Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
e da bosh bi lego i za njeg tvrde da ce sigurno mijenjat klub bosh i noah bi cuda cinili u reketu jos kad rose podijeli koju asistenciju
Naravno, strašan bi to trio bio, samo da Noah počinje još više poena postizati, i strašni su.
dosta ba preko 10 poena i 12 -13 sokova a 10 skokova moze imat bosh bili bi ekipa s najboljim skokom u ligi i ovako su bili vodeci u skokovima i blokovima do povrede noaha noah i bosh bi svaku noc mogli ubacit 40 poena i imat 20 skokova 3-4 bloka branit dobro reket noah je bolji defanzivno bosh je bolji ofanzivno tu bi se nadopunjavali jos bi uz to volio da zamjene kirka za sutera i tu jos deng i ta bi petorka mogla ubacit 75-80 poena plus klupa koja bi malo skripala uz gibsona koji je solidan i johnsona koji jos se dovodi u red potencijal je ali ima problema s kilazom ak se sredi uz 2 rookia vjerovatno jos slabija to bi bilo dovoljno da se pocne gradit nes tj za prve 3 ekipe na istoku
Ipak se ja nadam da će dva kvalitetna igrača doći. Jedan vrhunski igračč, te jedan odličan i to je to. Mislim da bi sa tim roosteromm dosta daleko, iako klupa Bullsa nije nešto toliko kvalitetna, ali ima se vremena ako Bog da za treniranje. 

a za beka sutera bi volio onog morowa iz gsw nekako mislim da ce bit dobar suter kad bi njima dali kirka za njeg a kak gsw daje igrace ne bi me cudilo
pa da uglavnom taj drugi bi morao bit bek suter koji moze 3 pogodit i volio bi da rose jos popravi tricu i odbranu ali mlad je stici ce i da vise ne daje koseve preko howarda da ga ne ubije hehe
Mislim da neće tricu "moći" popraviti jedino ako se baš potrudi i vježba, ipak je on za druge stvari sposobniji.
pa da ali kad zakuca strasno je eksplozivan ono mi je dobro protiv sunsa bilo jos sto cijenim skromnost kod njeg kao i kod durantule nisu ufurani
Nadam se da će tako ostati i poslije novih ugovora. 

ma hoce to se ne da glumit ja sam pratio bullse i jordan i bullsi predobri i sad ulazi iverson u ligu tek draftovan i prvi intervju veliki naslov kaze ja sam bolji od jordana znaci i takav je i ostao ne moze na klupu ne moze nid podredit ekipi sve sebi a ovi ce ovakvi ostat nisu zeljni ni rose ni durant te poompe koju imaju kobe james wade bosh oni su slicniju duncanu po tome skromno i polako
Vidjeti ćemo ako Bog da brate. Ja sam uvijek bio za Bullse, u novije vrijeme radi Howarda i za Orlando, no Bullsi su moja prva ljubav.
ma i ja ih volim poceo sam ih pratit kad se jordan povukao pippen ih nosio te godine i ispadose mislim od new yorka i onda sljedece sezone vrati se se legenda a sto sam ih tek zavolio ono je bilo cudo od igraca a tek kakvu je konkurenciju imao onakve lakerrse sunse detroit i onda utah sonicse sve ekipe koje bi u bilo koje drugo vrijeme bili bar 1 sampioni ali ne u njegovo vrijeme tad ne jos dodatak rodmana i kukoca ih je ucinio nezaboravnim
kad smo kod orlanda takodze prejak je orlando bio tad shaq jak peny hardwej i mislim suter anderson jaka ekipa mislim da su igrali finale s hakimom ak ne gresim
Ne bih ti znao reći, ja sam u to vrijeme samo znao za Utah i Bullse, jer su samo to i prenosili na jednoj određenoj televiziji.
ma da ali eto ustajalo se redovno i onda to s utahom to je klasika
Ja bio premlad haha, gledao reprize, no ipak sam zapamtio par stvari još iz tih najmlađih dana NBA za mene. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Veceras Bullsi sa onakvom ekipom odlicni protiv Cavsa.Imali su dobrim djelom utkamice prednost, ali nakraju ipak to iskusni i kvalitetni Cavsi su uspjeli preokrenuti na svoju stranu i tako slavili ocekivano.James Johnson je nocas ubacio 16 poena i Gibson je takodjer imao 20 poena .
Rose bi se trebao sutra vratiti, a Deng je mozda gotov i za sezonu.Vjerovatno je out 2-3 sedmice sto znaci sezona je gotova za njega.Sta im povrede uradise od ove ekipe u pm, stvanro nisu nisu zasluzili da im se ovo desi bas ovog trenutka kada je velika borba za ulazak u play off..Pa nije tako dugo proslo kada su bullsi imali prednost 31-27 , a sada vec 31-37
Rose bi se trebao sutra vratiti, a Deng je mozda gotov i za sezonu.Vjerovatno je out 2-3 sedmice sto znaci sezona je gotova za njega.Sta im povrede uradise od ove ekipe u pm, stvanro nisu nisu zasluzili da im se ovo desi bas ovog trenutka kada je velika borba za ulazak u play off..Pa nije tako dugo proslo kada su bullsi imali prednost 31-27 , a sada vec 31-37
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
The Bulls are going to be involved in the free agent chase this summer, and James is expected to be the most popular free agent on the market. As a result, James was cheered loudly as he was introduced in pre-game ceremonies by the United Center crowd, hoping to help lure him to Chicago and the Bulls.
But James was booed regularly during the game.
"I am well-respected here,'' James said. "They like their basketball and how I play. They have seen greatness with what has gone on here the last 15 years with the greatest basketball player. It is very humbling for me for them to respect my game as well."
But James was booed regularly during the game.
"I am well-respected here,'' James said. "They like their basketball and how I play. They have seen greatness with what has gone on here the last 15 years with the greatest basketball player. It is very humbling for me for them to respect my game as well."
ovo samo za ine koji kazu da je lbj najbolji svih vremena eto sta on kaze a nije lose poslije 12 mislim utakmica odigrali su odbranu sad gibson i johnson odlicni iako mi opet ludi del negro nije jasan zadnje 2 utakmice law 40 poena i on mu veceras da samo 10 minuta dok mu hinrich suta 5-18 tako slicno i muray i ovaj mi hinrich sve vise ide na zivce ne sjecam se kad je utakmicu odigrao da je imao sut i blizu 50% a trice mislim da ne suta vise od 26% volio bi da ga trejduju a kazu johnson igrao odbranu na jamesu i james napravio 5 gresaka nije lose momak do prije sedmicu pravio za 10 minuta po 5-6 licnih e veceras uz rosa mozda cak i noah ocekujem pobjedu dosta je bilo phila je jako losa vrijeme je samo nek ovako odbranu odigraju i ok je toronto nam daje sansu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Publika g aje sinoc pozdravljala, vjerovanto zelili su mu uputiti dobrodoslicu ukoliko bude zainteresovan da kao free agent preseli u Chicago....Bullsi su zaista sinoc igrali odlicno, pa i odbrnau na Jamsu sve do zadnje cetvrtine. Jonson , ga je jako dobro cuvao u ovoj utkamici.Vjerovatno je sinoc vidjeo da ona ekipa Bullsa Bez Rose,Noaha i Denga ipak igra dobru kosarku i da kada dodas njih trojicu koji ce biti i slijedece sezone i uz Jamesa bila bi toppppp ekpa majemi
.Zaista od svih ekipa koji imaju prostora da dovedu Jamesa mi smo jedina konkurentna ekipa koja bi se sa njim mogla boriti za titulu i to on zna(neracunajuci cavse ukoliko bi ostao sa njima)..Samo neznam kako bi izveli petorku jer ukoliko james bi igrao onda Deng ide na klupu i on tu nebi imao ni 10 minuta po utkamici (mozda ni toliko)...Ne moze Rose igra ti razragrivaca igre i beka sutera, a toga cak i sada nemamo da je kvalitetan ebiga odkako je otisao Salomons.Ma samo da dodje JAMES sve bi se to dalo srediti ahahahha 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.