16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Nek' nam je Bog na pomoci.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Susic: "Nije nama ni potreban napadac, svi mogu gol zabit, cak i Begovic. Ja cu sa njim razgovarati, da se potrudi da bar jedan gol zabije."

- Donnie Darko
- Kontakt:
Allah ce nam pomoc sigurno. Igramo protiv zlih zidova.mandraX je napisao/la:Nek' nam je Bog na pomoci.
Allah i Pape.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja sam već fino napisala kako bi dobro bilo da ovih dana Asmir vježba ubacivanje lopte što dalje u igru, za svaki slučaj... 

Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.
Jedino iz neke pizdarije mozemo zabit gol, igru nemamo vec desetak utakmica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav duet.Donnie Darko je napisao/la:Allah ce nam pomoc sigurno. Igramo protiv zlih zidova.mandraX je napisao/la:Nek' nam je Bog na pomoci.
Allah i Pape.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ali vraća se Emir VeličanstveniCartman je napisao/la:Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
e stvarno je ovaj susic carina velika yebo li ga onaj sven u pakash MRS NAPOLJE SLAVICU TAJ DAN KAD ODE yebo mamu svoju glupu cuj idemo da ne izgubimo tamo i nemamo se pravo nadat pobjedi jer dzeko neigra
pu smradu yedan

Re: Sv: 16.11.2014 Izrael - BiH
Jedina nada i jest da on i Asmir sacuvaju gol. Inace gubimo.FaraonTM je napisao/la:Ali vraća se Emir VeličanstveniCartman je napisao/la:Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Re: Sv: 16.11.2014 Izrael - BiH
I da Pjanić plasira neki slobodnjak ili šutCartman je napisao/la:Jedina nada i jest da on i Asmir sacuvaju gol. Inace gubimo.FaraonTM je napisao/la:Ali vraća se Emir VeličanstveniCartman je napisao/la:Ocekujem poraz. Desetkovani smo, a igra nam je u qurcu i bez toga vec godinu dana i vise. Dodaj tu morona za selektora i nema ni trunka optimizma. Za nekoliko mjeseci smo srozali ono sto smo gradili godinama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
Najgora opcija za sve nas bi bila da izgubimo nesretno, nekim krompirom u 90oj, recimo. Igra bi Susica ostavila na klupi, a sanse za plasman bi mjerili u promilima. 

Ako izgubimo ima jos 18 bodova u igri a 16 bi nam bilo dovoljno za baraz.Consigliere je napisao/la:Najgora opcija za sve nas bi bila da izgubimo nesretno, nekim krompirom u 90oj, recimo. Igra bi Susica ostavila na klupi, a sanse za plasman bi mjerili u promilima.
In Pape veritas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- skyisthelimit
Pobjeda ili poraz. Nista izmedju. Ne zelim i poslije cetvrte utakmice da slusam kako je uspjeh protivniku ukrasti dva boda.Consigliere je napisao/la:Najgora opcija za sve nas bi bila da izgubimo nesretno, nekim krompirom u 90oj, recimo. Igra bi Susica ostavila na klupi, a sanse za plasman bi mjerili u promilima.
15.10 - 15.06 ...
- Principatus
- Kontakt:
Ovako cemo:
------------------------Begovic----------------
---Mujdza------Bicakcic---Spahic---Lulic--
--------------------Besic--Pjanic-------------
--------Hadzic-------Tino i Sven Susic-----Kvrzic--
-----------------------Vrsajevic-----------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ti i kvalitetna diskusija?Virtu4l je napisao/la:MoR se ponovo konstruktivno ukljucio u jednu kvalitetnu diskusiju. Kvalitet frca u postovima.
Priznajem da si napredovao s humorom, nije ti vise Han Pijesak mentor.
Btw, opravdavati nepozivanje alternative u napadu moze samo bolesna osoba, Susic je jos jedanput dokazao kako razmislja, samo je nejasno kako neko iz tog nakaradnog Saveza nema sluha za realnost i sugerise konjini da ne bude bas toliko bezobrazan.
Ovo samo kod nas ima da ulazimo u utakmicu koju MORAMO dobiti zbog gubitka bodova od amatera(zbog vizije selektora) bez napadaca!
I ovo je Bosna i Hercegovina.
- Consigliere
- Kontakt:
Normalno. Ali ja sam ovdje pisao o nekom realno nesretnom porazu... Recimo, mi gadjamo stative ni jedan sut- gol. 0 bodova kao i da su nas pregazili, samo sto bi Papetovci imali argument kako nema potrebe za promjenom na klupi, kad svi znamo da je to prioritet.skyisthelimit je napisao/la:Pobjeda ili poraz. Nista izmedju. Ne zelim i poslije cetvrte utakmice da slusam kako je uspjeh protivniku ukrasti dva boda.Consigliere je napisao/la:Najgora opcija za sve nas bi bila da izgubimo nesretno, nekim krompirom u 90oj, recimo. Igra bi Susica ostavila na klupi, a sanse za plasman bi mjerili u promilima.
Ja bih ovog Pjanića izbacio, frajer je znači alibi igrač, krije se od lopte. Ne zna naš jezik, nije nikakav patriota, treba tu staviti Hadžića, to je pravi gazija i patriota on će skupa sa Tinom i Svenom da nam donese pobjedu. Na desno krilo ide naravno Vranješ, može on to odigrati momak je okretan i brz. I treba ovog levata Bičakčića izbaciti, Šunjić je Baresi za njega, čovjek u Rusiji igra a Ermin u nekakvom njemačkom bundesligašu, a znamo šta su Rusi Švabama 45-e uradili.Principatus je napisao/la:Ovako cemo:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Nesto razmisljam sad, da bi mozda najbolje sredinu terena ostaviti na dirigovanje samom Pjanicu a Medunjanina prekomandovati u napad. Znam da bi falile njegove lopte i pasovi ali kome da ih salje ?? Sjecate se gola Bjelorusiji kako je rutinski zabio ?
Dakle, ovo je moja treca formacija i mislim da je ona definitvna.
Mujdza____Sunjic___?????______Lulic ( iako bi njega vise volio naprijed, ali nema ko nazad
)
_______Besic____Hadzic
_________Pjanic
Hajrovic__________Visca
________Medunjanin
Dakle, ovo je moja treca formacija i mislim da je ona definitvna.
Mujdza____Sunjic___?????______Lulic ( iako bi njega vise volio naprijed, ali nema ko nazad

_______Besic____Hadzic
_________Pjanic
Hajrovic__________Visca
________Medunjanin
15.10 - 15.06 ...
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne sikirajte se, ima bodova. 

Kako nema Avdije, a neće zvati igrače koji nemaju reprezentativnu karijeru, a ne znam nikog ko je brz ko Avdija a da je igrao za A timPrincipatus je napisao/la:Ovako cemo:
-----------------------Vedin Musić-----------------

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 39 gostiju.