FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Arsenal - Barcelona
pravi spektakl, ili finale prije finala, susrecu se dvije ekipe sa slicnim stilom igre, a pobjedit ce
ekipa koja bude psihicki spremnija, i koja bude imala ideju vise u napadu.
Sve u svemu prava sportska poslastice i radujem se unaprijed ovom susretu.
Samo pitanje na koga ide ovaj par u 1/2 finala?
pravi spektakl, ili finale prije finala, susrecu se dvije ekipe sa slicnim stilom igre, a pobjedit ce
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

David Villa #7
Pobjednik ovog para ide na pobjednika para Inter - CSKA.Barcelona_1899 je napisao/la:Arsenal - Barcelona
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Super znaci mogla bi biti opet tekma Inter - Barca, ili ona gora varijantadrop je napisao/la:Pobjednik ovog para ide na pobjednika para Inter - CSKA.Barcelona_1899 je napisao/la:Arsenal - Barcelona

David Villa #7

David Villa #7
Ne podcjenjujte Arsenal imaju oni svojih aduta ! MI smo u prednosti mnogo smo jaci u svim segmentima ali ako im se potrebi moze bit svega !
Kako za kogaBarcelona_1899 je napisao/la:
Super znaci mogla bi biti opet tekma Inter - Barca, ili ona gora varijantaArsenal - CSKA

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
zao bi mi bilo da barca ispadne, ali bi mi i neizmjerno drago bilo da arsenal prodje.
po meni su sanse 55-45. barca je blagi favorit, ali u ovakvim slucajevima se nikad nezna. nesto kao finale izmedju juvea i milana, samo suprotno
ovdje sve ovisi o tome kako ce fabregas i drustvo izac na kraj sa xaviem, iniestom i toureom, djelimicno i messijem. pobjedit ce tim koji osvoji sredinu terena.
po meni su sanse 55-45. barca je blagi favorit, ali u ovakvim slucajevima se nikad nezna. nesto kao finale izmedju juvea i milana, samo suprotno

ovdje sve ovisi o tome kako ce fabregas i drustvo izac na kraj sa xaviem, iniestom i toureom, djelimicno i messijem. pobjedit ce tim koji osvoji sredinu terena.
A i jedan i drugi tim imaju sredinu terena, najbolju na svijetu... Tako da, bit će to sudar davida i GolijataWolverine je napisao/la:zao bi mi bilo da barca ispadne, ali bi mi i neizmjerno drago bilo da arsenal prodje.
po meni su sanse 55-45. barca je blagi favorit, ali u ovakvim slucajevima se nikad nezna. nesto kao finale izmedju juvea i milana, samo suprotno![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Upravo , ja mislim da tko dobije bitku na sredini odlazi kao pobjednik , al nikad neznas , Barcelona ima Messija i Ibrahimovica koji bez vezne linije mogu sami pobijediti drugu ekipu , al i Arsenal ima Nasri-a , Arshavina pa i Wallcota , tako da ce biti odlicne tekme . Al za sada skoncentrirati se na prvenstvo pa tek onda na LP.
- blaugrana-elva
- Kontakt:
Trener europskog prvaka Pep Guardiola u srijedu je uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka započeo bez švedskog napadača u udarnoj postavi. Ibrahimovića je u igru uveo tek u 66. minuti kad je utakmica već bila odlučena budući da su Katalonci vodili s 3-0 (na kraju su slavili s 4-0).
'Ibra se osjeća vrlo loše. Vrlo je tužan i razočaran', požalio se Raiola u razgovoru za El Mundo Deportivo i nadodao:
'On želi igrati više, želi imati važniju ulogu u momčadi. Nije savršen, ali on je ratnik, borac i siguran sam da će brzo izaći iz ove situacije. Radi se o igraču sjajnog karaktera.'
Raiola se požalio i da suradnja Ibrahimovića i suigrača nije obostrano dobra, točnije da Šveđanin puno više radi za momčad nego neki drugi.
'Ibra puno pomaže momčadi, osigurava asistencije, ali i zabija mnogo golova. No, vidim i druge igrače koji postižu pogotke, ali ne asistiraju i mislim da je vrijeme da Ibrahimović počne dobivati asistencije kako bi bio u mogućnosti zabijati još više', zaključio je Raiola.
'Ibra se osjeća vrlo loše. Vrlo je tužan i razočaran', požalio se Raiola u razgovoru za El Mundo Deportivo i nadodao:
'On želi igrati više, želi imati važniju ulogu u momčadi. Nije savršen, ali on je ratnik, borac i siguran sam da će brzo izaći iz ove situacije. Radi se o igraču sjajnog karaktera.'
Raiola se požalio i da suradnja Ibrahimovića i suigrača nije obostrano dobra, točnije da Šveđanin puno više radi za momčad nego neki drugi.
'Ibra puno pomaže momčadi, osigurava asistencije, ali i zabija mnogo golova. No, vidim i druge igrače koji postižu pogotke, ali ne asistiraju i mislim da je vrijeme da Ibrahimović počne dobivati asistencije kako bi bio u mogućnosti zabijati još više', zaključio je Raiola.

Ne svidja mi se pretjerana samouvjerenost nekih navijaca Barcelone, mozda jesu blagi favoriti al ne toliki da bi mogli govorit vec sada o prolazu i polufinalu, ocekujem veliku borbu odlucivat ce nijanse, nadam se prolazu Arsenala, ipak sretno i jednima i drugima.
Ja sam prilicno uvjeren da smo puno jaci i da cemo proci dalje i da to nece biti tijesno, ali ne znaci to da potcjenjujem Arsenal ili nesto tako, to sto neki potcjenjuju ne znaci nista, jer Barcu vodi Pep Guardiola, a ne neki nafurani navijac i poznato je da Pep nikoga ne potcjenjuje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vidi druže ja ne podcjenjujem Arsenal al hajmo evo biti ono realni...Krenimo od golmana.Valdes je za nijansu bolji od Almunie.Naši bekovi su bolji od vaših za klasu,naročito Dani Alves od Sagne.Naši stoperi su od vaših bolji također za klasu.Idemo na vezni red.Yaya je bolji od Diaby-Songa.Xavi je tu negdje sa Fabregasom al je ipak iskusniji.Iniesta je bolji od Nasria duplo.Jedina vaša prednost je tu Arsavin u odnosu na Henrya.A sad posljednje ovo kao šlag na tortu Messi-Ibrakadabra u odnsou na vaše Bentnera i Walcota.Budimo realni pa recimo da Walcot nije Messiu do koljena a Bentner Ibraki do jaja.Znači ja vam lično dajem prenost samo na jednoj poziciji.Sad drugi faktor je naša klupa koja je šira od vaše jos kas se svi oporave.Dakle mi ne govorimo o podcjenjivanju nego samo o realnosti situacije na terenu.I ono bitnije sjecam se posljednja tri duela u LP između Barce i Arsenala.Dva puta smo vas dobili i jedan remi.Jednom smo bili u grupnoj fazi pa je u Barceloni bilo 1:1 a tamo smo vas nakrcili ja mislim 4:2 ili 4:1 na Wemblyu.I pobijedili smo vas u finalu LP.Sad smatram a je ova Barca jača i od one kad smo vas u grupnoj nadigrali i od one kad smo vas u finalu dobili.defacto je napisao/la:Ne svidja mi se pretjerana samouvjerenost nekih navijaca Barcelone, mozda jesu blagi favoriti al ne toliki da bi mogli govorit vec sada o prolazu i polufinalu, ocekujem veliku borbu odlucivat ce nijanse, nadam se prolazu Arsenala, ipak sretno i jednima i drugima.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- blaugrana-elva
- Kontakt:
Valdez je za 5 klasa bolji od almunije i najbolji je golman trenutno na svijetu ko kaze drugacije ja cu ga lahko pobiti cinjenicama i ucinkom valdesa
od Arsenalovih igraca jedino sto se pribojavam je Arhavin
protiv Zaragoze igramo sutra nece biti lahko po meni imaju odlican sastav i jos ako se napale mada ocekujem neu rutinsku pobjedu 

Casillas je vrh !blaugrana-elva je napisao/la:Valdez je za 5 klasa bolji od almunije i najbolji je golman trenutno na svijetu
Što jes jest.
FK Pjetlovi
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Evo niko ne osporavareds je napisao/la:Casillas je vrh !blaugrana-elva je napisao/la:Valdez je za 5 klasa bolji od almunije i najbolji je golman trenutno na svijetu
Što jes jest.

Ali i Valdes je u zadnje vrijeme pravo pouzdan golman, za razliku od njegovih pocetaka karijere

David Villa #7

David Villa #7
Messi nije trenirao jutros sa ekipom,i upitan je za utakmicu sutra ,zavisi kako ce biti njegovo stanje u narednih par sati ili ti do kraja dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,nije trenirao,ali evo,pozvan je za utakmicu sutra i treb'o bi ako Bog da biti spreman.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ja vjerujem da mu je Pep dao slobodno zbog odlicnih tekmi u zadnje vrijeme.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Dental abscesses,tj. neki problemi sa zubom/ima valjda,i pratice se njegovo stanje sad.Furymaker je napisao/la:Ja vjerujem da mu je Pep dao slobodno zbog odlicnih tekmi u zadnje vrijeme.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Del Bosque: Nadam se da će Barcelona opet biti europski prvak
Iznimno uspješni izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque smatra da će Barcelona i Arsenal odigrati sjajne utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka.
"Bit će to prave ljepotice. Radi se o dvije momčadi koje igraju dobar nogomet", rekao je Del Bosque za AS.
Iako je najveće trenerske uspjehe postigao za kormilom madridskog Reala, jasno je da će kao španjolski izbornik u Ligi prvaka navijati za najvećeg rivala "kraljevskog kluba".
"Nadam se da Barcelona može ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Šteta je što je Real ispao, ali nadam se da će Barcelona zaslužiti finale i u njemu pobijediti. "
Prva utakmica između Arsenala i Barcelone na rasporedu je 30. ožujka na Emiratesu, uzvrat je osam dana kasnije na Camp Nouu.
http://fcbarcelonabih.com/index.php?opt ... 3:stranice
Iznimno uspješni izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque smatra da će Barcelona i Arsenal odigrati sjajne utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka.
"Bit će to prave ljepotice. Radi se o dvije momčadi koje igraju dobar nogomet", rekao je Del Bosque za AS.
Iako je najveće trenerske uspjehe postigao za kormilom madridskog Reala, jasno je da će kao španjolski izbornik u Ligi prvaka navijati za najvećeg rivala "kraljevskog kluba".
"Nadam se da Barcelona može ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Šteta je što je Real ispao, ali nadam se da će Barcelona zaslužiti finale i u njemu pobijediti. "
Prva utakmica između Arsenala i Barcelone na rasporedu je 30. ožujka na Emiratesu, uzvrat je osam dana kasnije na Camp Nouu.
http://fcbarcelonabih.com/index.php?opt ... 3:stranice
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.