FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 nov 2014, 10:09

Mislim da nije stvar u promjeni trenera, vec u promjeni, tj pojacanju odredenih pozicija u igrackom kadru, koji nece biti uopste, a zna se veoma dobro zasto.

Adzem je vise neko solidan poslic napravio sa ovom djecom, ali tek je na 50%, tako da ce imati jos preostalih 50%.
Vidjet cemo, a covjeku treba dati priliku da izvuce iz jih maksimum.

EDIT: Ovaj Segrt nije losa opcija kako god da okrenes ali i njemu trebas dati minimalno 1 god da bi vidio neke realzne rezultate.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 nov 2014, 10:26

Manite se Šegrta, Čapljića i slično. Zna se ko je trener i ko ostaje trener. Joj @super budel ta presica, imaš od mene dvije ukrajinke i jednu crnkinju i plačen hotel 5 dana :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 nov 2014, 10:35

Ne znam što ste toliko navalili na Adžema. Ovo je šesta sezona od povratka Amara u Klub i samo smo u dva navrta nakon 14 kola imali više bodova nego sada. malo sabura ne bi bilo na odmet. Adžem radi dobar posao i nadam se da će do kraja prvenstva afirmisati još dva mlada igrač u standardne prvotimce. Znači Bajić, Dado, Memija i još dva igrača uz izlazak u Evropu bi bio više nego zadovoljavajući bilans na kraju sezone.

Kada se tome doda da smo drastično smanjili dugove, a istovremeno poboljšavamo infrastrukturu (pomoćni+glavni teren), treba da smo zadovoljni. :bih:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 nov 2014, 12:09

super je napisao/la:mozda bude jedna vanredna presica u ovih 10 dana(vezano za gradnju stadiona) ;)
Ta press konferencija se vjerovatno odnosi na one prskalice koje postavljaju i na svlačionice koje se trebaju renovirati od sredstava UEFA? Nema veze, dobro je i to, da znamo šta će konkretno renovirati.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 nov 2014, 12:19

avlami97 je napisao/la:Ne znam što ste toliko navalili na Adžema. Ovo je šesta sezona od povratka Amara u Klub i samo smo u dva navrta nakon 14 kola imali više bodova nego sada. malo sabura ne bi bilo na odmet. Adžem radi dobar posao i nadam se da će do kraja prvenstva afirmisati još dva mlada igrač u standardne prvotimce. Znači Bajić, Dado, Memija i još dva igrača uz izlazak u Evropu bi bio više nego zadovoljavajući bilans na kraju sezone.

Kada se tome doda da smo drastično smanjili dugove, a istovremeno poboljšavamo infrastrukturu (pomoćni+glavni teren), treba da smo zadovoljni. :bih:
Evo ja licno bih bio zadovoljan i bez toga. Samo nek ova trojica jos malo isprave nedostatke do kraja sezone i da se uzme to 4. mjesto i meni puna saka brade. Neki izgleda nemaju puno dodira sa stvarnim zivotom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 12:23

neroazzuro je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ne znam što ste toliko navalili na Adžema. Ovo je šesta sezona od povratka Amara u Klub i samo smo u dva navrta nakon 14 kola imali više bodova nego sada. malo sabura ne bi bilo na odmet. Adžem radi dobar posao i nadam se da će do kraja prvenstva afirmisati još dva mlada igrač u standardne prvotimce. Znači Bajić, Dado, Memija i još dva igrača uz izlazak u Evropu bi bio više nego zadovoljavajući bilans na kraju sezone.

Evo ja licno bih bio zadovoljan i bez toga. Samo nek ova trojica jos malo isprave nedostatke do kraja sezone i da se uzme to 4. mjesto i meni puna saka brade. Neki izgleda nemaju puno dodira sa stvarnim zivotom.
Pa zar u Evropu iz naše lige, ne idu 1-3 ekipe,i osvajac Kup-a. :?:
Nije mi jasno sto ste navali na to 4 - to mjesto. :hmmmmm:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 10 nov 2014, 12:23

Sta vas trese :D ? Nema potrebe za nervozu, ni meni se ne sviđa sto je Adzem na klupi, i volio bih da je tu neko "jaci" ali ima covjek u klubu koji zna bolje od nas svih sta je dobro za ekipu.Sezona za sad je sasvim OK,bodovni saldo zadovoljavajuci,kao sto rece ovaj gore samo smo dva puta u zadnjih 6 godina imali vise bodova u ovo vrijeme.Nema potrebe da se brinemo obzirom da je proljece plavo :bih:
Nego danas je turcima taj rok,ako neko ima info neka postavi jesu smilovali pa uplatili to vise :pray: :pray:
SLOBODA NAVIJAČIMA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 nov 2014, 12:43

amypitar je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:

Pa zar u Evropu iz naše lige, ne idu 1-3 ekipe,i osvajac Kup-a. :?:
Nije mi jasno sto ste navali na to 4 - to mjesto. :hmmmmm:
Pa valjda iz razloga što su Široki, Zrinjski i Sarajevo s kojim se borimo za vrh i dalje u igri za KUP, a samim tim otvorilo bi se četvrto mjesto za Evropu. Ne vidim koja bi ekipa mogla iznenaditi ove tri ekipe u osvajanju KUP takmičenja?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 nov 2014, 12:45

na pocetku sezone ispred sebe smo, cini mi se, postavili jedan ali vrlo jasan cilj. izlazak u Evropu. ukoliko ispunimo taj cilj, ovu sezonu cu licno smatrati najuspjesnijom do sada bez obzira sto bi izostale titule.
jedno je osvojiti titule sa kupljenim igracima a jedno izaci u Evropu sa vlastitim pogonom i strucnim stabom.
nama u ovoj, a usudit cu se reci i u narednoj sezoni, treba najvise strpljenja. ostalo imamo i vjerujem da smo na dobrom putu. ono sto danas imamo u prvom timu su djeca koja su rodjena neposredno nakon Deytona. ovo je prva generacija Zeljine djece nakon rata. ne bih volio da me neko krivo shvati, ali djeca koja budu izlazila iz mladjih selekcija u narednim godinama mogu biti samo bolja. pred nama je svijetla buducnost i nema potrebe da se brinete. jedna sezona gore-dole u zivotu kluba koji ce uskoro slaviti 100 godina od svog osnivanja ne znaci ama bas nista.
izabrali smo put koji je jedini ispravan. jedini koji ce nam dugorocno donijeti rezultate. okrenuli smo se vlastitim snagama, nasoj djeci, nasim trenerima... to je put kojim moramo nastaviti ici i dalje.
Amar radi odlican posao i onaj koji te ne vidi je slijep pored ociju.
po meni, svako ko na bilo koji nacin "minira" ovaj put kojim Zeljo ide, ne misli dobro klubu.

licno, sanjam dan kada ce na teren istrcati 11 igraca koji su prosli sve nase selekcije. vjerujem da ce taj momenat doci za 7-8 godina kada u prvi tim budu upadali i oni rodjeni 2004. godine, pocevsi od Jaganjca pa nadalje.

ne znam za vas, ali ja toliko strpljenja imam. zivot me naucio da se ne nista ne moze na stvoriti na ho-ruk, na foru, na srecu... nego da iza svakog uspjeha mora stajati dugogodisnji naporan rad. za sada smo na dobrom putu i sve dok ga budemo pratili ova uprava ima moju apsolutnu podrsku.

strpljen-spasen
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 10 nov 2014, 13:00

Nema para nema plate, a Sejo kupuje novu makinju. Kako? :S

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 nov 2014, 13:03

pa ovo kolo LE napoli prošao protiv young boysa...?

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 nov 2014, 13:03

Da nije šta ubo na LP-u i EL-u tokom utorka, srijede i četvrtka.
Neka mu je hairli kako god.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 13:10

Da to je tacno,i realno,da bi i 4-to mjesto, moglo voditi u Evropu.
Ali vec iz Širokog najavljuju da im je prioritet titula,i da ce ove godine kao i prosle, igrati sa drugim timom.Tu pored nabrojanih klubova(Siroki,Zrinjski,Sarajevo), ima još jaki Olimpic,tu su jos Velez,Borac, koji ce cekati priliku da preko Kup-a odu u Evropu.Znamo da je prosle godine Siroki igrao sa šarenim sastavom, i da je ispao od Celika.I Zrinjski i Sarajevo ce se boriti do kraja za titulu,tako da ni oni nece puno zapinjati u kup-u sigurno.
Bice tu i mucki svega. :roll: Šta ako Kodro pusti Velez u kup-u, za lagana bodove u Vrapcicima itd.itd.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 nov 2014, 13:39

dobro si ti to skontao i isplanirao, ali željo će ići u evropu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 13:44

ChWilla je napisao/la:dobro si ti to skontao i isplanirao, ali željo će ići u evropu.
Haj super,bice mi drago. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 nov 2014, 13:47

ChWilla je napisao/la:dobro si ti to skontao i isplanirao, ali željo će ići u evropu.
Bez provokacija ali odakle tolika sigurnost u tvojim rijecima :?: U drugom dijelu sezone gostujete i nama i Zrinjskom i Sirokom, slozices se da sve tri ekipe imaju siri igracki kadar :?: Preko Kupa ne mozete izboriti jer ste eliminisani.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 10 nov 2014, 13:58

Sabinho je napisao/la:
Bez provokacija ali odakle tolika sigurnost u tvojim rijecima :?: U drugom dijelu sezone gostujete i nama i Zrinjskom i Sirokom, slozices se da sve tri ekipe imaju siri igracki kadar :?: Preko Kupa ne mozete izboriti jer ste eliminisani.
mi smo ZELJO sta ti je,kupit ce nama Amar dosta utakmica i Europa je tu :njanjanja:
Manijaci Zeljini

lazar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la lazar » 10 nov 2014, 14:12

ChWilla je napisao/la:pa ovo kolo LE napoli prošao protiv young boysa...?
Mozda je opet dvicu stavio. Valjda ce nam ovi pitari reci kako čovjek kokuz kupuje novo auto.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 10 nov 2014, 14:16

Sabinho je napisao/la:
Jest al nemamo teze tekme na Grbavici, kad vi sve uzeli kuci + bodova sa gostovanja a ja ruku dajem odma da sve tri te jace tekme nećemo izgubit to bi trebalo biti dosta za Europu, al vidjet ćemo kod nas je druga polusezona skroz druga sezona kolika je pauza, svašta se može desit, al glavno po meni je dobre pripreme odradit i da ih fizički dignu ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 nov 2014, 14:42

Sabinho je napisao/la:
racionalnije svakako sto puta od teorije da će kodro (kao da je on = fk sarajevo) pustiti kup veležu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.