Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cedevita 82.5
Cedevita pobijedila Maccabi, trebal veci podstrek za jednu ekipu od takve pobjede ? Danas igraju na svom terenu protiv najlosije ili barem jedne od 3 najlosije ekipe u ligi koja je od Zadra recimo primila 86 poena, pa ce im i Cedevita vjerovatno dati preko 82
Cedevita pobijedila Maccabi, trebal veci podstrek za jednu ekipu od takve pobjede ? Danas igraju na svom terenu protiv najlosije ili barem jedne od 3 najlosije ekipe u ligi koja je od Zadra recimo primila 86 poena, pa ce im i Cedevita vjerovatno dati preko 82
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Berdych - Wawrinka tr 2 @1.35 ( da neće biti 2:0 za Berdycha ) te tr1:2 @ 4.30
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
zasto ?GazijaKalesija je napisao/la:Berdych - Wawrinka tr 2 @1.35 ( da neće biti 2:0 za Berdycha ) te tr1:2 @ 4.30
Vidim svi nesto tipujete na Wawrinku, ni marke ja na njega nebi uplatio, danas ce ga Berdych otresti ko beba zveckumirzatele je napisao/la:zasto ?GazijaKalesija je napisao/la:Berdych - Wawrinka tr 2 @1.35 ( da neće biti 2:0 za Berdycha ) te tr1:2 @ 4.30

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Moze li mi neko upratit ko ce imati prvu duplu servis gresku na mecu wavrinka berdrih igrao sam na berdriha
habib
koji doktor

habib is back. 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Habib strikes again. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Habib dođe jednom, i da dobitni prijedlog. Aferim momčinohabib je napisao/la:Moze li mi neko upratit ko ce imati prvu duplu servis gresku na mecu wavrinka berdrih igrao sam na berdriha
- dr.van nostrand
- Kontakt:
FK Trakai-Ekranas X2 4,10 - h2 +1,5 2,39
Trakai je u losoj formi trenutno. Zadnje 4 utakmice, sve porazi.
Nekoliko igraca su prodali/izgubili uz znacajan broj povreda, i na trenerskoj poziciji nisu stvari kako treba.
danas izostaju kod domacih;
Besika Amasukeli, Nikolazo A., Paul Krasnovskio, Darius Miceika, Dmitrij Kouba (najbolji strijelac - Bjelorus) i Linas Klimavicius.
Igrali su 3 puta ove sezone, 2:1 za Ekranas, pa 2:0 za Trakai i 2:2 u Panevezysu.
X je nekako realna opcija (7,90) pogotovo po ovakvom koef. a Ekranas nije sad bez sansi.
Koef na domace je vjerov. ovako mali zato ste se bore ili imaju sansi da se do kraja (zadnja 2 kola) izbore za 3. poziciju, ali u ovakvim okolnostima, tesko ce im to poci za rukom, gostuju kod jake Kruoje sljedece kolo.
U kupu su ostali Zalgiris i Atlantas, obje ekipe iznad Trakaija, tako da i sa ove poz. oni mi mogli dohvatiti pretkolo EL.
kako samo ovi igraju, jao, jao
http://www.dodaj.rs/f/1D/39/ljFcnfU/reggvsmil.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Trakai je u losoj formi trenutno. Zadnje 4 utakmice, sve porazi.
Nekoliko igraca su prodali/izgubili uz znacajan broj povreda, i na trenerskoj poziciji nisu stvari kako treba.
danas izostaju kod domacih;
Besika Amasukeli, Nikolazo A., Paul Krasnovskio, Darius Miceika, Dmitrij Kouba (najbolji strijelac - Bjelorus) i Linas Klimavicius.
Igrali su 3 puta ove sezone, 2:1 za Ekranas, pa 2:0 za Trakai i 2:2 u Panevezysu.
X je nekako realna opcija (7,90) pogotovo po ovakvom koef. a Ekranas nije sad bez sansi.
Koef na domace je vjerov. ovako mali zato ste se bore ili imaju sansi da se do kraja (zadnja 2 kola) izbore za 3. poziciju, ali u ovakvim okolnostima, tesko ce im to poci za rukom, gostuju kod jake Kruoje sljedece kolo.
U kupu su ostali Zalgiris i Atlantas, obje ekipe iznad Trakaija, tako da i sa ove poz. oni mi mogli dohvatiti pretkolo EL.
kako samo ovi igraju, jao, jao

http://www.dodaj.rs/f/1D/39/ljFcnfU/reggvsmil.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
berdych jedan veliki debil, jos imam vise gemova... -.-
@dr.van nostrand
kad igraju ovi litvanci, nema ih u premieru u ponudi
nasao sam u lutriji, kvota X2 pala na 3.45, al tegoba nakanit se iz kuce izac haha
pokuso sam i ove talijane lude mozda dodje
kad igraju ovi litvanci, nema ih u premieru u ponudi
nasao sam u lutriji, kvota X2 pala na 3.45, al tegoba nakanit se iz kuce izac haha
pokuso sam i ove talijane lude mozda dodje

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma hajde ga znaj, ali moguce su lude tekme i cudni rezultati.
U 17:00h Trakai-Ekranas.
U 17:00h Trakai-Ekranas.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Gordic 10,5 UNDER
Vratio se Ukic pa sad ce malo djeliti minutazu Gordic i on, Gordic igra oko 26 minuta i prosjek 8,2 poena i ako je u formi u EL odigracu ga manje veceras
Cedevita 82,5 OVER
Levski je ocajan u odbrani i mislim da ce tesko moci parirati napadu Cedevite pogotovo ako ih krene sut za tri poena
Vratio se Ukic pa sad ce malo djeliti minutazu Gordic i on, Gordic igra oko 26 minuta i prosjek 8,2 poena i ako je u formi u EL odigracu ga manje veceras
Cedevita 82,5 OVER
Levski je ocajan u odbrani i mislim da ce tesko moci parirati napadu Cedevite pogotovo ako ih krene sut za tri poena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Reggio Emilia - Milano 1 2.30
svake sezone jedan uzme obje pogjede. znaci na redu bi trebalo biti 1.
prepisano, nije moje
prepisano, nije moje
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Sve to ovisi od toga da li će se vratiti Darjus Lavrinovič i Drake Diner za Reggio. Bez njih su pretanki.laxzg je napisao/la:Reggio Emilia - Milano 1 2.30
prepisano, nije moje
- BenjooJutub
- Kontakt:
Traka 3-1 Ekranas // Poluvrijeme
Trenutna kvota na Ekranas je 50, ja imam neki osjećaj da ovdje dvica dolazi
Ajmo trpat dvicu na sitno 
Edit:Evo na Wwinu se više ne može kladiti na ovu utakmicu..
Trenutna kvota na Ekranas je 50, ja imam neki osjećaj da ovdje dvica dolazi

Edit:Evo na Wwinu se više ne može kladiti na ovu utakmicu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.