Zato što je već sada aktualan iPhone 6, a ja imam model 4S koji je zbog prebrzog razvoja i prebrzog izbacivanja novih modela ''star ko Grčka''. Ne mogu ga prodati ni za 200 KM, realno.anonimni je napisao/la:Sumnjam da mozes... sto ga onda ne prodas ?Caeruleus je napisao/la:Jel ja mogu na svoj iPhone 4S instalirati Android ikako? Ovaj iOS je teško smeće, a mobitel imam tek 5 dana.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
sta bi ti? taj telefon je star 4 godine, plus jos imas ios8.1 za njega
niko te nije tjerao da ga uzmes
Sent from my Nokia Lumia 909
niko te nije tjerao da ga uzmes
Sent from my Nokia Lumia 909
Misljenje Nokia Lumia 530? Dobar - los?
dobarBrezovac je napisao/la:Misljenje Nokia Lumia 530? Dobar - los?
naprijed rejal
Za pare koje on kosta bolji telefon neces naciBrezovac je napisao/la:Misljenje Nokia Lumia 530? Dobar - los?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A jos je poklonanonimni je napisao/la:Za pare koje on kosta bolji telefon neces naciBrezovac je napisao/la:Misljenje Nokia Lumia 530? Dobar - los?

Hvala lijepo

imam samsung galaxy core 2 i hoću muzike neke da prebacim na njega ..
kad god pokušam prebaciti izbaci mi ovo njesra a pokušao sam sve "rupe" na kompjuteru .. telefon kupljen prije 3 dana

Problem solved. 

Jel ko kupovao ove kineze preko tinydeal-a i slični stranica vidim ima moćni mobitela a nisu skupi uopšte ima li ko iskustva sa ovim?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kupujem ja često, ukoliko te nešto zanima tu samadisice je napisao/la:Jel ko kupovao ove kineze preko tinydeal-a i slični stranica vidim ima moćni mobitela a nisu skupi uopšte ima li ko iskustva sa ovim?

Sent from my OnePlus One using Tapatalk
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da te ja usput pitam, naplatel ti carinu?
Nekad je znalo proći bez carine, ali, na zadnja četiri telefona sam platio dažbineJoseMourinho je napisao/la:Da te ja usput pitam, naplatel ti carinu?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Koliko bude? Ide PDV, carina imala još sta?sony_91 je napisao/la:Nekad je znalo proći bez carine, ali, na zadnja četiri telefona sam platio dažbineJoseMourinho je napisao/la:Da te ja usput pitam, naplatel ti carinu?
-
- Kontakt:
Carina, PDV, špediterske usluge i još nešto pošta uzmeJoseMourinho je napisao/la:Koliko bude? Ide PDV, carina imala još sta?sony_91 je napisao/la:Nekad je znalo proći bez carine, ali, na zadnja četiri telefona sam platio dažbineJoseMourinho je napisao/la:Da te ja usput pitam, naplatel ti carinu?

Ja sam mislio uzet neki Doogee 310 cijena je 67Eura koliko bi mene ispalo na kraju dok dođe u moje ruke?I kako isporučuje preko koje brze pošte ide to?sony_91 je napisao/la:Kupujem ja često, ukoliko te nešto zanima tu samadisice je napisao/la:Jel ko kupovao ove kineze preko tinydeal-a i slični stranica vidim ima moćni mobitela a nisu skupi uopšte ima li ko iskustva sa ovim?![]()
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Odakle si mislio uzeti, sa kojeg sajta? Što se tiče dostave, uzmi ako nude SingPost. Dosta je brži od HongKong i ChinaPost-a. Što se dažbina tiče ukoliko ih eventualno budeš plaćao situacija je sljedeća:adisice je napisao/la:Ja sam mislio uzet neki Doogee 310 cijena je 67Eura koliko bi mene ispalo na kraju dok dođe u moje ruke?I kako isporučuje preko koje brze pošte ide to?
67 € = 131 KM
10% Carine - 131 KM (13.1 KM)
17% PDV - 131 KM + 13.1 KM = 144.1 (24.5 KM)
Špediterske usluge = 20 KM
Ukupno: 13.1 + 24.5 + 20 = 57.6 KM
Koliko si ti druže platio svoj OnePlusOne ?sony_91 je napisao/la:Odakle si mislio uzeti, sa kojeg sajta? Što se tiče dostave, uzmi ako nude SingPost. Dosta je brži od HongKong i ChinaPost-a. Što se dažbina tiče ukoliko ih eventualno budeš plaćao situacija je sljedeća:adisice je napisao/la:Ja sam mislio uzet neki Doogee 310 cijena je 67Eura koliko bi mene ispalo na kraju dok dođe u moje ruke?I kako isporučuje preko koje brze pošte ide to?
67 € = 131 KM
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A kakva je situacija da stigne u EU? U Sloveniju naprimjer znas li? Kako bi se onda placale te dadzbine?sony_91 je napisao/la:Odakle si mislio uzeti, sa kojeg sajta? Što se tiče dostave, uzmi ako nude SingPost. Dosta je brži od HongKong i ChinaPost-a. Što se dažbina tiče ukoliko ih eventualno budeš plaćao situacija je sljedeća:adisice je napisao/la:Ja sam mislio uzet neki Doogee 310 cijena je 67Eura koliko bi mene ispalo na kraju dok dođe u moje ruke?I kako isporučuje preko koje brze pošte ide to?
67 € = 131 KM
Mia San Mia
Pojedine stranice imaju EU Warehouse. I, ukoliko naručiš sa EU Warehouse ne plaćaju se dažbine u EU.R32 je napisao/la:A kakva je situacija da stigne u EU? U Sloveniju naprimjer znas li? Kako bi se onda placale te dadzbine?
310 € sa oficijalne stranice. S tim da je naručen na adresu u EU kako ne bih platio dažbine, jer, OnePlus uređaje za Europu šalje sa skladišta u Londonu.anell je napisao/la:Koliko si ti druže platio svoj OnePlusOne ?
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 7 gostiju.