Safet Sušić - Pape

bluesaa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bluesaa » 10 nov 2014, 18:21

revan je napisao/la:bluesaa dosadan si sa ovom slikom. Sad moram skoknuti do slastičarne i kupiti par ovih uz kafu. :D
ne bi ja, al papetoljubac tvrdi da je glup fazon a i ne konta poentu slike. Halali, refundirat cu :lol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 nov 2014, 18:21

Zove sutra Muslimovića, iako je iz Kine :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 nov 2014, 18:22

slika

S ovim na klupi bi pregazili Izrael k'o plitak potok, a na Velsu i Kipru bi nabijali gol razliku.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 nov 2014, 18:26

Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.

:bih:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 nov 2014, 18:30

Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.

Klasičan primjer papetoljupca, IQ k'o sobna temperatura, vjerovanje u crnu magiju i uroke. :rol:
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 10 nov 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 10 nov 2014, 18:30

Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.

Ne brani neodbranjivo normalno da može zamijeniti kad mogao sa duplo lošijim saigračima natrpati Lena može i Izrael. Safet je idiot kao i ti.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 nov 2014, 18:31

Ovo je klasični primjer pratitelja indijskih serija, ja zaista nemam drugo objašnjenje.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 18:32

Amarkony je napisao/la:Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku.
Bolje će ga zamijeniti Višća i Hajrović kao krila nego Đurić kao napadač? Sumnjam, ali opet nadati se tome, to nam jedino preostaje, jer očito od napadača nema ništa. A nažalost, i jedan Džeko će otići jednog dana, i htjeli ne htjeli, morat će se naći neko ko će ga zamijeniti, što se doduše trebalo davno uraditi, ovo je samo posljedica nečinjenja toga, šta god ko mislio, i koliko god neki ovdje zatvarali oči na to.
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 10 nov 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 nov 2014, 18:33

Da je Tito ziv zavrsio bi pape na golom otoku.On je mrzio drzavne neprijatelje.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 10 nov 2014, 18:36

kakvi bola dušmani,šta se gubiš?

koja to ekipa na svijetu ima 1 napadača na spisku,o tome je riječ čovječe,nije Džeko robot da se nikad ne povrijedi,to se mora uzeti u obzir,pa uigravati na prošlim okupljanjima đurića ili nekog dr.,sad mu je priča koga ću zovnuti kad nije uigran,pa kako će se uigrati stručnjače??

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 10 nov 2014, 18:36

DukeOfWellington je napisao/la:Ovo je klasični primjer pratitelja indijskih serija, ja zaista nemam drugo objašnjenje.

:rol: :rol: :rol: :rol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2014, 18:37

revan je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Sta mislite, ova Dzekina povreda (pregled u Sarajevu hmmm ), da mozda nije dio nekog sireg plana? If you know what I mean. :mrgreen:
Ne vjerujem. Džeko previše voli reprezentaciju da bi to uradio. Nego se jednostavno sada sve negativno poklopilo. Baš kao što svakome dođe period kada te sreća mazi i sve ti ide od ruke, tako dođe i onaj kad ti ništa ne ide. Nije ovo nikakav bojkot igrača nego jednostavno plod dugogodišnjeg nerada našeg selektora. Morali su jednom neznanje, nesposobnost i aljkavost doći na naplatu.
Dzeko voli reprezentciju, zato se i povrijedio. :mrgreen: Ma, zezam se, malo smisljam teorije zavjere da sve ovo lakse podnesem. Do kada se moraju igraci odazvati?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2014, 18:38

Spisak:

Golmani: Begovic, Fejzic, Duljkovic

Odbrana:
Mujdza, Spahic, Sunjic, Bicakcic, (Vranjes)

Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,

Napad: /

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 nov 2014, 18:39

Goalgetter je napisao/la:Spisak:

Odbrana:

Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,

to moze samo kod nas..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 nov 2014, 18:39

Nakon što je i definitivno potvrđeno da neće igrati u Haifi, oglasio se i sam Edin Džeko.

"Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osjećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram se pomiriti s tim. Vjerujem u ekipu, jer znam da posjedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi. Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i vjerovati u njih. Poželjet ću im sreću i zajedno sa našim fanovima navijati da nas obraduju dobrim rezultatom, iako smo svi svjesni da nas, igrao ja ili ne, očekuje težak meč", rekao je kapiten bh. reprezentacije.

Džeko će se sutra ipak pojaviti na okupljanju u Zenici.
slika

Brz oporavak majstore! :bih:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 nov 2014, 18:45

Odbrana:

Za rubriku ''Vjerovali ili ne''.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 10 nov 2014, 18:46

Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.

Ja ne znam ko bi zelio da se Dzeko povrijedio (jedino oni koji nemaju ni D od drzave u svom srcu) i bezveze je da sada se krive navijaci, igraci ili bilo ko. Povreda je sastavni dio bilo kojeg sporta(osim šaha i golfa) a i bilo je ako mozemo tako reci "pitanje vremena" kad ce se ovo desiti jer svi dobro znamo da je Dzeko snazan igrac i ja ne pamtim kad mu se neka teza povreda desila u karijeri koliko se ja sjecam nije ni jedna. Na nasu i njegovu zalost to se desilo i treba traziti neku drugu alternativu.
Bojim se da alternative nemamo jer imamo covjeka koji oprostite na rijecniku, sere po nama svima. Covjeka kojeg nije sramota svoga naroda, covjeka koji saceka okupljanje pojavi se i onda back to Pariz, covjeka koji samo svoje interese ganja.....on se zove Safet Susic. Covjek ima Stilica, Đurica(momak se tek pojavio ali sto ne ga isprobati), Zukanovica, Salatica, Reufa( evo koliko vidim dobio je poziv Austrije, nama ne treba jer Begovic ce braniti jos jedno 40 godina)..... Necu da ga nazivam kao vi Tele jer covjek je jedno vrlo vazno ime ove nam napacene drzave i nije posteno da ga tako iko naziva ali jedno je sigurno da je izgubio od mene sve simpatije prema njemu i kao nekadasnji igrac i kao covjek..... SUSIC VAN!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 nov 2014, 18:48

1.Šehić
2.Burić
3.Dilaver
4.Martić
5.Zukanović
6.Vrančić
7.Štilić
8.Šćuk
9.Leovac
10.Mahmutović
11.Seferović
12.Hrgota
13.Tanković
14.Djurić
15.Arslanagić
16.Halilović

Ja vidim pet napadaca,osim Mahmutovica mahom mladih i iz jakih klubova.Jos vidim skoro jos jednu reprezentaciju i to vrlo kvalitetnu.

Ali nisu nam trebali,jel tako.Mi imamo Dzeku i Vedu.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 nov 2014, 18:53

voltron30 je napisao/la:

Odbrana:

Za rubriku ''Vjerovali ili ne''.
Eh, sada se postavlja veliko pitanje, da li bi igraci bez selektora znali pripremiti bolji spisak nego sa ovim covjeku na celu.

Licno mislim da je svako dijete starije od petnaest godina u stanju napraviti efikasniji spisak od ovoga iznad. Pape i njegovi sljedbenici su definitivno za guiness knjige, jer ovaj spisak je definitivno negativni rekord debilnosti koji se moze postici u rubrici 'spisak za fudbalsku A-reprezentaciju'.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 10 nov 2014, 18:58

Rusilac je napisao/la:1.Šehić
2.Burić
3.Dilaver
4.Martić
5.Zukanović
6.Vrančić
7.Štilić
8.Šćuk
9.Leovac
10.Mahmutović
11.Seferović
12.Hrgota
13.Tanković
14.Djurić
15.Arslanagić
16.Halilović

Ja vidim pet napadaca,osim Mahmutovica mahom mladih i iz jakih klubova.Jos vidim skoro jos jednu reprezentaciju i to vrlo kvalitetnu.

Ali nisu nam trebali,jel tako.Mi imamo Dzeku i Vedu.

Da nisi gdje vidjeo Milosevica ili Gudelja slucajno? Ja maloprije vidjeh i Ibrahimovica na Tv-u, kaze dovoljno je da ga Pape samo pogleda.
... te Seferovic, Hrgota, Tankovic i Halilovic na ...
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 10 nov 2014, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.