Safet Sušić - Pape

Otelo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Otelo » 10 nov 2014, 19:00

Kad se mali Hodzic oporavi vjerovatno ce Safet reci da mu liga nije dovoljno jaka :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 10 nov 2014, 19:01

Ovo do sada nije nista sto cemo mi tek docekati. Sušićvba nesposobnost tek će doći na naplatu kada on ode.
Taj kvazi stručnjak je naslijedio gotovu reprezentaciju, ekipu kooja je vec bila uvezana i nabrijana, znalo se sta zele, znaci dobio je skoro gotov proizvod i svi njegovi rezultati su posljedica toga. Ako analiziramo njegov doprinos reprezentaciji vidjecemo da ga u stvari nema, zbog njega smo umalo ostali i zbog Begovica (ko se sjeca). Od novih igraca uveo je sao anonimuse od kojih on ima koristi zbog menadzerskih ugovora ( neke od njih ne uspjeva prodati cak ni u Kazahstan). Gubili smo jednog po jednog mladića (izuzetak je Kolašinac za kojeg se i danas cudim kako smo ga dobili). Posljednji primjer je ovaj golman Duraković, zbog Sušićevog bezobrazluka (poziva starog paripa iz zvajte koji je uz to još i rezerva u svom klubu) očito je da ćemo i njega izgubiti. O njegovim revolucionarnim :crazy: taktičkim zamislima da ne govorimo.
Šta će se desiti poslije Sušievog odlaska, bilo to uskoro ili nakon kvalifikacija? Ostaće nam raštimani, šuplji, potrošeni, demotivirani i ostarjeli orkestar u kojem nemamo alternative ni na jednom mjestu. Najveća katastrofa će biti u napadu, a bogami ni odbrana neće biti ništa bolja. Živi bili pa vidjeli.
Šta reći za trenera koji na SP ne vodi niti jednog igraca iz domaće lige da barem presjedi na klupi, pa tako strani klubov dobijaju od FIFA-e novac za učešće svojih igraća na SP. :oops:
Njegova misija je misija uništenja reprezentacije BiH, i mora mu se odati čast na dobro obavljenom poslu. :clap:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 nov 2014, 19:02

Goalgetter je napisao/la:Spisak:

Golmani: Begovic, Fejzic, Duljkovic

Odbrana:
Mujdza, Spahic, Sunjic, Bicakcic, (Vranjes)

Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,

Napad: /
Ovo je samo jedna u nizu brilijantnih stvari koje je uradio naš selektor, od formacije 2-6-2, bez lijevog beka, pa onda protiv Kipra bez oba beka, sad igramo bez napadača, sa lažnim napadačima, njegove izjave su za smrtne kazne(vješanjem). Umjesto da smo isprobali napadače u zadnje 3-4 godine, đubre zvalo samo Džeku i Ibiševića, mislio da će oni doživotno igrati :facepalm: Od napadača izgubili smo Seferovića, izgubit ćemo i Tankovića, ne vjerujem da će ni Đurića zvati u dogledno vrijeme, možda ćemo i njega izgubiti,izgubili smo i Halilovića kojem je selektor rekao da je logično da igra za Hrvatsku itd,izgubili smo i more potencijalnih igrača koje selektor ne cijeni kao ljude, a koji su bolji od svih njegovih pokušaja od igrača što ih forsira preko reprezentacije,u cilju da ih što bolje proda :roll: :lol: a dobili smo strašan trio igrača koji će napraviti vrhunske karijere : Avdija, Tinki, Anel, prije njih je bio u reprezentaciji i naš najbrži igrač Mravac(ovo su također Sušićeve riječi kad je Mravac u pitanju) itd.. :puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 nov 2014, 19:02

DragonGirl je napisao/la:
Nakon što je i definitivno potvrđeno da neće igrati u Haifi, oglasio se i sam Edin Džeko.

"Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osjećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram se pomiriti s tim. Vjerujem u ekipu, jer znam da posjedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi. Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i vjerovati u njih. Poželjet ću im sreću i zajedno sa našim fanovima navijati da nas obraduju dobrim rezultatom, iako smo svi svjesni da nas, igrao ja ili ne, očekuje težak meč", rekao je kapiten bh. reprezentacije.

Džeko će se sutra ipak pojaviti na okupljanju u Zenici.
slika

Brz oporavak majstore! :bih:
Ja mislim da mu je odmah lakše čim pogleda stanje na računu :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 nov 2014, 19:03

STEVIE je napisao/la:

Odbrana:

Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,

to moze samo kod nas..
Ovo umanji za Duljkovica,Vranjesa,Cimirota,Zakarica jer i on zna da ih nece uvest.
I nije mi jasan sa pozivanjem 3 golmana,to se sprema za eventualnu povredu Asmira,a za Edinovu se ne sprema?
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 19:03

MoR je napisao/la:Šta sad radi Safetu Sušić? Odmara li, uz čašicu interneta, poslije posla? A ja, on ne radi pravi posao, iako je mnogo plaćen. Nervira li se poput većine navijača ove, zbog njega, nesretne reprezentacije? Brine li se?

Nego, kakve su šanse da nas Safet Sušić čita? To bi bilo jako zanimljivo.

Mada opet, morao bi naći nekoga da mu prebacuje sve ovo ispisano na kasete, pa da može gledati. A to je već obiman posao.
Brate vjerovatno zivi u nekoj gotivnoj zgradi starije gradnje u pola Pariza, u full komfortnom stanu gdje ima sve i posao mu je jedino da seta po Parizu i zdere po restoranima, ode do sopinga da se pocasti ili da skokne do nekog Binga i kupi kilu mandarina ili sixpack piva, izvali se i uziva.

I opet ako ne pobjedi uz najvecu platu u regiji on dobije jos premiju na racun sa kojom moze uzivati mjesec dana u Parizu kao predsjednik drzave..

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 nov 2014, 19:05

Ko masla ima i muda maže :lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 19:07

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: haha, bravo Milane,

Ja bi mu posvetio jednu kao i Miske...

slika

;) Sve cete vi sami potvrditi,ono sto sam prije pisao..samo vremena treba,a ja sam strpljiv covjek.. :mrgreen:
Postao/la ultrassa1921 dana 10 nov 2014, 15:12

ma moronu pitarski smrdljivi mrs vise iz repke,pa kako te nije stid uhljupe uhljupski fuj fuj fuj
:kafa:
Postao/la Chinaglia dana 10 nov 2014, 14:59

moram priznat' da sam se potajno nadao ovakvom ishodu oko Džeke, samo da Tele nauči lekciju, da vidi kolika je neznalica, al' to je već u domenu naučne fantastike, šta zna seljačina Izavidovića! iako nam izostanak Džeke umanjuje šanse, nije me briga, repka mi je svakako ohladila zbog teletine, al' daleko od toga da bih volio da se ne kvalifikujemo, naravno da bih volio, al' mi neće teško pasti ako se ne kvalifikujemo, prvo jer me to ne bi iznenadilo, a drugo, pronašao bih satisfakciju u tome zbog teleta, jer bi mu se čitava država i svi Bosanci i Hercegovci smijali i shvatili kolika je to neznalica, a naravno manji broj debila bi mu i dalje klicao zbog plasmana na SP! :lol: ne znam, mislim da ovakvog mutu i većeg amatera kao trenera, fudbalski svijet još nije upoznao!
:clap:
Postao/la damirdamic72 dana 10 nov 2014, 13:36
očigledno da ga niko odavde nece pomaci osim nas ako se ujedinimo.
ima li iko muda od 95 % ljudi kojima on ide na zivce da izadjemo i protestujemo ili da barem sastavimo neko protestno pismo i pustimo u medije???
evo ja vas pozivam da mi se javite PP i da pokusamo nesto napraviti
ma brate svi nesto pricate ali niko da izadje
ja sam spreman da se skupimo i pred NS i da protestujemo
ko je ZA ??!!
Niste ga otjerali u prvom jubilarnom protestu,napravicu ja jos koju sliku ako treba... :urnebes:
Samo nece biti smijesna,nece biti srnecih ledja... :mrgreen:

-Kvrzica ste prvog trazili,Kvrzic je i dosao.Sabura za ostale,doci ce i oni... :D
Ne moze sve u jednom paketu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 nov 2014, 19:07

Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.

:bih:
Prc niko nije priželjkivao povredu Džeke. Čuj "dušmani" samo zato što ljudi ne simpatiziraju Safeta zbog njegovih kardinalnih grešaka. :crazy:

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 10 nov 2014, 19:09

Samo da pljunem jos jednom na naseg kvazi strucnjaka :puke: fujjj Odlazi smece jedno.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 19:11

Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 nov 2014, 19:12

komax je napisao/la:Ovo do sada nije nista sto cemo mi tek docekati. Sušićvba nesposobnost tek će doći na naplatu kada on ode.
Taj kvazi stručnjak je naslijedio gotovu reprezentaciju, ekipu kooja je vec bila uvezana i nabrijana, znalo se sta zele, znaci dobio je skoro gotov proizvod i svi njegovi rezultati su posljedica toga. Ako analiziramo njegov doprinos reprezentaciji vidjecemo da ga u stvari nema, zbog njega smo umalo ostali i zbog Begovica (ko se sjeca). Od novih igraca uveo je sao anonimuse od kojih on ima koristi zbog menadzerskih ugovora ( neke od njih ne uspjeva prodati cak ni u Kazahstan). Gubili smo jednog po jednog mladića (izuzetak je Kolašinac za kojeg se i danas cudim kako smo ga dobili). Posljednji primjer je ovaj golman Duraković, zbog Sušićevog bezobrazluka (poziva starog paripa iz zvajte koji je uz to još i rezerva u svom klubu) očito je da ćemo i njega izgubiti. O njegovim revolucionarnim :crazy: taktičkim zamislima da ne govorimo.
Šta će se desiti poslije Sušievog odlaska, bilo to uskoro ili nakon kvalifikacija? Ostaće nam raštimani, šuplji, potrošeni, demotivirani i ostarjeli orkestar u kojem nemamo alternative ni na jednom mjestu. Najveća katastrofa će biti u napadu, a bogami ni odbrana neće biti ništa bolja. Živi bili pa vidjeli.
Šta reći za trenera koji na SP ne vodi niti jednog igraca iz domaće lige da barem presjedi na klupi, pa tako strani klubov dobijaju od FIFA-e novac za učešće svojih igraća na SP. :oops:
Njegova misija je misija uništenja reprezentacije BiH, i mora mu se odati čast na dobro obavljenom poslu. :clap:
:thumbup: Odlicno ali prekasno.
Ovo se znalo minimalno sredinom Juna ove godine a realno u Februaru,znao je svako ko je normalan i dobronamjeran.Moglo se sprijeciti i preduprijediti ali nije.
Sad plakati je kasno.Slijedi dugo i bolno bavljenje poslijedicama stete koju nam je nanio ovaj kriminalac i silna banda koja ga je podrzavala.
To nije satisfakcija,ni njegov odlazak nije satisfakcija sad kad je ucinjena nepopravljiva steta.
Kakva korist meni sto ce Susic otici kad mi ne budemo imali sanse za plasman na evropsko,to ne znaci nista,tada ga ne trebaju ni tjerati,neka ga slobodno ostave.O tome se trebalo na vrijeme voditi racuna.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 19:13

Odbrana:

Otkako je bh. fudbal nastao, takav tim se nije sastao... :roll:
Jedino se nadati da će se sve dobro završiti...nada umire posljednja :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 nov 2014, 19:16

meni se Bgm plače kad vidim sastav :cry:
kad se samo sjetim sa koliko žara sam dočekivao tekme protiv Portugala, Francuske, Argentine, Nigerije... a sad mi je svejedno za rez. protiv ****, nadam se da ćemo od ponedjeljka imati novog selektora i pokušati spasiti ono što se spasiti.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 nov 2014, 19:18

Odbrana:

Ovo je pravi sastav licemjerko mali:

Golmani: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković.

Defanzivci: Anel Hadžić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Emir Spahić, Mensur Mujdža, Senad Lulić.

Vezni red: Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Goran Zakarić, Tino Sušić, Muhamed Bešić.

Napadači: Edin Višća, Zoran Kvržić, Izet Hajrović.

Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 10 nov 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2014, 19:20

Amarkony je napisao/la:

Odbrana:

Defanzivci: Anel Hadžić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Emir Spahić, Mensur Mujdža.

Vezni red: Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Goran Zakarić, Tino Sušić, Muhamed Bešić.

Napadači: Edin Višća, Zoran Kvržić, Izet Hajrović

Safete jesi li to ti. :kafa:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 nov 2014, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 10 nov 2014, 19:20

tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..
Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%
Ukupno glasova : 363
Izrael - BiH

Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ovo ne laze... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 19:20

Znaci kad ti se cefne samo stavi da su veznjaci i krila napadaci. Nema veze sto nisu napadaci.. :lol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 19:22

Amarkony je napisao/la:

Odbrana:

Defanzivci: Anel Hadžić, Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Emir Spahić, Mensur Mujdža.

Vezni red: Gojko Cimirot, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Miralem Pjanić, Sanjin Prcić, Goran Zakarić, Tino Sušić, Muhamed Bešić.

Napadači: Edin Višća, Zoran Kvržić, Izet Hajrović

Ispadaš smiješan, ali uredu... :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2014, 19:23

Juventinisimo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemoj zaboraviti Juventisimo da ima nas i koji prizeljkuju pobjedu. Ja jednostavno kada utakmica pocne zelim samo pobjedu, remi turite sebi u guzicu ako bude kao i protiv Velsa..
Vels - BiH / BiH - Belgija
Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b-54-15%
4b-75-21%
3b-43-12%
1b-111-31%
0b-80-22%
Ukupno glasova : 363
Izrael - BiH

Pobjeda-75-46%
Neriješeno-39-24%
Poraz-49-30%
Ukupno glasova : 163
Ovo ne laze... :kafa:
Pusti ti to, kad utakmica pocne svi navijaju za BIH.

Razlika je u tome sto jedni misle da je sve okej i da je situacija dobra, dok drugi misle da bez Safeta mozemo daleko vise i bolje sto je i istina..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.