Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2014, 10:01

Principatus je napisao/la:Ma Ervin je kriv sto razmislja profesionalno a ne kao prosjecni Bosnjo, trebao je prihvatiti ponudu Germanije i Seada u ono vrijeme, pa bi sada igrao sve, od golmana do napadaca. Bio bi polivalentan u reprezentaciji kao i drugi igraci agenture.

Ali neka ona stoka i dalje zove igrace iz HNLa, a igraci iz Serije A nam nemaju mjesta.
Pa ti si sam sebi kontradiktoran. Cuj, trebao je prihvatiti ponudu Germanije, u ono vrijeme, pokusavajuci aludirati na to da sada ne igra jer nije u Germaniji, a on dobijao pozive i dok nije bio u Germaniji i bio standardan igrac repke :lol: . Pa dokle vise?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 10:12

Adriano pusti se ti ovoga, bolje ti je da se bavis strikanjem. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2014, 10:19

Hahahah ispao si smijesan, pa sad okreci pricu :D. Pobij cinjenicu da je lik je igrao iako nije clan Germanije, sto znaci da je glupo reci da ne igra, jer nije u Germaniji...

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 10:20

Adriano ti ne ispadas smijesan, ti to i jesi u biti. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 nov 2014, 10:22

Principatus je napisao/la:Adriano ti ne ispadas smijesan, ti to i jesi u biti. :mrgreen:
Pa ti si pametan, ajde onda objasni kako je dobijao poziv kao neko ko nije clan Germanije, te kako u isto vrijeme moze to biti razlog zasto ga sada nema? Kontradiktorno do bola, sto znaci da je glupost...

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 10:24

Kada Susiclizac govori o kontradiktornosti. Jos jedanput: Susicev idolopoklanik govori i drzi predavanje o kontradiktornosti. Oplakah. :rol: :rol: :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 10:33

Nedavno sam i ja pokušao shvatiti ove kontradiktornosti kojima se Zukanović 'brani'. Nemoguće za shvatiti.

1. Germanija ga zove, on odbija
2. Bez obzira na to Sušić ga stavlja u tim, odigrao nekoliko utakmica
3. Izjava ga košta odlaska na SP
4. Kasnije nepozivanje opravdava tačkom 1 koja se desila prije nekoliko godina, a u međuvremenu je nastupao za reprezentaciju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 nov 2014, 10:40

Ma tu obojica snose svoj dio krivice. Kako Ervin, tako i Pape. Vjerujem da tu ima svega i svačega, da se to još od davnina vuče. Eh, problem je što je Pape toliko tvrdoglav i zadrt (o komunikacijskim (ne)vještinama ne bih trošio riječi), pa svaki put dolije ulje na vatru. Ovo se moglo i moralo bolje završiti. Ovako smo izgubili jednog igrača koji bi protiv Izraela legao kao kec na desetku. Doduše, izgubili smo ga dokle god je Pape selektor. Nadam se da to znači kako smo ga izgubili samo za ovonedjeljnu utakmicu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 10:44

insajderske informacije kazu kako je zukanovic noc kada je saznao da ne ide u ameriku zbog ne dobijanja vize poslao papetu par socnih sms-ova nakon kojih ga je ovaj otpisao za sva vremena. odatle i prica kako ga je razocarao kao covjek, a i prica o tome kako je uvrijedio saigrace jer pape je podijelio cijelu pricu sa njima. sve nakon toga je farsa koja je zavrsila tako kako je zavrsila.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 nov 2014, 11:13

Kako rekoste, obje strane su krive, a ispašta reprezentacija, jer je jasno da nam ovakav igrač treba. S druge strane, ako čovjek "unosi nemir" (a, nije Štilić Semir :mrgreen: ) i, ako je istina za taj dio sa porukama, onda nam takav igrač ne treba. Mada, meni nikako nije jasno da je on takav, djeluje jako profesionalno na terenu i van njega. Pretpostavljam da je iz očaja potegao tu priču, u afektu, s nadom da će ona donijeti samo dobro. Te sočne sms-ove koje @Genije spominje ne mogu komentarisati, jer su mi baš one nejasne. Očito je bilo nešto prejako, dok je maltene preko noći prekrižen u svim tefterima i niti jedan saigrač ga nije spomenuo već 5 mjeseci.
Kad Pape ode i dođe novi selektor, vidjeti ćemo da li je stvar do saveza ili samo do Papeta. :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 12:42

Ma istina, Susic ni Djurica ne poziva jer mu je psovao preko SMS i nema vizu, a bogami nema i nase papire, nek se prvo izjasni preko novina. A i ne treba nam, imamo vec previse napadaca.

Zukanovic je fin, profesionalan momak. Svojim radom je dospio gdje jeste. Jednostavno ne trpi nepravdu.
A Susic je glupa stoka neotesana, nepotisticka i drski je lazov, pa neka svako za sebe razmisli gdje istina lezi.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 12:58

to sto susic ne zove djurica i kakav je on zapravo kao trener je drugi par cipela. tema je ervin zukanovic tj momak koji je osipanjem paljbe na savez pokazao da mu je u momentima jezik brzi od pameti i time si je, uostalom, i zatvorio vrata svjetskog prvenstva. sta se u medjuvremenu desilo je izmedju njega i selektora, a informacije koje sam napisao u prethodnom postu su dosle od ljudi bliskih reprezentaciji koji takodje ne podrzavaju papeta i kojima sigurno nije u cilju da sire neistine koje idu u korist njihovom nemesisu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 13:38

Itekako je to tema. Isti taj Susic je ignorisao Zukanovica, koji je igrao u zivotnoj formi u vrijeme kada nismo imali stopera ni za prijateljske utakmice. Jahic i Pandza su bili jedini stoperi u toj fazi, Spahic povrijedjen. Govorim o prijateljskoj utakmici. Ne o takmicarskoj gdje tom amateru nastupa i jedan Vrsajevic.

Zukanovic je tek mnogo kasnije imao nastup i to protiv Grcke. Dakle na toj relaciji je nesto bilo. Susic je sam rekao pred poziv, da su on i Zukanovic nesto morali izgladiti. Stavljao sam link.

Pa slijep covjek vidi sta se desava u reprezentaciji. Ok boze moj Zukanovic je izgubio nerve, dok dugi trpe, ali to onda tako okrecati da mu se daje krivica sto vise nije mogao da trpi ocigledan amaterizam i nepotizam, to je vec prljavo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 nov 2014, 13:45

“Zukanović je bio jedan od najboljih igrača Chieva na jučerašnjoj utakmici. Nakon meča mi je čestitao pogodak, a ja njemu pobjedu”, dodaje Đurić.
Sacekajte jos malo momci, i vi i Semir.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 13:57

@principatus, zamisli situaciju u kojoj pjanic izadje u javnost i kaze 'safet susic mi je nejasan covjek. svi smo svjesni vaznosti utakmice u izraelu gdje nam treba pobjeda, a on nakon povrede jedina dva napadaca ne zove zamjenu. ovo je smijesno, krajnje neozbiljno i stavlja pod upitnik nas plasman na EP.' nakon ove izjave miralem postaje heroj forumaske populacije i naseg naroda sirom svijeta, pocnu se kreirati grupe podrske po facebooku i sta sve ne, a kao nagradu pape ga izbaci iz reprezentacije i tako ostanemo bez jos jednog jako bitnog igraca. je li miralem u ovoj hipotetickoj situaciji rekao istinu? naravno. medjutim, je li pape u pravu sto ga je izbacio iz repke? naravno, jer protiv sefa se ne prica javno, makar bio i najveci supak na dunjaluku. to je poenta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2014, 14:17

Evil Genius II je napisao/la:naravno, jer protiv sefa se ne prica javno, makar bio i najveci supak na dunjaluku. to je poenta.
Jasno je meni sta ti hoces da kazes, ali iskreno u ovoj tacki se razlikuju nasa misljenja.
Jedan od razloga sto nemam sefa. :mrgreen:

Susic je isprovocirao ovo sto se desilo za Zukanovicem. Lik se svadja sa Begovicem, Dzekom, Spahicem, Lulicem preko novina. A to da je najveci supak na svjetu, pa da opasno se bori za tu titulu. U stvari je Susic jedna velika anomalija ovog univerzuma, kakva je samo moguca u BiH.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 14:28

blago tebi :salut:
ja da progovorim protiv direktora ne da bi dobio otkaz, nego se vise nikada ne bi zaposlio ni ja ni naredne dvije, tri generacije Evil Geniusa :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2014, 15:00

Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam i ja pokušao shvatiti ove kontradiktornosti kojima se Zukanović 'brani'. Nemoguće za shvatiti.

4. Kasnije nepozivanje opravdava tačkom 1 koja se desila prije nekoliko godina, a u međuvremenu je nastupao za reprezentaciju...
Zamjeni tacku 1 i 2... To je pravi raspored.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2014, 15:42

Consigliere je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam i ja pokušao shvatiti ove kontradiktornosti kojima se Zukanović 'brani'. Nemoguće za shvatiti.

Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 nov 2014, 16:30

Virtu4l je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:

Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji?
Prije da je ovako bilo:
2. Nastavlja sam da se u Belgiji probija (bez guranja kroz repku) i tek nakon ogromnog pritiska javnosti dobija poziv i svoju priliku dobro koristi na pozicijama na kojima smo u tim momentima bili deficitarni - stoper i lijevi bek.
3. Bez obzira na to Sušić ga stavlja na klupu iako je mogao da ga prebaci na zadnjeg veznog (jer mu ta pozicija uopste nije strana, cak stovise nerijetko ju je kvalitetno igrao u Belgiji) a ne da se Slovaci igraju sa nama.
4. Kad su kvalifikacije gotove, kad smo se plasirali na SP, tad se uvlace TSS i Hadzic kao vrsni defanzivni vezni igraci (a Zahirovic i Zukanovic su vec eliminisani sto se tice te pozicije koja im je prirodnija nego TSS i AH) + tu je Kolasinac koji je ipak bolji i jaci od svih njih skupa (mislim na Sea).
5. Germanija ga ponovno zove, on ponovno odbija
6. Safet kaze da ce ga zvati kad se ustali u prvih 11 (dok u isto vrijeme pomaze Ogiju da ostane u formi jer je bez kluba?!) pa kad se ustalio proziva ga jer mu je Ljajic pobjegao, jer Chievo igra sa 3 u odbrani, ... Izmislja razloge bez da iskreno kaze "Dok sam selektor njemu su vrata zatvorena!".. Isprovocirao je njegovu reakciju da bi on sam sebi zatvorio vrata.
7. Isprovociran reagira kako je reagirao i svojom reakcijom je isprovocirao reakciju Susica i agencije Germanija (tako jadno je izgledalo to kako Smoljan kaze kako je Safet posten, te kako je Sead Susic samo skaut za Belgiju bio a on kao suvlasnik na stranici; kako prate igrace po nasoj ligi i imaju skaute i po nasoj ligi a pod ugovor mislim da ni jednog igraca iz nase lige nema, itd.)

Jedini ko ispasta u tom svemu je reprezentacija jer je Safet unistava selekcijom igraca, udaljavanjem potencijalnih igraca od A tima, ne razmisljanjem o najgorim slucajevima (kao ovaj sad gdje imamo sijaset povreda a nigdje uigranih igraca jer na prijateljskim utakmicama igraju samo prvotimci koji igraju i sluzbene utakmice), ne profiliranjem igraca za buducnost, itd.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google [Bot] i 13 gostiju.