Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Jao zalosti, umjesto da stvaramo ekipu koja bi potencijalom trebala na Euru da vodi glavnu rijec, ovdje se moli Boga za poen protiv Izraela.
Gdje ti je obraz? Prvo govori o barci i bayernu i laznoj devetki, a sad predvidja bunker vidjen u Valenciji nekad davno za vrijeme Bake.
Jedina razlika ovaj nema Misimovica da ga vadi iz govana.
Gdje ti je obraz? Prvo govori o barci i bayernu i laznoj devetki, a sad predvidja bunker vidjen u Valenciji nekad davno za vrijeme Bake.
Jedina razlika ovaj nema Misimovica da ga vadi iz govana.
Koliko je negativne energije stvorio ni Spanija Andoru ne bi pobjedila u ovakvom ozracju .. Bravo papce mudri misliocu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
moram priznat' da sam se potajno nadao ovakvom ishodu oko Džeke, samo da Tele nauči lekciju, da vidi kolika je neznalica, al' to je već u domenu naučne fantastike, šta zna seljačina Izavidovića! iako nam izostanak Džeke umanjuje šanse, nije me briga, repka mi je svakako ohladila zbog teletine, al' daleko od toga da bih volio da se ne kvalifikujemo, naravno da bih volio, al' mi neće teško pasti ako se ne kvalifikujemo, prvo jer me to ne bi iznenadilo, a drugo, pronašao bih satisfakciju u tome zbog teleta, jer bi mu se čitava država i svi Bosanci i Hercegovci smijali i shvatili kolika je to neznalica, a naravno manji broj debila bi mu i dalje klicao zbog plasmana na SP!
ne znam, mislim da ovakvog mutu i većeg amatera kao trenera, fudbalski svijet još nije upoznao!

- RezervniGolman
- Kontakt:
Nemojte srat pape je strašni stručnjak i inteligencija žešća. Vidi se to odmah po izrazu lica
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Obecao sam sebi da necu pisati, ali nema sanse! Nevjerovatno, nemoguce
Zasto bolan suskavac ovo radis? Moram da navijam za ****, samo zbog suskavca! Samo cekam poraz, i da se alibi nadje u tome sto nisu bili edin i ibe tu ! Odlazi, pa makar i 2m pod zemlju!

Max Allegri
- anonymousHD
- Kontakt:
Ljudi ga i dalje brane...
Kakvih napadača imamo po Evropi, pa u boljoj su formi od Džeke i Ibiševića, koji kako treba i ne igraju, a on bunker hoće da igra protiv Izraela, 'alo Izraela, majko draga.
Muka mi.
Kakvih napadača imamo po Evropi, pa u boljoj su formi od Džeke i Ibiševića, koji kako treba i ne igraju, a on bunker hoće da igra protiv Izraela, 'alo Izraela, majko draga.
Muka mi.

uzmi ga Bože, halal ti bilo 

Nadam se da ce nam svima svanuti u naredni Ponedeljak i da cemo konacno dobiti normalnog selektora

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- RezervniGolman
- Kontakt:
Pape volimo te. Tvoj mudri izraz lica kad krene prenos ce nam dati elan da uzivamo svih 90 minuta
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Pored svih nevolja u koje nas je ovaj dinarid uvalio , jos je i kvrzice prizvao urepku 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
0stani safete

- ultrassa1921
- Kontakt:
ma moronu pitarski smrdljivi mrs vise iz repke,pa kako te nije stid uhljupe uhljupski fuj fuj fuj
Manijaci Zeljini
-
- Kontakt:
to to najvise boli sto je pitarultrassa1921 je napisao/la:ma moronu pitarski smrdljivi mrs vise iz repke,pa kako te nije stid uhljupe uhljupski fuj fuj fuj

Istina je sto je neko ranije napisao, suskavac nam je ubio volju da gledamo repku i da uopste uzivamo u utakmice nase zemlje! Sjecam se prije sam mjenjao smjene na poslu samo da mogu gledati BiH sada da radim taj isti dan zaboli me qrac radi ovog covjeka!...Kakvu stoku mi imamo u nasoj drzavi to nema nidze!
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- RezervniGolman
- Kontakt:
Sram te bilo. Tako vrijeđati našeg selektora. Znaš li da je Hektor Kuper ispred ogledala svaki dan vježbao i pokušavao skinuti njegov mudri pogled i nije uspio. Daj bola pružimo mu podrškuultrassa1921 je napisao/la:ma moronu pitarski smrdljivi mrs vise iz repke,pa kako te nije stid uhljupe uhljupski fuj fuj fuj
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
hajde ba ovako je bas zanimljivo da smo dobili cipar i wels nebi bilo neizvjesno ovako ce bas bit napeto do kraja kvalifikacija

- Principatus
- Kontakt:
Pa boli te zar ne?bordobijeli je napisao/la:to to najvise boli sto je pitarultrassa1921 je napisao/la:ma moronu pitarski smrdljivi mrs vise iz repke,pa kako te nije stid uhljupe uhljupski fuj fuj fuj![]()
![]()
![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dno dna.. Pa onu nosinu bi mu odgriz'o,sta lik radi majko moja mila. Cuj bod dobar..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.