16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
čuj ne igra Vršo, kako divna vijest 

falit ces nam <3

Veliki plus.mirzatele je napisao/la:Ajde barem jedna dobra vijest, Avdija nece igrati
Treba nam jos par stvari da se poklopi. Tino isto ima neku povredu, valjda se nece oporaviti, Spaha da dodje i da Mujdza bude zdrav. Ako Mujdza nebu mogao, da makar Bico igra tu desnu stranu(i on je povrijedio glavu).
--------Visca-----Hajrovic-------
Lulic-Medo-Besic-Pjana-Mujdza
-----Spaha--Sunjic---Bico--------
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, bez Avdije i vjerovatno Tine... Kakav alibi za ovu dvojicu! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- anonymousHD
- Kontakt:
Avdija ne igra? Gubimo. 

Znaci bez omiljenog dvojca ubleha ide ovako:
---Mujdza-------Sunjic-------Emir--------Lula
---------------Besic-------Hadzic-------------
---------Pjanic--------------Medunjanin----
----Hajrovic---------------------Visca-------
---Mujdza-------Sunjic-------Emir--------Lula
---------------Besic-------Hadzic-------------
---------Pjanic--------------Medunjanin----
----Hajrovic---------------------Visca-------
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 16.11.2014 Izrael - BiH
Slag na tortu ce veceras biti ako se Spaha ne odazove, a velike su sanse.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Ljudi, sad bez zajebancije. Dzeko, Ibisevic, Salihovic, Kolasinac, Bicakcic, Mujdza, Vrsajevic, Susic.
Sve igraci koji su igrali u prvoj postavi zadnje 2 godine. Dakle mi bukvalno sad igramo sa rezervama.
Sve igraci koji su igrali u prvoj postavi zadnje 2 godine. Dakle mi bukvalno sad igramo sa rezervama.
Jedan grad, jedna ljubav!
jedio rjesenje da Hezbollah baci koju i odgodi utakmicu...upomoc Hezbollah

najveci hendikep je sto ne igraju dzeko, kolasinac i mujdza ako ne bude spreman.Gifron je napisao/la:Ljudi, sad bez zajebancije. Dzeko, Ibisevic, Salihovic, Kolasinac, Bicakcic, Mujdza, Vrsajevic, Susic.
mada nisam bas najbolje upucen zbog cega mujdza ne bi mogao igrati ?
Hajde bez Dzeke, ali bez Vrsketa
E, moja teletino hoces li ikad doci pameti pa prosiriti roster reprezentacije. Svi smo kad tad znali da ce morati doci povrede i za Dzeku i Ibisevica. Trebao nam je taj treci napadac, a ti se nisi odostojio da ga nađeđe. A nije istina da ga nemas.

E, moja teletino hoces li ikad doci pameti pa prosiriti roster reprezentacije. Svi smo kad tad znali da ce morati doci povrede i za Dzeku i Ibisevica. Trebao nam je taj treci napadac, a ti se nisi odostojio da ga nađeđe. A nije istina da ga nemas.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
------------------------Begović-----------------------
Mujdža------Šunjić------------Spahić-----Bičakčić
-------------------------Bešić-------------------------
Hajrović---Pjanić------------Medunjanin---Lulić
--------------------------Višća------------------------
Ovo je 100% sastav!
Ovo je 100% sastav!
Zadnja izmjena: pinki, dana/u 10 nov 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
KVRZIC JE POZVAN. YEBO MU KVRZIC SVU RODBINSKU VEZU, POREDANU PO ABECEDI. PA KAKO TE NIJE STID, MRTVE TI PONOVO UKOPAM A TI DA GLEDAS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ja bi bio zadovoljan sa ovim. Još samo Traku Begoviću i tjt.pinki je napisao/la:------------------------Begović-----------------------
Ovo je 100% sastav!
i 3 boda piši (nama).

Safet Sušić: Bez Džeke ne možemo ići u Izrael po pobjedu
http://****.ba/novost/170862/s ... o-pobjedu-" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ako Džeko ne bude mogao igrati, morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu. Nakon toga ćemo u proljeće, nakon što se igrači oporave i ekipa kompletira tražiti naše šanse za plasman na EP. Morat ćemo pobijediti u pet od šest kvalifikacionih susreta", rekao je Sušić.
frajer kara citavu naciju i ne vadi
http://****.ba/novost/170862/s ... o-pobjedu-" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ako Džeko ne bude mogao igrati, morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu. Nakon toga ćemo u proljeće, nakon što se igrači oporave i ekipa kompletira tražiti naše šanse za plasman na EP. Morat ćemo pobijediti u pet od šest kvalifikacionih susreta", rekao je Sušić.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 nov 2014, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, Dzeko je out definitivno. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Tako nam i treba,pa hebo te život ni selektor Andore ne izjavljuje ovakve gluposti,sjeme mu se zatrlo dabogda.Al' nije kriv Sušić kriv je savez koji ga drži i nek nas hebe k'o sansku kozu kad su mu dopustili.U iole normalnom savezu dobio bi otkaz,ali naši hamali ne žele nikog drugog jer bože moj propadoše talovi.Safete i kompanijo dabogda vas zemlja progutala prije dana današnjeglet3 je napisao/la:Safet Sušić: Bez Džeke ne možemo ići u Izrael po pobjedu
http://****.ba/novost/170862/safet-susic-bez-dzeke-ne-mozemo-ici-u-izrael-po-pobjedu-" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
frajer kara citavu naciju i ne vadi

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Koja je to mazga od trenera he. Cuj idemo tamo da ne izgubimo. Toliko on nade znaci ima u svoje igrace i u svoj kadar. I sta ti kasnije da mislis kao igrac kad tvoj trener takve budalastinje sedmico izbacuje. Umjesto da ih potpali jos vise i kaze nesto u stilu da "Idemo pobjediti tamo za nase povrijezdene igrace..ne odustajemo etc" on se predaje sedam dana prije tekme. Bravo ubleho jedna.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
soko je napisao/la:Veliki plus.mirzatele je napisao/la:Ajde barem jedna dobra vijest, Avdija nece igrati
Treba nam jos par stvari da se poklopi. Tino isto ima neku povredu, valjda se nece oporaviti, Spaha da dodje i da Mujdza bude zdrav. Ako Mujdza nebu mogao, da makar Bico igra tu desnu stranu(i on je povrijedio glavu).
--------Visca-----Hajrovic-------
Lulic-Medo-Besic-Pjana-Mujdza
-----Spaha--Sunjic---Bico--------

koja komedija jbt, nevjerovatno je sta moramo prizeljkivati.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bezobrazluk je presao sve granice.
Safete, predaj se policiji sta si nam sve radio.
Safete, predaj se policiji sta si nam sve radio.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United