Opklada prihvacena, daBogda ja ovaj put izgubio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma Spahi je dodijalo hladnoce,kise i snijega.amerosm je napisao/la:Eto dragi Bavarci ostavili smo Vas na prvoj poziciji. Sto se tice utakmice (mislio sam da ovu necu nikad napisati) Schalke je bio bolji i imao zrelije prilike, i kada se sve sabere mislim da remi realan ishod jer su na pocetku drugogo poluvremena Trochowski i RvN mogli rjesiti pitanje pobjednika. Nama zajedno s Bremenom i Dortmundom preostaje borba za poziciju broj pet i jos pokusati doci do finala EL na domacem terenu.
Rozehnalu ko tebe plati 5 miliona eura, da Bog da mu za hljeba zatrebalo. I onaj Barbarez sjedi u onom nadzornom odboru i klima glavom mogao je predloziti Spahica, i ovo danas se ne bih desavalo.![]()
Ma drug nisam imao prije vremena da odgovorim ali si 100 % upravu. Ove godine svi eksperti su rekli da je ovo pored Bayerna najaca ekipa sto se igraca tice, i na pocetku sezone je islo odlicno dok nisu pocele povrede kljucnih igraca, ovi igraci koji su zdravi su na dva fronta morali iznijeti cjeli pritisak i bio je ocekivan pad, no s moje strane ne ovako drastican. I ako na sve to dodamo efekat zvani Labbadia onda se ne moze ni bolje ocekivati. Ove sezone se nadam da ce se izvuci maksimum, tj. pozicija sest ili pet (zavisno od Smetljara u kupu), i finale EL na nasem stadionu, jer ukoliko se ovo dvoje ne desi Labbadia leti u to sam 100 % siguran (mada bi i ovako trebao letiti). Mozda se neki sjecaju odlaska Dietmara Beirsdorfera s pozicije sportskog direktora HSV-a. Razlog njegovog odlaska je bio na kraju analiza sezone, kada je predjesdniku rekao da je ovaj zadovoljan pozicijom broj pet i s dva polufinala, a ovaj drugi popizdio i rekao mu da nema pojma o fudbalu, i sada malo bolje kada sagledam Hoffmann je bio upravu i ako covijek nema veze o fudbalu za mnoge stvari. Sto se tice kese HSV je otvara onoliko koliko je u mogucnosti, i treba imati na umu da Hoffmann nije tip koji ce ici poziciju vise a da ima dugove, nego ce radije biti poziciju nize plasiran ali da ima dobit sto mu neki u klubu i zamjeraju. HSV svoj koncept bazira na talnetima od kojih ce napraviti odlicne igrace, i o tome govori cinjenica da su doveli Siegenthalera za sportskog direktora, da imaju sve veci ugled kod tih mladih momaka, a za velike transfere koje ti spominjes trebat ce jedno dvije-tri godine zaredom budemo ucesnici LP-a.geronimo je napisao/la:jaro nemoj kleti, od hamburga se mnogo vise ocekivalo ove sezone, pa i to da zaprijeti bayernu.
ekipa ko ekipa nije losa, da vas nisu povrede sjebale, sada bi se borili za mjesto koje vodi u ligu prvaka.
dinosaurus bundeslige se konacno probudio, stalno je tu negdje u vrhu, ali za nesto vise...treba otvoriti salajbuk.
prodali ste nekoliko kvalitetnih igraca i zato uzeli pozamasnu sumu (city), i "uboli" par dobrih igraca (elia).
pored osnovnog problema, glavni je trener, koji po meni, nikad nece biti veliki.
stalne promjene trenera (uostalom kao i u bayernu) nikad nisu napravili nesto veliko. ako dodje vrijeme da se
legenda hamburga magath konacno vrati na mjesto zlocina, onda bi se taj post koji hsv ima gotovo 3 decenije, mogao prekinuti.
Ne znam kako Vi na to gledate, ali je Loew za mene odlican trener. Za razliku od kloca koji trenutno sjedi na klupi zna postaviti ekipu, ima takticke zamisli, dokazao je svoj kvalitet i u Stuttgartu, i Rapidu iz Beca, pa isto tako i u Njemackoj repki, gdje su nekim njegovim potezima i zamislima pobjedili objektivno jace selekcije u tom trenutku, i vecina Njemackih novinara njemu prepisuje uspjeh 2006.godine i ne bih imao nista protiv da ga vidim na klupi HSV-a.Zdena04 je napisao/la:Najjača je ova vijest sa Löw-om.![]()
![]()
A što se tiče Höwedes-a, nedaj Bože da se to desi. Pa zar Hamburg ne može dovesti nekog igrača iz BL a da nije od Schalke-a i Dortmunda?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.