nerminh74 je napisao/la:Crnogorac koji je igrao za crnu goruSabinho je napisao/la:Ima li neko upuceniji u situaciju oko Kanacevica?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nerminh74 je napisao/la:Crnogorac koji je igrao za crnu goruSabinho je napisao/la:Ima li neko upuceniji u situaciju oko Kanacevica?
Ethel je napisao/la:9.11.2014.
Panathinaikos 79 - 70 Ago Rethymno / Fahro Alihodžić - 15 minuta, 6 poena, 2 asistencije, index 2
Cantu 79 - 75 Sassari / Miroslav Todić - 12 minuta, 7 poena, 3 skoka, 2 izgubljene lopte, index 4
Alba Berlin 83 - 80 Bayern / Nihad Đedović - 26 minuta, 18 poena, 4 skoka, 2 asistencije, index 17
Frankfurt 65 - 57 Trier / Adin Vrabac - 28 minuta, 10 poena, 3 skoka, 2 izgubljene lopte, index 2
Brooklyn Nets 104 - 96 Orlando Magic / Mirza Teletović - 20 minuta, 7 poena, 4 skoka, 3 asistencije, 2 izgubljene lopte, index 5
Metalac 81 - 68 Igokea / Marko Jošilo - 16 minuta, 3 poena, 3 skoka, 2 ukradene lopte, index 3
Dobar je, strašno brz s loptom..Lotus je napisao/la:Opasan igrac,a ne vjerujem da bi bio skup..Najbolji strijelac VTB lige http://www.vtb-league.com/en/player/ger ... ?sid=89632" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Todic ce mijenjati Mirzuzgembo89 je napisao/la:Adin Vrabac solidan u Trieru je li on dodje ko zamjena za Mirzu na 4ci ??
Kad vidim ovog Jeftića odmah mi naumdane onaj MIljan Marković. Gdje je on sad? VIdim da nije u Vardi više. Isto tako vidim da se u našu ligu vratio Ivković, mislim da je 95 godište. MOmak je igrao na EP za juniore u Saraejvu ka su Nurkić i kompanija ušli u A.Ethel je napisao/la:10.11.2014.
Klosterneuburg 69 - 74 Kapfenberg / Dejan Jeftić - 20 minuta, 11 poena, 3 skoka, 3 izgubljene lopte, index 7
Cedevita 86 - 68 Levski / Nemanja Gordić - 21 minuta, 9 poena, 6 asistencija, 2 izgubljene i 2 ukradene lopte, index 13
baglama je napisao/la:Jel pobjednik Lige 6 ide u Aba ligu? Kakve su sanse da BiH ima dva predstavnika sljedece godine, jel Igokea mora neki koefcijent nabit?
Ako neko zna...
https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;U proteklom kolu Emir Sulejmanovic je bio u 5 najboljih igraca kola. Njegov ucinak: 22 poena, 5 skokova, 1 asistencija, 1 ukradena lopta, 1 blokada. Imao je 2 zakucavanja, 2 ukradene lopte i 4 faula su pocinjena nad njim. Pogodio je jednu trojku iz isto toliko suteva. Valorizacija 25.
Lotus je napisao/la:Danas u avazu citam da je potencijalni igrac za mjesto nature markus sloter koji igra u panati..Ja sam ga gledo u realu proslu sezonu i igrao je dvicu,pa ne znam sad koja mu je pozicija kod duska.Pricalo se da trazimo pleja,pa mi je nejasno ovo..
marcus slaughter je krilni centar, i ne znam kako si u realu gledao da igra dvicu kad čovjek igra 4, doduše, nekada zna preuzeti bekove jer ima fenomenalne atletske sposobnosti, te je u mogučnosti odigrati odbranu na beku iako je visoki igrač..Lotus je napisao/la:Danas u avazu citam da je potencijalni igrac za mjesto nature markus sloter koji igra u panati..Ja sam ga gledo u realu proslu sezonu i igrao je dvicu,pa ne znam sad koja mu je pozicija kod duska.Pricalo se da trazimo pleja,pa mi je nejasno ovo..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MElloo, Semrush [Bot] i 53 gosta.