a šta je to sa tamnim igračima ne kontam ??supersonic83 je napisao/la: Ispravljene ocjene tamnih igraca, nisu vise u rangu CR-a![]()
Ali jos uvjek crash, drugog dana.
koma
a taj crash se i meni desi, samo stavi "go on holiday" 2 dana i bit će uredu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
a šta je to sa tamnim igračima ne kontam ??supersonic83 je napisao/la: Ispravljene ocjene tamnih igraca, nisu vise u rangu CR-a![]()
Ali jos uvjek crash, drugog dana.
koma
Kod: Označi sve
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/editor data
JoseMourinho je napisao/la:BiH FM 15 Update
beta
ne skidaj djabe NE POSTOJI verzija sa torrenta ili bilo gdje koja radi, nisu jos provalili igrutrnovica je napisao/la:Moze li link ili torrent za skidanje fm 15?
hvala, pogresnu ekipu ubaciok3lla je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:BiH FM 15 Update
beta
imas drug gresku u drugoj ligi centar ubacio si famos iz vojkovica (druga liga rs) umjesto famosa iz hrasnice
neznam bgm, al ne peglaj se, ionaoko i da pokrenes imena ne valjaju i crash dump ima, sacekaj da izbace verziju da valja pa onda vidi hocel ti raditAsharaK je napisao/la:Jose mos li mi pomoc oko ovog sranja?
e hvala, saljem ti ono ko priosli put slike sastava dok odradim pa ti samo reci sta ispravittrnovica je napisao/la:Ja ti mogu pomoci oko Drine, takodje mogu nesto da prikupim I za Radnik, Mladost I Borac.
SI je na nekim opasnim drogama, cuj Krimsupersonic83 je napisao/la:2024![]()
Na šta misliš ? Na graficke dodatke ?Chinaglia je napisao/la:dok ne izađe patch, FM se ušminkava, da bude cakum-pakumto mi je važnije od same igre
normalno, dresovi, grbovi, slike igrača, skinBelmin6 je napisao/la:Na šta misliš ? Na graficke dodatke ?Chinaglia je napisao/la:dok ne izađe patch, FM se ušminkava, da bude cakum-pakumto mi je važnije od same igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.