Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la SamoZeljo » 09 nov 2014, 19:27

bega_afc je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Davno sam ja govorio, jos prije 3-4 godine da je Wenger svoje najbolje godine ostavio iza sebe.
Nekad prije su igraci jedva cekali da dodju u Arsenal, sad ih moras preplacivati. A nije da ni to nije prognozirano. Sve se ovo moglo ocekivati, ko je htio malo razmisliti.

Umisljeni genije je dosao do dna. Jos samo da izgubi ovo cetvrto mjesto koje se slavi svake godine i da kompletira ovu kitu koju u posljednjih godina servira navijacima i simpatizerima.
Najgore je da on nista nije naucio. Produzivanje ugovora Arteti i Giroudu su dokaz tome.

Najprecjenjeniji trener danasnjice je Wenger
(bio mi je to potpis jos prije 2-3 godine)
Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?
Tako sto pola ovih KRAMPI ima platu koju im niko drugi na svijetu ne bi dao.
Eto kako preplacuje.
Nije ovo pljuvanje nego DISKUTOVANJE o jednom veoma izvikanom treneru.

A ovo sto ja spominjem da sam govorio je samo zato sto sam zbog toga trpio velike uvrede onih koji su mislili da je Wenger BOG! Eto, to je kao neka moja mini osveta njima, da im dokazem kako i nisam bas neznalica kakvom su me htjeli napraviti.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:27

konačno i mirror postavlja prave ankete
slika

Da je kako nać e-mail adresu Wengera aaa :twisted: :twisted: :twisted:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 09 nov 2014, 19:28

Arsenal daje godišnje više para na plate nego Chelsea,pametnom dosta.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 nov 2014, 19:30

topnik1 je napisao/la:konačno i mirror postavlja prave ankete
slika

do danas si se nadao naslovu i slavio voajera :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:30

Seaman je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:konačno i mirror postavlja prave ankete
slika

do danas si se nadao naslovu i slavio voajera :lol:

nikad ja nisam slavio Wengera, to što ti znaš samo napisat voajer out, to je tvoj problem. hehe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 19:33

SamoZeljo je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:[

Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?
Tako sto pola ovih KRAMPI ima platu koju im niko drugi na svijetu ne bi dao.
Eto kako preplacuje.
Nije ovo pljuvanje nego DISKUTOVANJE o jednom veoma izvikanom treneru.

A ovo sto ja spominjem da sam govorio je samo zato sto sam zbog toga trpio velike uvrede onih koji su mislili da je Wenger BOG! Eto, to je kao neka moja mini osveta njima, da im dokazem kako i nisam bas neznalica kakvom su me htjeli napraviti.
Daj me ba nemoj zaebavat, pogledaj plate top igraca Junajteda, Sitija, Celzija pa se onda osvrni na Arsenal i plate njegovih igraca. Ako treba idemo poziciju po poziciju pa cemo uporedit pare koje primaju i njihovu kvalitetu po pozicijama u odnosu na njihove kolege. Ako ga za nesto ne mozes optuzit, to je za ovu stvar. Manjak kvaliteta igraca u odnosu na njegovu cijenu i platu, u slucaju Arsenala, mozemo kometarisat jedino ko transfer gresku ili isplativ transfer. Koje ba preplacivanje, nidje veze prica.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 nov 2014, 19:36

Pre su taktickog maga samarali ko je stigao ali sada je toliko uznapredovao da samara sam sebe, takticki.
Dozvoliti silovanje Chembersa od strane Montera njegovom brzinom je jasan znak da i nije ni pripremio utakmicu, nije ni vidio Swanse i sa cime nam prete nego onako kao ja na menageru... :tokralju:
Sta covjek uradi od kluba i samo se i dalje sramoti sve vise i vise... Idi vec u januaru...

#WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut #WengerOut
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 nov 2014, 19:37

Šalji 'vamo Voajera. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 19:39

BluesForever je napisao/la:Arsenal daje godišnje više para na plate nego Chelsea,pametnom dosta.
Da li je uzet broj igraca tu u obzir? Da li mozda Arsenal ima vise igraca na platnoj listi pa je ta ukupna suma zbog tog veca? Gdje je taj izvjestaj, ako ti nije tesko da mi pokazes, al mi nemoj kacit one svoja standardna fb sranja.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:43

Sušić > Wenger

VOLIM TE ČELIK!!!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 nov 2014, 19:45

Sto se tice iznosa koje klubovi odvajaju na plate igraca, mislim da prednjaci City, zatim ide United, Chelsea pa Arsenal...
- Ed Woodward for Prime Minister !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 nov 2014, 19:46

Da je vodio zdravu politiku i na vrijeme doveo JAKA IMENA, bas onda kada je Arsenal bio u samom vrhu evropskog fudbala, sve bi danas bilo drugacije i imao bi jedan "mega brend Arsenal" i silu od kluba ciji bi prihodi bili 400-500 miliona godisnje pa bi mogao nastaviti a armija navijaca bi rasla i rasla. para je bilo ali cigo zalio.
Ali jok, Wenger je mislio da ce stvoriti neki mega tim od nikakvih para. Dokazivao se vlasnicima kako on jedini u Engleskoj moze da posluje u plusu svake godine. :roll: Jednom mu se posrecila strasna generacija i on misli da ce uvijek. Pa je onda poceo da krpi taj nikakav tim i sve vise i vise upadao u dubiozu. Sad ima igrace koje placa previse i na neki nacin je ovisan o njima.
Igraci kao Bergkamp i Henry se ne stvaraju, to se rodi i sretan je onaj ko ih ima. On je ocigledno umislio da ih je on stvorio pa misli, lako cu ja sebi naci opet takve ili slicne. Kako da nece, pun svijet takvih igraca. :crazy:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 19:48

OnlyUnited je napisao/la:Sto se tice iznosa koje klubovi odvajaju na plate igraca, mislim da prednjaci City, zatim ide United, Chelsea pa Arsenal...
Zna blues iz svojih pouzdanih fb izovra da je Arsenal prvi na toj listi.
Pld W D L
38 26 12 0

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 nov 2014, 19:50

anell je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Sto se tice iznosa koje klubovi odvajaju na plate igraca, mislim da prednjaci City, zatim ide United, Chelsea pa Arsenal...
Samo da ne iskopa neku listu prije 2004.
- Ed Woodward for Prime Minister !

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 19:55

tuzlak1987 je napisao/la:Kod vas Flamini ima platu koju u dosta Evropskih klubova imaju glavni igraci, tj 50k funti sedmicno.. Jednostavno previse je polovnjaka u ekipi, a uz to su svi pretplaceni
Tu je on negdje recimo bio s Andersonom iz Junajteda, mislim cak i da ima nesto visu platu od ove koju si naveo. I koristi ga, za razliku od ovog koji je 3 godine sluzio ko civija, kapute na njega vjesali, ne sjeca se ni on kad je zaigro. I sve i jedna top ekipa ima ovakvih igraca, da ne bude da sam samo Andersona naciljo, nemoj me tjerat da trazim podatke, zivota ti. I nemoj poredit plate igraca u EPL i ovih ostalih, jer kad se uzmu u obzir sve pare koje se vrte od komerijale i sva ostala sranja, zna se koje se pare tu obrcu, gdje se nijedna liga s njima poredit ne moze.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 20:13

Sanogo je za nekoliko minuta pokazao da je WC igrač. Samo tako nastavi momčino
Pld W D L
38 26 12 0

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 09 nov 2014, 20:21

anell je napisao/la:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ecade.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
pi.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 nov 2014, 20:23

Bega, hajde ti saberi koliko kosta 300 veznjaka pa ce ti biti jasno gdje Arsenal trosi pare.
Cazorla, Ramiz, Arteta, Ozil, Jack, Rosicky, Flamini, Diaby....
To su samo veznjaci BEZ KRiLA i BEZ DMFa. Koji ce mu qrac toliki veznjaci?

Cazorla, Arteta, Flamini i Diaby su visak. To bi ja sve rasturio a doveo jednog DMFa i jednog opasnog krilnog napadaca da malo rastareti Welbecka i Alexisa.
Npr. Depay iz PSVa bi kostao kao Arteta ili Cazorla (ma i za manje para bi igrao) i onda imas dva strasna krila, njega i Alexisa. Eto ti efektivnije ekipe a ne kosta vise i eto ti talenta koji ce mozda izrasti u WC igraca, a vec sada ga je bolje imati nego pola drugih u Arsenalu.

Pola veznog reda u Arsenalu samo smetaju jedni drugima. Znaci visak i teret na platnoj listi.

Zamisli napad Arsenala, krila Depay i Alexis a u sredini Welbeck. Svi brzi!
Iza njih mozak Ozil, na poziciji 10.
To nista vise ne kosta, saamo sto je Wenger senilan pa ne vidi da ovi spori peglaci lopte i patuljci nisu za DMFa ni za krila. Samo guse jedni druge. Uzas!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 09 nov 2014, 20:35

Tweeds_10 je napisao/la:
anell je napisao/la:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... ecade.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:
Nije to tačno,to je fb izvor. :geek:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 09 nov 2014, 20:39

Prve maskote Tereka na Arsenalovoj temi.

To mi je odavno prestala biti novost. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.