ne bi ja, al papetoljubac tvrdi da je glup fazon a i ne konta poentu slike. Halali, refundirat curevan je napisao/la:bluesaa dosadan si sa ovom slikom. Sad moram skoknuti do slastičarne i kupiti par ovih uz kafu.

ne bi ja, al papetoljubac tvrdi da je glup fazon a i ne konta poentu slike. Halali, refundirat curevan je napisao/la:bluesaa dosadan si sa ovom slikom. Sad moram skoknuti do slastičarne i kupiti par ovih uz kafu.
Klasičan primjer papetoljupca, IQ k'o sobna temperatura, vjerovanje u crnu magiju i uroke.Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.
Ne brani neodbranjivo normalno da može zamijeniti kad mogao sa duplo lošijim saigračima natrpati Lena može i Izrael. Safet je idiot kao i ti.Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.
Bolje će ga zamijeniti Višća i Hajrović kao krila nego Đurić kao napadač? Sumnjam, ali opet nadati se tome, to nam jedino preostaje, jer očito od napadača nema ništa. A nažalost, i jedan Džeko će otići jednog dana, i htjeli ne htjeli, morat će se naći neko ko će ga zamijeniti, što se doduše trebalo davno uraditi, ovo je samo posljedica nečinjenja toga, šta god ko mislio, i koliko god neki ovdje zatvarali oči na to.Amarkony je napisao/la:Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku.
DukeOfWellington je napisao/la:Ovo je klasični primjer pratitelja indijskih serija, ja zaista nemam drugo objašnjenje.
Dzeko voli reprezentciju, zato se i povrijedio.revan je napisao/la:Ne vjerujem. Džeko previše voli reprezentaciju da bi to uradio. Nego se jednostavno sada sve negativno poklopilo. Baš kao što svakome dođe period kada te sreća mazi i sve ti ide od ruke, tako dođe i onaj kad ti ništa ne ide. Nije ovo nikakav bojkot igrača nego jednostavno plod dugogodišnjeg nerada našeg selektora. Morali su jednom neznanje, nesposobnost i aljkavost doći na naplatu.Consigliere je napisao/la:Sta mislite, ova Dzekina povreda (pregled u Sarajevu hmmm ), da mozda nije dio nekog sireg plana? If you know what I mean.
to moze samo kod nas..Goalgetter je napisao/la:Spisak:
Golmani: Begovic, Fejzic, Duljkovic
Odbrana: Mujdza, Spahic, Sunjic, Bicakcic, (Vranjes)
Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,
Napad: /
Nakon što je i definitivno potvrđeno da neće igrati u Haifi, oglasio se i sam Edin Džeko.
"Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osjećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram se pomiriti s tim. Vjerujem u ekipu, jer znam da posjedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi. Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i vjerovati u njih. Poželjet ću im sreću i zajedno sa našim fanovima navijati da nas obraduju dobrim rezultatom, iako smo svi svjesni da nas, igrao ja ili ne, očekuje težak meč", rekao je kapiten bh. reprezentacije.
Džeko će se sutra ipak pojaviti na okupljanju u Zenici.
Za rubriku ''Vjerovali ili ne''.Goalgetter je napisao/la:Spisak:
Vezni red: Besic, Hadzic, Cimirot, Medunjanin, Pjanic, Tino Susic, Hajrovic, Visca, Prcic, Zakaric, Kvrzic,
Ja ne znam ko bi zelio da se Dzeko povrijedio (jedino oni koji nemaju ni D od drzave u svom srcu) i bezveze je da sada se krive navijaci, igraci ili bilo ko. Povreda je sastavni dio bilo kojeg sporta(osim šaha i golfa) a i bilo je ako mozemo tako reci "pitanje vremena" kad ce se ovo desiti jer svi dobro znamo da je Dzeko snazan igrac i ja ne pamtim kad mu se neka teza povreda desila u karijeri koliko se ja sjecam nije ni jedna. Na nasu i njegovu zalost to se desilo i treba traziti neku drugu alternativu.Amarkony je napisao/la:Prc svim onim baksuzima koji su naslutili povredu Džeke. Već mjesecima trubite o mogućoj Džekinoj povredi i eto primila vam se dova. Taman bi Đurić ili bilo ko drugi mogao da zamijeni jednog Džeku. Ne serite i navijajte za Izrael dušmani.
Eh, sada se postavlja veliko pitanje, da li bi igraci bez selektora znali pripremiti bolji spisak nego sa ovim covjeku na celu.voltron30 je napisao/la:Za rubriku ''Vjerovali ili ne''.Goalgetter je napisao/la:Spisak:
Rusilac je napisao/la:1.Šehić
2.Burić
3.Dilaver
4.Martić
5.Zukanović
6.Vrančić
7.Štilić
8.Šćuk
9.Leovac
10.Mahmutović
11.Seferović
12.Hrgota
13.Tanković
14.Djurić
15.Arslanagić
16.Halilović
Ja vidim pet napadaca,osim Mahmutovica mahom mladih i iz jakih klubova.Jos vidim skoro jos jednu reprezentaciju i to vrlo kvalitetnu.
Ali nisu nam trebali,jel tako.Mi imamo Dzeku i Vedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.