a tamo đe mislimo da ima, ono nema?habib je napisao/la:Ma nedje dje ne vidimo mi pa mislimo da nema a ima
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Altanamera
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Ma ima 100% nego se ne vidi dvogledom mozda ma jupiteru ili nedje
habib
A daj hahahahaha

Ovako nesto izjaviti je mnogo, taman da su ti vanzemaljci na rucku svake nedjelje.Pa poboguOtelo je napisao/la:Vanzemaljci teorija zavjer. Pa moras biti glup da mislis da smo sami u svemiru
Kako yebena rasprava, bas se covjek nekad ono zapita, da li postoji i sta. Uhvati te neka jeza i pomislis ono da smo mi yebene zivotinje za neke civilizacije "gore" jer su toliko yebeno razvijeniji od nas. Hmmn
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
a možda smo mi ipak napredniji... biće to tužan dan za svemir kad se ljudi počnu širiti po njemu...AsharaK je napisao/la:Kako yebena rasprava, bas se covjek nekad ono zapita, da li postoji i sta. Uhvati te neka jeza i pomislis ono da smo mi yebene zivotinje za neke civilizacije "gore" jer su toliko yebeno razvijeniji od nas. Hmmn
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: $: Najveće svjetske misterije
Nece! Saprace nas Zemlja na vrijeme.DANTES je napisao/la:a možda smo mi ipak napredniji... biće to tužan dan za svemir kad se ljudi počnu širiti po njemu...AsharaK je napisao/la:Kako yebena rasprava, bas se covjek nekad ono zapita, da li postoji i sta. Uhvati te neka jeza i pomislis ono da smo mi yebene zivotinje za neke civilizacije "gore" jer su toliko yebeno razvijeniji od nas. Hmmn
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Joj što imam jednu zanimljivu i mind fuck teoriju.. al' nekad poslije ću o tome..
http://www.strogopovjerljivo.com/13/cov ... -1103.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.strogopovjerljivo.com/13/cov ... -1103.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Re: Odg: Najveće svjetske misterije
Jel sad vrijeme? :pBlueBosnian je napisao/la:Joj što imam jednu zanimljivu i mind fuck teoriju.. al' nekad poslije ću o tome..![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ima nas koji ne spavamo po noci pa govoriBlueBosnian je napisao/la:Joj što imam jednu zanimljivu i mind fuck teoriju.. al' nekad poslije ću o tome..![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ne znam jel neko spominjao , al zanima me kako onaj funkcionise madjionicar Dynamo ??
Lik je prejak
Lik je prejak
Re: $: Najveće svjetske misterije
Obicni sarlatan.HeraklitMracni je napisao/la:Ne znam jel neko spominjao , al zanima me kako onaj funkcionise madjionicar Dynamo ??
Lik je prejak
Prelistaj malo temu unazad pricalo se vec o tome..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
I dalje postoje likovi koji vjeruju da je dynamo predvidio dogadjaje na sp, pa koliko zatucan moras biti...
Jel sletila ona letjelica Roseta ili kako joj bješe ime, na kometu ? 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
gojzerica
- Kontakt:
prvi put čujem za tog Dynama, sjećam se jedino one hobotnice
Sjetih se Koperfilda i njegovih tacki. U djetinjstvu bas sam bio impresioniran i mislio sam da radi sa "silama mraka". Na kraju se se sve svede na par trikova...
Hari je platio glavom ponižavajući šarlatane...
no koja je teorija kolega?
no koja je teorija kolega?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Do 2020. godine taj rat ce se prenijeti dobrim dijelom na nase teritorije"
[youtube][/youtube]
"Do 2020. godine taj rat ce se prenijeti dobrim dijelom na nase teritorije"
Ovi iz Srbije imaju najbolje teorije zavjere 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."