Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav Spahic i qrac? Begovic kapiten u odsustvu Dzeke!bulbasor je napisao/la:Sta mislite ko ce nositi kapitensku traku u Izraelu? Spahic ili Begovic?
I ja bi volio da Ministar uzme traku.ComeOn je napisao/la:Kakav Spahic i qrac? Begovic kapiten u odsustvu Dzeke!bulbasor je napisao/la:Sta mislite ko ce nositi kapitensku traku u Izraelu? Spahic ili Begovic?
Ti sigurno imas dodatni strah od njihfedeltafrotta je napisao/la:uvjeren sam u pobjedu cionista
mirzatele je napisao/la:Djuric, Mahmutovic nemaju reprezentativno iskustvo pa ih nije zvao ?![]()
![]()
kakav yeben izgovor, nek Kvrzic ima iskustvo
sta nam radi frajer
Sušić se već predao ali Pjanić se ne predaje!"To je veliki gubitak za nas. Nadali smo se da će moći igrati u toj utakmici i sad je situacija veoma teška. Nema ni Vede ni Edina, tako da ćemo morati naći drugo rješenje. Ne predajemo se unaprijed, pokušat ćemo uzeti sva tri boda jer moramo. Vidjet ćemo, ovo je loša vijest", kazao je Pjanić
"Izostanak Edina Džeke je veliki udarac za nas. Međutim, nema nam druge, moramo vidjeti kako ćemo napasti Izrael. Mislim da će selektor i stručni štab naći adekvatno rješenje. Bit će nam teško bez njega, Edin je najbolji bh. napadač svih vremena", kazao je Hadžić
polahko, jos 19 igraca je u igri.Goalgetter je napisao/la:Otpao i Avdija, moguce i da Tino Sven ne bude igrao. Ima li nas 11 broji li ko![]()
Safete vadi digitron i racunaj![]()
Goalgetter je napisao/la:Otpao i Avdija, moguce i da Tino Sven ne bude igrao. Ima li nas 11 broji li ko![]()
Safete vadi digitron i racunaj
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sheyi i 55 gostiju.