi svako ko navija za neki klub ne bi trebao ništa raditi nego otići na utakmicu, pa ni snimati i izvještaje, tekstove praviti, očito veze nemaš o tome jer lupetaš takve gluposti, kao i za tribine, jel te peče poraz koji će vječno biti utisnut na ovim klipovima koje postavljam? :lol: E manijaci, kakvi kompleksi...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 18:56

lazar je napisao/la:Bolje ti je da si dao 5 KM nego sto ti je video pregledan 33000x. Treba raditi ali ne treba biti supak, papak... I svaku sitnicu iskoristiti za ismijavanje.
Peče peče, vidim... :lol:

Također smiješni klipovi iz PL BiH koje postavljam kao ono za šumu, pucnjevi, pirotehnika itd., nisu ništa namješteno ili ismijavanje, oni su ustvari ogledalo i realnost našeg fudbala sa kojim se treba suočiti i nešto poraditi na tome, a ne pod tepih gurati i braniti, e to je žalosno, braniti lakrdiju.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 nov 2014, 19:14

I ne bas.

Pirotehnika nista strano na zapadu, valjda se čovjek smije oženiti ? Ex yu "sume" su bile pune za vrijeme utakmice.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 nov 2014, 19:44

lazar je napisao/la:I ne bas.

Pirotehnika nista strano na zapadu, valjda se čovjek smije oženiti ? Ex yu "sume" su bile pune za vrijeme utakmice.
Dok je takvih ko ti koji sve navedeno što veze nema sa fudbalom podržavaju, i dalje će nam fudbal biti cirkus. :wave:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 10 nov 2014, 00:00

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 11 nov 2014, 00:35

poodavno sam htjeo da prokomentarisem jednu stvar pa me interesuje da li je neko od forumasa imao cast da se poblize upozna sa wc-om na gradskom stadionu u bijeljini???

ja nista odvratnije i gadnije u zivotu ne vidjeh, pomirisah, dozivih!

za one stvari savez treba da kaznjava i to zestoko! g.vna na sve strane, ,nema vode, kontam da sanitara, cetke i metle oni toaleti nisu vidjeli od vremena druga tita?! koliko sam upoznat, delegat i ostala sluzbena lica treba da obidju citav stadion pred tekmu i vide da li je sve ok?!

ono je sramota, izvor zaraze 1/1. poplave nisu uzrok onog stanja(s.r.a.nj.a) tamo da odmah budemo nacisto. uzrok je iskljucivo nemar i klasicna qrzobolja!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 11 nov 2014, 07:47

Dođi u Mostar da vidiš wc na Veležovom stadionu kojih nema. Vlakanje doživit češ plakanje :urnebes: :urnebes:

Ako imate sretan i lagodan život a nezadovoljni ste s njim dođite na utakmicu Veleža da ograjišete
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 11 nov 2014, 08:21

bio sam na oba stadiona u mostaru... u ovom slucaju je bolje nista nego ista, vjeruj!

ako ima neko da je jos bio tamo, potvrdice ti to 100%..

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 11 nov 2014, 18:34

Disciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Vlade Rogića na sjednici održanoj danas u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti, te je donijela odluke:

BH Telecom Premijer liga BiH

XIII kolo

Željezničar - Sarajevo

FK "Željezničar"- novčana kazna u iznosu od 10.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

FK "Sarajevo"- novčana kazna u iznosu od 10.000,00 KM (upotreba veće količine pirotehničkih sredstava i neodgovorno ponašanje navijača);

[youtube][/youtube]

Zrinjski - Čelik

HŠK "Zrinjski"- novčana kazna u iznosu od 2.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava).

XIV kolo

Velež - Zvijezda Gradačac

FK "Velež"- novčana kazna u iznosu od 2.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);

Travnik - Željezničar

FK "Željezničar"- novčana kazna u iznosu od 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).

[youtube][/youtube]

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 11 nov 2014, 21:00

26 milja :o ja mislim da se kolo zaplesalo danas
KLUB SVIH NAS.

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amorovski » 11 nov 2014, 22:08

RezervniGolman je napisao/la:26 milja :o ja mislim da se kolo zaplesalo danas
Brato, Begic sofru napravio ko za Bajram ocam, janje se okrenulo momacki..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2014, 22:11

amorovski je napisao/la:

Jedna od danasnjih izvjava: "Janje se okretalo, tanjiri su bili postavljeni za sve goste a onda se pojavio Salem". :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 11 nov 2014, 22:17

amorovski je napisao/la:

Poslje sofre chivas i JD do zore kad u rezervisanom aranžmanu dolaze mladice pocetnice u svijetu prostitucije :urnebes: :urnebes: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.