Safet Sušić - Pape

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 nov 2014, 02:28

Pitat cu sve , a nadam se da znate .. Koliko je Muslimovic postigao golova u italiji prije nego sto je pozvan u reprezentaciju ??

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 nov 2014, 03:39

slika

slika

:oops: :oops: :oops:
Don't believe the hype.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 11 nov 2014, 04:49

GLEDAJ OVOG BETONA: Golmani- Begovic, Samir Handanovic, Jasmin Handanovic Odbrana : Spahic, Corluka, Subotic, Arslanagic, Mujdza, Kolasinac Bicakcic Hadzic. Vezni red : Pjanic, Gudel Halilovic, Besic, Lulic, Tino Susic, Salihovic, Mismovic, Medunjanin. Napad :Dzeko, Halilhodzic, Ibrahimovic, Ibisevic, Djuro, Mahmut
Sefer, Ligota, Tankovic, Zec, Adilovic, Bilbija
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 nov 2014, 08:58

Kakav savez takav i selektor.

Cijenim sto je postigao prije Egipta. Prezirem sve sto je ucinio poslije.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 nov 2014, 09:15

Consigliere je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ovo postaje vise nego smijesno. Kao sto rekoh, momak usao u 25. godinu, odigrao dvije utakmice u prvoj ligi (konacno) i vi napadate selektora sto ga ne pozove iz istih stopa. Jer mi smo sila, beton, bla bla i tako dalje...
Kako ide onog Kapidzica u drugoj norveskoj ligi? Uh i on bi bio strasno pojacanja za nas... Selektor ga MORA pozvati, sila kao sto je BiH ne smije propustiti takvog igraca.
Dobro, jesi ti glup ili se samo pravis? Koje je tvoje rjesenje kad bi ostao na nula napadaca kao nas selektor? Da vidim, sta je po tebi logicno?
Po njemu je očigledno logično da igramo i bez golmana. Pusti bola sakate spinere. :cool:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 11 nov 2014, 09:19

ma sta je uradio i prije ? hajmo redom ....protiv njemacke je zajebo sa izmjenama (ibricic zadnji vezni ), francuska kuci totalni promasaj ..rumunija na silu utrpan gol , rumunija tamo izdali ga igraci , francuska tamo povrijedjen hasagic brani ,bjelorusija kuci ne da je na silu nego smo u neka doba igrali u formaciji ko na terminu, grcka tamo totalni promasaj postavke ,amerika izgubljena losim i sto je bitnije izmjenama prije vremena, slovacka oba puta fula taktike dibidus ,egipat ...na kraju slag na tortu nigerija............ pa kipar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 nov 2014, 09:25

arius je napisao/la:ma sta je uradio i prije ? hajmo redom ....protiv njemacke je zajebo sa izmjenama (ibricic zadnji vezni ), francuska kuci totalni promasaj ..rumunija na silu utrpan gol , rumunija tamo izdali ga igraci , francuska tamo povrijedjen hasagic brani ,bjelorusija kuci ne da je na silu nego smo u neka doba igrali u formaciji ko na terminu, grcka tamo totalni promasaj postavke ,amerika izgubljena losim i sto je bitnije izmjenama prije vremena, slovacka oba puta fula taktike dibidus ,egipat ...na kraju slag na tortu nigerija............ pa kipar
Meni su samo ove bitne ; Slovacka po prvi put u istoiji na teren bez defanzivnog veznog , protiv nigerije bez lijevog beka , protiv Kipra bez krila ... Pametnom dosta o strucnosti ... Dabogda izgubili , Amin !!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 nov 2014, 09:35

Rusilac je napisao/la:Pazi betona:
GOLMANI:Begovic,Šehić,Husić
DESNI BEKOVI:Mujdza,Martić
LIJEVI BEKOVI:Kolasinac,Zukanovic
STOPERI:Spahic,Bicakcic,Šunjic,Arslanagic
VEZNI RED:Besic,Pjanic,Salihovic,Medunjanin,Vrancic,Prcic,Lulic,Hajrovic
NAPAD:Dzeko,Ibisevic,Tankovic,Djuric(da je bilo pameti Seferovic i Hrgota).

Ima li neko ko moze reci da ovo nije sila?E na ovo ja mislim kad kazem sila.
U potpunosti potpisujem ovaj post i po meni je ovo najbolje sto BIH ima. Mozda jos Scuk ali u principu to je to. Interesantnije bi bilo da si naveo i tim koji ce biti u Izraelu i tu bi bilo vidljivo iz prve ruke do cega nas je Susic doveo i kako je sjajan plod njegovog rada. Kockare ne trpim ali jos je gore kad upoznas glupog kockara. Mi smo imali nesrecu da takav jedan zasjede na klupu repke. Rusilac, za tebe respect.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 nov 2014, 10:28

nesto kontam, koliko je nas selektor glup ili se inati, svejedno, da su nam se ozljedila sve tri golmana on bi na gol stavio more biti Hadzica ili Vranjesa.. :lolno:
Volim te Bosno!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 nov 2014, 10:43

Uništi nas Telešnjak, **** će nas pojest, homogenizirali se sve će napakovat da nas pobjede, a mi bez špica, ubi se seljačino iz Blizne baci se u prvo iduće klizište i nikad nemoj izronit, ti, brat ti i ovi kreteni iz IO NFS BiH.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 nov 2014, 10:46

a sta ako dobijemo izrael :?:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 nov 2014, 10:55

akisarajevo92 je napisao/la:slika

slika

:oops: :oops: :oops:
To su neprijatelji reprezentacije, baš kao i mi ovdje svi što kosu čupamo od frustracija zbog njegovih nebuloza, barem tako kaže jedan 'pametni' (tako je sebe nazvao) na ovom forumu. Ali navikli smo mi da nam kalibri Safeta Sušića vedre i oblače u zemlji, pa zašto ne i u reprezentaciji?

U bilo kojoj drugoj zemlji on nebi izdržao pola sezone ili tri kvalifikacijske utakmice. Na kraju krajeva, CV mu to i dokazuje. Zbog toga se njemu i ne ide iz reprezentacije. Zna da nigdje drugo neće dobiti pet godina uprkos svim budalaštinama koje radi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 nov 2014, 10:55

bordobijeli je napisao/la:a sta ako dobijemo izrael :?:
Nista opet ce biti kreten i ubleha, ako je cijena da izgubimo od izraela a da on ode nek onda izgubimo, čovjek je razvalio vrhunsku reprezentaciju doveo je do tog da mora strahovat za baraž u ovakvom sistemu kvalifikacija

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 nov 2014, 10:57

Bio bi odlicno, a onda u 2015' da Susic okrene plocu i pozove par novih igraca, poradi na taktici jer nece nam biti lako u nastavku kvalifikacija. Valjda mu je ovo sa Dzekom i Vedom zadnja opomena da se stvari moraju promjenit.

Ili ako je nekome draze da izgubimo samo da bi Susic otisao, pa da se onda bas mucimo za Euro sa novim selektorom.

P.S. Samo da ne bude nerjeseno, pobjeda ili poraz !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 nov 2014, 11:04

Elvire Bolicuuuuu, reci Safetu, da se ne zajebavaaaaa

“U situaciji smo u kojoj nikada od kad postoji reprezentacija nismo bili. Nikad do sad nismo utakmicu započeli bez klasičnog centarfora. Safet Sušić vjerovatno ima neki plan i neku formaciju u glavi za koju smatra da će donijeti rezultat”, kaže Bolić.

Sušić je nedavno govorio o formaciji bez napadača, sa takozvanom lažnom devetkom koja je rezultate donosila Barceloni i Bayernu iz Munchena.

“Ja iskreno ne vjerujem da ćemo igrati bez centarfora. Neko će silom prilika raditi taj posao. Vidjet ćemo za koga će se selektor odlučiti. Ja ne znam ko od ovih igrača koji su tu može odraditi taj posao”, dodaje Bolić.

Upitali smo ga koga bi on, da je na Sušićevom mjestu, iz postojećeg kadra žrtvovao za mjesto centarfora.

“Teško se sad stavljati na Sušićevo mjesto. On će odlučiti i ja se iskreno nadam da će pogoditi. Sigurno mu je teško jer niko nije mogao očekivati ovoliki broj povreda”, smatra Bolić.

Bolićevo mišljenje je da se osim Džeke na spisku neminovno morao naći makar još jedan klasični napadač.

“Smatram da se na spisku osim Edina Džeke trebao naći još jedan klasični centarfor. Ipak je razlika kada na toj poziciji igra neko ko u svom klubu igra tu istu poziciju i kada je tu neko silom prilika. Reprezentacija prema mom mišljenju nije mjesto gdje nešto treba probati prvi put. Vremena je bilo dovoljno da se iznađe pravo rješenje”, iskren je Bolić.

Ako već na spisku nema recimo Milana Đurića ili Aidina Mahmutovića, Bolić misli da je Sušić naknadni poziv trebao poslati nekom od centarfora iz domaćeg prvenstva.

“Ta opcija je posve realna. Ne mislim da u Premijer ligi ima centarfor koji bi trebao i mogao igrati od početka u Haifi, ali za dalji tok utakmice možda bi neko od njih mogao dati ruke. Bolje je sa klupe ubaciti klasičnog centarfora koji igra u Premijer ligi, nego žrtvovati stopera za to. Ne želim da me se pogrešno shvati, to je selektorova stvar, ali je ovo bila dobra prilika da se oproba i neko iz domaćeg prvenstva. Bio bi to veliki stimulans za igrače koji igraju Premijer ligu”, zaključio je Bolić.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 nov 2014, 11:05

Pa Izrael bi i morali dobiti, ali sta ako izgubimo ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 nov 2014, 11:06

dubrovnik je napisao/la:
ako izgubimo mala su nam šanse za EP i vjerovatno safet nece biti vise selektor

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 nov 2014, 11:07

Elegant je napisao/la:
Bio bi odlicno, a onda u 2015' da Susic okrene plocu i pozove par novih igraca, poradi na taktici jer nece nam biti lako u nastavku kvalifikacija. Valjda mu je ovo sa Dzekom i Vedom zadnja opomena da se stvari moraju promjenit.

Ili ako je nekome draze da izgubimo samo da bi Susic otisao, pa da se onda bas mucimo za Euro sa novim selektorom.

P.S. Samo da ne bude nerjeseno, pobjeda ili poraz !
Realnost je da bi se tek onda okuražio i bio još gori nego sada. U svojoj glavi bi podijelio pljuske svim kritičarima i počeo praviti još gore poteze u uvjerenju da je neprikosnoveni mag trenerskog posla. Uprkos svemu, volio bih da pobijedimo, iako će biti bolno gledati postavku bez napadača. Uvjeren sad da će pobijeda doći isključivo kao plod nekog individualnog poteza ili kakve frljoke, jer nema šanse da tu Sušić nešto korisno doprinese. On se u ovakvim situacijama gubi k'o abdest. Posljednje izjave kako ne ide na pobjedu u Haifi su očigledan dokaz da je totalno izgubio kompas, ako ga je ikada i imao u ovim kvalifikacijama.

Ako izgubimo, s druge strane, nema šanse da se ovaj put izmigolji i zadrži posao. Ne vidim načina kako bi i najokorjelije pristalice u IO uspjele to isposlovati. Ipak, zbog kvalifikacija, ne bih volio da zijanimo. Da je samo njegova stolica u pitanju, onda bi se mogao pretrpiti poraz. Neriješeno definitivno najgori rezultat. On ostaje, a mi kao da smo izgubili.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 nov 2014, 11:16

Može link izjave u kojoj je Sušić rekao da nemamo šanse da pobjedimo? Ne mogu vjerovati da je to izjavio :facepalm: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 nov 2014, 11:21

bordobijeli je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
ako izgubimo mala su nam šanse za EP i vjerovatno safet nece biti vise selektor
E pa to i jest onaj jad sto se to nije smijelo dogoditi. Odavno je vidjeno da on ne moze dati nista dobra u kontinuitetu niti odvesti nas nacionalni tim na veci nivo. Zar se ovo moralo dogoditi da bi se Susic zamjenio? Zar smo morali doci u sitaciju da buducnost naseg nogometa visi na utakmici u kojoj cemo igrati bez napadaca? Zar svaki spisak i narednu utakmicu moramo strepiti koji ce nam dio momcadi biti amputiran? Ja mislim da nikom tko voli repku ova situacija nije draga i ne zeli poraz, ali isto tako nikom ko je iskreni navijac i zeli dobro Bosanskom nogometu niti ove Susiceve idiotske radnje ne mogu biti drage. Nije tu u pitanju ni Sarajevo, ni Mostar, ni inostranstvo niti bilo sto drugo. Nije u pitanju ni naglasavanje tko je od nas u pravu a tko nije. Ovako vec neko vrijeme ne ide. To je valjda vise svakom jasno. Nadam se da ce to neko i Susicu objasniti. Ali nazalost po nas i suvise kasno. Kakve koristi sto ce onda dobiti otkaz? Neka tada ostane do kraja mandata sto se mene tice. Nek zavrsi misiju unistenja koju je doveo do kulminacije zadnjih dana.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.