Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vugdo je familija Fergusonovima........... ali oni sto prave traktor.Genghis je napisao/la:Dodjel tebi Vugdalić šta rodbine ?harishp je napisao/la:Ako upadnes,znaci nisi na nogama.A ako si na nogama znaci nisi upao.isakovich je napisao/la:ako prodjemo manutd osojit ce mo LP ,,samo mene vise brine ovaj Bilal Ribery imam osjecaj da simulira i da pravi nervozu u klubu nevjerovatnu,,,hajde odi vise brate pa da za tebe kupimo 2-3 momka kojima sitnice nece smetati,,idi u Real tamo te cekaju gubitnici stoljeca,,,Bilal mi je pao u ocima jer nije srcan prema bayernu a najvise ga kosta,,, najbitnije je frankfurta uzeti i proci u finale kupa,a u LP ocekivati majstorije Robena i moliti Boga da odbrana izdrzi makar kod kuce da nedobijemo gol
VOLIM BAYERN
I to bi bilo to![]()
Madafaka je napisao/la:Bilala vise nema, nego sto ga ima...Neutral je napisao/la:Nema Bilala i Gomeza sada u Bundesligi.
van Bujten je protiv Fiorentine bio vrlo spor,vrlo...pojeli bi ga englezi...ma Tymo ce tu nema ko drugiNeutral je napisao/la:Heh, utakmica 99, desi se, pogađa se aluminijum, ali eto postignu srečkovići golove, ali opet smo ih dvije godine kasnije oderali. No, jedva čekam ako Bog da utakmicu, da vidim kako onaj Sir ubrzano žvaće onu huba bubu.
Veliki hendikep je neigranje Bastiana, stavi li Daniela na poziciju zadnjeg veznog razbiti ću comp. Želim Tyma vidjeti tu.
Da be leze nam nikako..bh hrvat je napisao/la:dobro je pa vas nije zapao bordo
U mene jaran navijao za Bayern do tada i kada su izgubili pocne navijati za Manchetserdeni_m1312 je napisao/la:ja sam zbog one utakmice iz 1999. i poceo navijat za Bayern...
Jest bolan ,volio bih to vise nego ista , samo zbog drugova da i ja njih zajebavambayern4ever je napisao/la:jao kako bi volio da njih izbacimo , nego da jedem cijeli dan kako su mi mrski zbog svoje prepotencije oni i barca , gdje god vidis njihovog navijaca (cast izuzecima) mi smo najbolji ...