Safet Sušić - Pape

AhmoNY
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AhmoNY » 11 nov 2014, 14:17

Ibizevic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Imamo ekipu za 3 boda ali imamo i debila koji vodi tu ekipu i koji nije sposoban doci do punog plijena pa iz toga i proizilazi ova realnost koje ce do utakmice biti sve vise i vise.
Misliš da bi sa Zukanovićem i Đurićem ovo bila ekipa za tri boda? Omere, ti si malo ozbiljniji od ovoga :hmmmmm:

Ja mu zamjeram samo Đurića ili Mahmutovića, ništa više, međutim stvara se još jedna tipična hajka zaslijepljenih neznalica.
------------Beg------------------
------Šunjić------Spaha---
Mujdža-------------------Zuka
----------Bešić----------------
-----------------Medo------------
---Izet----- Pjanić-----------Lulić--
-------------Đurić------------------

Ova ekipa jeste za 3 boda ;)
:thumbup: :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 nov 2014, 14:18

wienultras je napisao/la:ben haim

samo slijepac moze reci da smo favoriti protiv bih,vecina nasih igraca igra u nacionalnom prvenstvu,bih je daleko ispred nas u svim parametrima
jesmo da smo konpletni ,evo i on nije rekao da ce ici na pobjedu to je normalna stvar kod izjava da protivnika cijenis i dizes odnosno malo prebacis pritisak na njihovu stranu samo kod nas kad safet izjavi da je zadovoljan bodom onda on kao sputava svoje igrace .

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 nov 2014, 14:20

normalaba je napisao/la:Pobjeda ljudi, zivi bili pa vidjeli :)
Svako normalan ko voli svoju domovinu nada se pobjedi, bez obzira što imamo ovakvog selektora.. Ljudi na Balkanu su enormno glupi, i zato im treba neko poput Sušića, još 20-30 godina, da nastavi da uništava jednu od rijetkih stvari što valjaju u ovoj državi, onda ćemo nakon toga valjda doći tobe..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 14:21

bulbasor je napisao/la:Ta hajka ide tipa ovako....Svaki igrac je World Class dok ne dodje u reprezentaciju, a kasnije postaje kloc (na forumu)..primjera je mnogo. A naravno dezurni krivac je Safet, i da, sve ce da bude bolje kad on ode. Mozda se i zemlja pocne ekonomski oporavljati kad ode SAfet?? Ljudi ne vide dalje od nosa.
Ma sve dok klonovi kolo vode, nije to toliko zabrinjavajuće. Safet je krivac zato što nije zvao napadača, ali tužno je kad primjetiš toliku dozu naslađivanja sa svakom novom povredom, a realna situacija je ta da je samo fulao sa napadačem, možda to nije 'samo', ali sve ostalo je poprilično ok i skrpićemo se na pravi način. Druga linija će biti ubitačna (Lulić, Medunjanin, Bešić, Pjanić, Hajrović), prva isto tako veoma dobra, skoro idealna (Mujdža, Šunjić, Spahić, Hadžić) samo Seo nedostaje, jedino što i dalje bode oči je špic, ali ovakav vezni red može i mora do gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 11 nov 2014, 14:26

bulbasor je napisao/la:A naravno dezurni krivac je Safet, i da, sve ce da bude bolje kad on ode.
Legendo imaš dosta dobrih stvari i komentara, ali ću te radi ove rečenice citirati i jednog dana kada ode "veliki stručnjak" i prođe vrijeme i rezultati budu bolji nego sada sigurno opet citirati. Safet nije kriv za sve i ne može biti dežurni krivac, ali ako je on Selektor onda je najveća odgovornost na njemu i krivica naravno. Kao što je davno neko napisao kada firmi loše ide direktor je prvi na tapeti, a ne radnici. Samo kod nas naš direktor (Safet) krivi radnike (igrače), a svoju nesposobnost i neznanje neće da prizna. Vrijeme će sve pokazati do koga je.... ;)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 11 nov 2014, 14:26

Virtu4l je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Ta hajka ide tipa ovako....Svaki igrac je World Class dok ne dodje u reprezentaciju, a kasnije postaje kloc (na forumu)..primjera je mnogo. A naravno dezurni krivac je Safet, i da, sve ce da bude bolje kad on ode. Mozda se i zemlja pocne ekonomski oporavljati kad ode SAfet?? Ljudi ne vide dalje od nosa.
Ma sve dok klonovi kolo vode, nije to toliko zabrinjavajuće. Safet je krivac zato što nije zvao napadača, ali tužno je kad primjetiš toliku dozu naslađivanja sa svakom novom povredom, a realna situacija je ta da je samo fulao sa napadačem, možda to nije 'samo', ali sve ostalo je poprilično ok i skrpićemo se na pravi način. Druga linija će biti ubitačna (Lulić, Medunjanin, Bešić, Pjanić, Hajrović), prva isto tako veoma dobra, skoro idealna (Mujdža, Šunjić, Spahić, Hadžić) samo Seo nedostaje, jedino što i dalje bode oči je špic, ali ovakav vezni red može i mora do gola.
Može brato samo što čemo svi snijet nojevo jaje a mogli smo od koke :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 11 nov 2014, 14:26

Virtu4l je napisao/la:
Bega ce braniti, ovako je bilo i pred Svjetsko prvenstvo kad je kuk povrijedio u prijateljskoj, ali je stisnuo zube i branio. Spic fali, ali nadam se da ce brzonogi Visca na zadovoljavajuci nacin zamijeniti imenjaka. Niko ne spominje da su i oni u krizi, nedavno se pobili na prvenstvenoj utakmici dvije najbolje ekipe u ligi, iz koje dolaze neki reprezentativci.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

snowdrop
Kontakt:

Post Postao/la snowdrop » 11 nov 2014, 14:28

Steph je napisao/la: Rezonom da igramo bez napadača jer nemamo napadača klase Džeke (i Ibiševića), šta će biti ako se povrijedi Begović? Uz dužno poštovanje svih naših ostalih golmana, oni nisu ni blizu njegovog nivoa. Malo je zajedljivo reći da bismo mogli nekad zaigrati i bez golmana, ali to nije ništa više zajedljivo od onoga što Sušić stalno izjavljuje.
uuu ovoga si ja bojim :(
bordo boje i oči su moje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 14:30

Omerbavarac je napisao/la: Bez obzira na sve povrede jos uvijek imamo bolju i kvalitetniju ekipu koja je u stanju odigrati mec na najvecem nivou ali sta nam to vrijedi kad nemamo strucnjaka koji ce stvoriti koheziju medju igracima.

Sa Djuricem bi se smio kladiti da uzimamo tri boda bez obzira na amatera Susica, ovako cu biti zadovoljan sa remijem.
Da, i ja mislim da smo još uvijek bolji. Zar nam je potreba kohezija, ili ti nisi jedan od onih koji sve prošle zasluge pripisuju igračima i da su nas igrači odveli na SP, ako je tako, Pape je nebitan.

Đurić nije taj kalibar da bi u ovom meču bio presudan, ali trebao ga je zvati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 11 nov 2014, 14:30

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2014, 14:32

Virtu4l je napisao/la:Đurić nije taj kalibar da bi u ovom meču bio presudan, ali trebao ga je zvati.
a k'o bi mogao bit' presudan, Višća?

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 11 nov 2014, 14:32

Janez je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:A naravno dezurni krivac je Safet, i da, sve ce da bude bolje kad on ode.
Legendo imaš dosta dobrih stvari i komentara, ali ću te radi ove rečenice citirati i jednog dana kada ode "veliki stručnjak" i prođe vrijeme i rezultati budu bolji nego sada sigurno opet citirati. Safet nije kriv za sve i ne može biti dežurni krivac, ali ako je on Selektor onda je najveća odgovornost na njemu i krivica naravno. Kao što je davno neko napisao kada firmi loše ide direktor je prvi na tapeti, a ne radnici. Samo kod nas naš direktor (Safet) krivi radnike (igrače), a svoju nesposobnost i neznanje neće da prizna. Vrijeme će sve pokazati do koga je.... ;)
Volio bi da me citiras za koju godinu i kad Safet ode...jer REPREZENTACIJA je svetinja i ona je iznad i Safeta i Edina i Vede i svih ostalih. Postojala je prije njih, a bice je i poslije njih. Ali moramo da se vratimo u sadasnjost i budemo uz ekipu kad je najteze. Da budemo podrska, a ne teret.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 nov 2014, 14:33

RezervniGolman je napisao/la:Može brato samo što čemo svi snijet nojevo jaje a mogli smo od koke :urnebes: :urnebes:
Ma pastrmka burazeru, snijeću ih pet, pa nek mi oči iskoče, samo da je ovo proći kako treba.
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2014, 14:39

Virtu4l je napisao/la:
Zar nam je potreba kohezija?
Naravno da je potrebna a u to smo se mogli uvjeriti u prethodne tri utakmice gdje smo osvojili svega 2 boda.

Ako cemo se drzati nekih proslih zasluga onda je Hajrovic morao igrati sve dosadasnje meceve jer nas je on odveo na SP, tacnije njegov gol je bio presudan za takav uspjeh.

Pape nije nista novo napravio od kako je sjeo na klupu osim dovodjenja nekolicine imena ali i zaboravljanja nekih drugih vrlo kvalitetnih igraca.
Njegova igra i taktika nisu nista do izmisljanje tople vode.

Btw: o mrtvim sve najbolje, okrenite tu pricu u drugi smijer.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 11 nov 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 11 nov 2014, 14:39

RezervniGolman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Može brato samo što čemo svi snijet nojevo jaje a mogli smo od koke :urnebes: :urnebes:
A znam Pastrmko, ali dvije kutije cigara, malo vase hercegovacke maksuzije ublazice stresnih 90 minuta. Ali bice gusto bice 0-2.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 11 nov 2014, 14:42

@bulbasor akbda tebra :thumbup:

Daj bola ima li iko da banuje ove bljuvotine. Jedno se ne slagati a drugo je uzimat necije familije u najgroznijem kontekstu :crazy:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 nov 2014, 14:42

@wien

e moj druže, ja ne krijem i kažem, ne glumim da sam nešto što nisam, takav sam, kakav sam i boli me neka stvar šta neko misli :D koliko samo moralista na jednom mjestu, trebaju se prijavit' na forum Rijaseta islamske zajednice u BiH :lol:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 11 nov 2014, 14:42

bulbasor je napisao/la:Volio bi da me citiras za koju godinu i kad Safet ode...jer REPREZENTACIJA je svetinja i ona je iznad i Safeta i Edina i Vede i svih ostalih. Postojala je prije njih, a bice je i poslije njih. Ali moramo da se vratimo u sadasnjost i budemo uz ekipu kad je najteze. Da budemo podrska, a ne teret.
Vrlo rado samo da budemo živi i zdravi, sačuvao sam ovaj post. :thumbup: Slažem se da je repka SVETINJA i svi igrači-selektori su prolazni ona ostaje uvijek bez obzira ko u njoj igrao i na klupi sjedio, ali realnost je da po meni sa Saferom ta ista SVETINJA gubi na kvaliteti i nažalost mnogima je repka manje bitna nego prije radi Sušića prije svega. Ali da treba podržati momke slažem svakako. :salut:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 nov 2014, 14:43

Idemo na pobjedu, to mi je bitno, ostalo me ne interesuje. Sa porazom od Izraela imamo male sanse za plasman tako da ne zelim poraz ni u kakvom slucaju.

Citava Bosna kuka zbog par povredjenih igraca. Da bi se plasiralo na jedno ovako takmicenje kao EP treba se proci sito i reseto a ova situacija je jedna of njih. Cude izjave Papeta, gdje kaze da je dobar bod nakon ovih povreda. Nikad nije dobar bod, nama treba gostujuca pobjeda da anuliramo Kipar. Cemu skidane gaca prije tekme. Imamo i ovako jacu reprezentaciju.

Nema izgovora niti alibija, ako kiksamo jedini krivac je strucni stab.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 nov 2014, 14:43

wienultras je napisao/la:ben haim

samo slijepac moze reci da smo favoriti protiv bih,vecina nasih igraca igra u nacionalnom prvenstvu,bih je daleko ispred nas u svim parametrima
Ben Haim nas trolla. :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.