Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BluesForever
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BluesForever » 09 nov 2014, 20:41

Bolji bi Limeni bio trener od Wengera.

[youtube][/youtube] :salut:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 09 nov 2014, 20:46

1. Otjerat Wengera
2. Otjerat sve polovnjake u vidu Artete, Monreala, Sanoga, Cazorle....
3. Doevsti Kloppa
4. Dati Alexisu platu 300k funti sedmicno
5. Dati Kloppu 100 mil za pojacanja

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 20:52

suhakrpa je napisao/la:1. Otjerat Wengera
3. Doevsti Kloppa
6. Probuditi se
Pld W D L
38 26 12 0

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 nov 2014, 21:08

Neće Wenger nigdje jer će po običaju opet nekako iskopati to 4 mjesto i tako smiriti gazde u klubu.Samo ne znam šta je sa ovim navijačima koji plaćaju ubijedljivo najskuplje ulaznice u Evropi i opet ko ovce idu na Emirates gdje će uživati u još jednoj blamaži pod palicom Wengera.

Trebaju iskazati masovni bojkot kako bi se napokon riješili Wengera, zahvaliti mu se na svemu al' vrijeme je da ode jer Arsenal 12 g tapka u mjestu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 09 nov 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2014, 21:09

anell je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:1. Otjerat Wengera
3. Doevsti Kloppa
6. Probuditi se
7. Sacekat da krekuju FM2015
8. Kakvo budjenje, nema nikako spavanja kad izadje 15-ka. :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 21:16

Ne može meni FM 13, 15-ku neću moći ni instalirati :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2014, 21:37

anell je napisao/la:Ne može meni FM 13, 15-ku neću moći ni instalirati :mrgreen:
ahahaha i meni je na 14-ci ono computer performance jedna zvijezdica ona znaci karinaa mrtva :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 21:40

ostavi me da tugujem druže jer ja nemam u životu sreće :salut:
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 21:58

QUARTERBACK je napisao/la:
anell je napisao/la:Ne može meni FM 13, 15-ku neću moći ni instalirati :mrgreen:
ahahaha i meni je na 14-ci ono computer performance jedna zvijezdica ona znaci karinaa mrtva :lol:
Morat ću instalirati 2004 tad smo bili sila :mrgreen: manje ću se nervirati
Pld W D L
38 26 12 0

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 nov 2014, 22:48

J.ebo li vas Manager da vas j.ebo..**** pogana od igre :|
Kad zivce nisam pogubio samo dok sam ušao u igru.. :mrgreen:

Najgori torrent u mom zivotu :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 23:00

Tweeds_10 je napisao/la:
anell je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Sto se tice iznosa koje klubovi odvajaju na plate igraca, mislim da prednjaci City, zatim ide United, Chelsea pa Arsenal...
Zna blues iz svojih pouzdanih fb izovra da je Arsenal prvi na toj listi.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ecade.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
Gdje ovdje pise koji je broj igraca u pitanju?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2014, 23:01

bega_afc je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:[

Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?
Tako sto pola ovih KRAMPI ima platu koju im niko drugi na svijetu ne bi dao.
Eto kako preplacuje.
Nije ovo pljuvanje nego DISKUTOVANJE o jednom veoma izvikanom treneru.

A ovo sto ja spominjem da sam govorio je samo zato sto sam zbog toga trpio velike uvrede onih koji su mislili da je Wenger BOG! Eto, to je kao neka moja mini osveta njima, da im dokazem kako i nisam bas neznalica kakvom su me htjeli napraviti.
Daj me ba nemoj zaebavat, pogledaj plate top igraca Junajteda, Sitija, Celzija pa se onda osvrni na Arsenal i plate njegovih igraca. Ako treba idemo poziciju po poziciju pa cemo uporedit pare koje primaju i njihovu kvalitetu po pozicijama u odnosu na njihove kolege. Ako ga za nesto ne mozes optuzit, to je za ovu stvar. Manjak kvaliteta igraca u odnosu na njegovu cijenu i platu, u slucaju Arsenala, mozemo kometarisat jedino ko transfer gresku ili isplativ transfer. Koje ba preplacivanje, nidje veze prica.
A ko je kriv Arsenalu sto je preplatio ARtetu, Flaminija, Sanoga i slicne flopove dok npr. United za te pare plati RVP-a? MAtic ima platu manju od Artete presmijesno..brojke ne lazu Arsenal daje vise na plate od Chelsea pa se ti zapitaj sto je tako sto Chelsea ima takve igrace a mi ove a manje para daju...To je zato sto u Chelseau neki slagirani igrac rotacije nece iamti 50k funti ko u Arsenalu sto slagirani Podolski polovnjak uzima skoro 100k funti za sjedenje na klupi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2014, 23:04

anell je napisao/la:Sanogo je za nekoliko minuta pokazao da je WC igrač. Samo tako nastavi momčino
Prava odlika tipicnog Wengerovog igraca kloca, zemljaka crnca iz siromasnih cetvrti francuske kojeg je uhljebio drvo je uslo i u trenutku kad je svaka sekunda dragocjena u napadu onako ulijece i pravi faul kako bi Swansea potrosio sto vise vremena, inteligentan momak...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2014, 23:07

BigBigBang je napisao/la:
anell je napisao/la:Sanogo je za nekoliko minuta pokazao da je WC igrač. Samo tako nastavi momčino
Prava odlika tipicnog Wengerovog igraca kloca, zemljaka crnca iz siromasnih cetvrti francuske kojeg je uhljebio drvo je uslo i u trenutku kad je svaka sekunda dragocjena u napadu onako ulijece i pravi faul kako bi Swansea potrosio sto vise vremena, inteligentan momak...
Ma za njega je Ibisevic world class. Da mi je znati sta je Campbell uradio pa ne moze minute dobiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 23:11

BigBigBang je napisao/la: A ko je kriv Arsenalu sto je preplatio ARtetu, Flaminija, Sanoga i slicne flopove dok npr. United za te pare plati RVP-a? MAtic ima platu manju od Artete presmijesno..brojke ne lazu Arsenal daje vise na plate od Chelsea pa se ti zapitaj sto je tako sto Chelsea ima takve igrace a mi ove a manje para daju...To je zato sto u Chelseau neki slagirani igrac rotacije nece iamti 50k funti ko u Arsenalu sto slagirani Podolski polovnjak uzima skoro 100k funti za sjedenje na klupi...
Arsenal za Robinovu platu ima Ezila i Aleksisa. Za Falkaovu platu ima jos 3 igraca, a lik je pokazo qrcinu dosad. Kolika je bila Drogbina plata a kolika je sad? Kolika je bila Lampardova plata i gdje je on sad? Matic je igro u jeb.enoj Benfiki za mizernu lovu, jedva je doceko samo da se vrati nazad. Arteta je bio glavni igrac Evertona i kao takav bio je medju najplacenijim, sta je trebo, igrat za 30k samo da bi preso u Arsenal. Koji qrac jbte, ne mogu da vjerujem sta ste jos poceli liku tovarit na ledja.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 09 nov 2014, 23:17

[youtube][/youtube]

Slučajno naišao na ovo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2014, 23:18

Daj ba, placamo klocine Podolskog i Walcotta po 100k funti a neko za te pare placa Hazarda ili Di Mariu i jos ti ostane kusur i onda se ovde kuka nema se para. Falkao je sjetska klasa, i ako saberes plate Girouda, Sanoga, Podolskog dobijes platu njega, pa bolje imati jednog Falcaoa nego 2 debila i jednog prosjecnog napadaca francuske lige.

Pa eto cak si i sam rekao ko je kriv sto polovnog Artetu masno placa i sto ga je uopste dovodio a Chelsea nadje za manju platu 10 puta boljeg igraca. Sta reci za Diabya i Coquelina, pa jedan je na nasoj grbaci haman deceniju a drugi i ne igra nista pa za Diabyevu platu samo mozes platiti Wiliama Carvalha ali ne zasto bi?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 nov 2014, 23:18

najgore od svega šta se tim igračima produžuju ugovori i još nešto povećavaju plaću,umjesto da se ih rješi te na njihovu mjesto dovede prava kvaliteta,arteta i flamini imaju plaće ko da su neki wc na svojim pozicijama,**** im mater,pa šniderlin ima duplo manju plaću od artete :lol: a učinku da ne govorim,wanyama i šniderlin vjerojatno zajedno imaju plaću kao arteta :rol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 23:25

BigBigBang je napisao/la:Daj ba, placamo klocine Podolskog i Walcotta po 100k funti a neko za te pare placa Hazarda ili Di Mariu i jos ti ostane kusur i onda se ovde kuka nema se para. Falkao je sjetska klasa, i ako saberes plate Girouda, Sanoga, Podolskog dobijes platu njega, pa bolje imati jednog Falcaoa nego 2 debila i jednog prosjecnog napadaca francuske lige.

Pa eto cak si i sam rekao ko je kriv sto polovnog Artetu masno placa i sto ga je uopste dovodio a Chelsea nadje za manju platu 10 puta boljeg igraca. Sta reci za Diabya i Coquelina, pa jedan je na nasoj grbaci haman deceniju a drugi i ne igra nista pa za Diabyevu platu samo mozes platiti Wiliama Carvalha ali ne zasto bi?
Podolski ima 75k, Volkot 100k. Druga je stvar sto ti ne volis nijednog od njih. Hazard ima 185k, Di Maria ima 150k. Kad si spomeno Falkaa, sta je to Junajted imo od njega ove godine? Ispod Arsenala su na tabeli. Dok s druge strane Aleksis sa 140k ubija brasno. Za Falkaa mozes imat 2 Aleksisa, samo je steta sto lika ne mozes klonirat. Manite se ba plata, plate su sasvim pristojne. Arteta je doveden u zadnji moment, cisto sumnjam da su se mogli puno cjenkat. A onu prvu godinu je i odigro u rangu svoje plate. Koklin ima 20k platu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 nov 2014, 23:27

Halo ba..
Jedan Glen Johnson ima 100 000 platu.
Da vas ne čujem :evil:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.