Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ms ne moram je puštat samo čučni ispred menewhite1950 je napisao/la:Gospodine "zekius"....pošto nas Sarajevo jedva dobi sa 1:0 nismo koristili maslinove grančice na tvoju žalost,a ti nakon pirove pobjede nad ekipom Šegrta Hlapića komotno si pusti pjesmu od Let 3 "k.urcom u ćelo" i uživaj
Ha...???Sviđa ti se stvarka jelde???RezervniGolman je napisao/la:Ms ne moram je puštat samo čučni ispred menewhite1950 je napisao/la:Gospodine "zekius"....pošto nas Sarajevo jedva dobi sa 1:0 nismo koristili maslinove grančice na tvoju žalost,a ti nakon pirove pobjede nad ekipom Šegrta Hlapića komotno si pusti pjesmu od Let 3 "k.urcom u ćelo" i uživaj![]()
![]()
e yebiga zaboravio sam otić vidit ali radi se punom parom koliko se može vidit sa stadiona.SipakUlicar1922 je napisao/la:Dokle su dosli sa radovima na pomocnom terenu (vi sto ste jucer bili na tekmi)? Jesuli gotovi zemljani radovi, rekli su da ce to uzeti tri hefte. Prosle su i vise od tri hefte. Vrijeme leti, jos malo pa smo zakoracili u 2015:u
Dobar glumac bio R.I.P. Nikola,ali bio "Delija",ne znam treba li nam ovdje ovakva vijest.Da je bio Rodjeni onda ima veze,ovakoAlemC85 je napisao/la:ovo što ću napisati nema veze s sportom.
Danas je umro legendarni Nikola Simić, kojeg pamtimo kao Dimitrija Pantića u Tesnoj koži...
RIP Pantiću, mlađi referentu u 56. godini.![]()
![]()
AlemC85 je napisao/la:ZAJEDNIČKA VEČERA JUNIORSKE SELEKCIJE
Zajedničkom večerom u klubu „Aleksa“ večeras je juniorska selekcija Veleža zvanično okončala jesenji dio Premier lige Bosne i Hercegovine za juniore. Trener Zijo Tojaga obratio se igračima, uputivši im čestitke za odličnu polusezonu i veliki iskorak juniora „Rođenih“.
Ova selekcija Veleža ostvarila je najbolji rezultat u posljednjih desetak godina. Polusezonu je okončala na diobi 6. mjesta sa Slobodom iz Tuzle (obje ekipe imaju po 23 boda) i sa samo bod zaostatka za petoplasiranom ekipom Borca (24 boda). Također, juniori Veleža ostvarili su i plasman u završnicu Kupa Federacije Bosne i Hercegovine, gdje su u dva meča bolji bili juniori Čelika iz Zenice.
Sezona se i za juniore nastavlja na proljeće sljedeće godine.
fkvelez.ba
zaboravio si navesti generaciju prije ove a to je braća Škaljić, Serdarević, Kodro...pored ove koju si naveo, ova je bila također odlična, ali nažalost ostala je zapamćena po ispadanju u drugu ligu...aleksasantic je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:ZAJEDNIČKA VEČERA JUNIORSKE SELEKCIJE
Zajedničkom večerom u klubu „Aleksa“ večeras je juniorska selekcija Veleža zvanično okončala jesenji dio Premier lige Bosne i Hercegovine za juniore. Trener Zijo Tojaga obratio se igračima, uputivši im čestitke za odličnu polusezonu i veliki iskorak juniora „Rođenih“.
Ova selekcija Veleža ostvarila je najbolji rezultat u posljednjih desetak godina. Polusezonu je okončala na diobi 6. mjesta sa Slobodom iz Tuzle (obje ekipe imaju po 23 boda) i sa samo bod zaostatka za petoplasiranom ekipom Borca (24 boda). Također, juniori Veleža ostvarili su i plasman u završnicu Kupa Federacije Bosne i Hercegovine, gdje su u dva meča bolji bili juniori Čelika iz Zenice.
fkvelez.ba
ne bih se slozio sa konstataciom da je to najbolji rezultat juniorske selekcije u zadnjoj deceniji,ovogovorim jer znam da je selekcija 89/90 bila jako dobra i da su kone izbacivali redovno u kupu i da su uvijek bili u vrhu al tad je omladinska liga bila jug i dosta jaka,u toj generaciji su bili: ZOLJ,DEMIC,KAZAZIC,DURAKOVIC,MERZIC,ISIC,GOSTO,KAJAN,HADZIC,CAJDIN,TOJAGA JAZVIN itd,momci su igrali strasnoo, Menso Durakovic im bio trener a malo i Zijo Tojaga...za ove neke znam da igrauju jos uvijek,znam da su se isic kajan cajdin tojaga hadzic okanili definitivno al iskljucivo tad nemarom i glupim potezima uprave dok zolj demic kazazic durakovic su igrali za velez,a znam i da je ovaj gosto bio orasju slobodi ne znam gdje je sad,DA JE jAZVIN bio kod nas pa onda mislim gorazde igman i da je sad u branitelju,to je bila generacija samo da su je ostavili na okupu
slazem se nisam ih zaboravio vec su oni stariji barem 8-9 godina od ovih,to je isto strasna generacija bila, ovo govorim iz razloga jer ovu djecu treba vratit,koje mozemo vratit dat im sansu da se ne seljakaju po nekim ekipama,da nemaju kvalitet ne bih pricao al znam da imaju vecina,barem bi srcem igrali i ginuli i to za troduplo manje para vec ovi danas,al nazalost sumnjam da bi se ijedan od njih htio vratit jer velez koliko im je god dao a dao im je puno,kad im je bilo najdraze otjerani su i cek neki ne igraju fudbal uopste,polazim od malog ise koji je messi ne samo za nase vezne vec za mnogu u PL kajana koji je spic kakav nam sad treba nazalost obojica ne igraju,jazvina i goste koji su pogibeni idu glavom na kopacku nisu aman zaman potkovani tehnicki al za stopere i za odbarnu dobri,durakovica koji gine trci radi...ima njih jos al steta za njih velez je tu mogao da profitiraAlemC85 je napisao/la:zaboravio si navesti generaciju prije ove a to je braća Škaljić, Serdarević, Kodro...pored ove koju si naveo, ova je bila također odlična, ali nažalost ostala je zapamćena po ispadanju u drugu ligu...aleksasantic je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:ZAJEDNIČKA VEČERA JUNIORSKE SELEKCIJE
fkvelez.ba
ne bih se slozio sa konstataciom da je to najbolji rezultat juniorske selekcije u zadnjoj deceniji,ovogovorim jer znam da je selekcija 89/90 bila jako dobra i da su kone izbacivali redovno u kupu i da su uvijek bili u vrhu al tad je omladinska liga bila jug i dosta jaka,u toj generaciji su bili: ZOLJ,DEMIC,KAZAZIC,DURAKOVIC,MERZIC,ISIC,GOSTO,KAJAN,HADZIC,CAJDIN,TOJAGA JAZVIN itd,momci su igrali strasnoo, Menso Durakovic im bio trener a malo i Zijo Tojaga...za ove neke znam da igrauju jos uvijek,znam da su se isic kajan cajdin tojaga hadzic okanili definitivno al iskljucivo tad nemarom i glupim potezima uprave dok zolj demic kazazic durakovic su igrali za velez,a znam i da je ovaj gosto bio orasju slobodi ne znam gdje je sad,DA JE jAZVIN bio kod nas pa onda mislim gorazde igman i da je sad u branitelju,to je bila generacija samo da su je ostavili na okupu![]()
da su ove dvije generacije igrale u sređenom klubu, kao što je danas Velež, garantujem da bi ili uzeli neki pehar ili bi igrali barem jednom Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.