Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 19:08

Zivim za dan kad ce igraci Arsenala bit dovoljno pametni i dovoljno bezobrazni da naprave faul za zuti karton na pola terena, a ne kad covjek dodje na 30 metara, gdje ima priliku da zabije iz slobodnjaka i ubije pauku mu.da hladno. I samo jos da spomenem Cembersa koji je danas odigro qrcinu od utakmice, gdje ce trebat otic kod nane Mevle da mu salije stravu, jer mu je Montero nagu.zio komplet familiju danas.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2014, 19:08

BigBigBang je napisao/la:Sta li ce francuska spodoba sad smisliti za izgovor...
We've showed lack of mental strength and didn't respond well we had great efforts it was not our night we have to respond well in next game

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 nov 2014, 19:11

slika

još jedan dokaz taktički retardirane ekipe i starca na klupi,jel zabranjeno napraviti faul,trče ko **** za glavonjom :rol: već bi ćorava koka vidila da dmf fali očajno

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 09 nov 2014, 19:12

I vece ekipe su gubile od Swanseja. Nije tragedija
Glory Glory Man United!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:13

QUARTERBACK je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Sta li ce francuska spodoba sad smisliti za izgovor...
We've showed lack of mental strength and didn't respond well we had great efforts it was not our night we have to respond well in next game
that earthquake really shocked us , and the alien attack near the stadium made us less concentrate on our game.

the fact that we played against the barselona bayern real chelsea both manchester combined made this game more difficult as well.

We will responde in right way next game, there are 81 points still in the game. it's really important to show mental strenght in next period
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 nov 2014, 19:13

Bolje izgubiti od Swansea nego izgubiti 100KM :kafa:

Tjesite se tako, i ja sam dosta puta ove sezone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 09 nov 2014, 19:14

Zar mislite da ide nespreman pred medije?

Voajer je mnogo pametniji nego što mislimo.On na noć prije utakmice sjedne u svoju stolicu i dobro analizira šta bi ga mogli novinari priupitati u slučaju poraza(uvijek je spreman na poraz,jer sigurno i sam zna kolika je ubleha).Nakon svih analiza i mogućih pitanja,voajera je nemoguće uhvatiti nespremnog jer voajer je nepokolebiv i uvijek odgovor u rukavu ima na svako postavljeno pitanje i jedino tu izlazi kao pobjednik,a što nas jedan Svonsi naguzi u po Velsa to je u drugom planu.

Voajeru,ne zaslužujemo te. :tokralju:
Zadnja izmjena: Fustang, dana/u 09 nov 2014, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 nov 2014, 19:14

Vodstvo i sreća su kratko trajali, jer Velšani su prekrižili s liste ono što ove sezone još nisu učinili - zabili pogodtke iz prekida i glavom.

pa **** ti neboder

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2014, 19:14

QUARTERBACK je napisao/la:
anell je napisao/la:U BHplayu već ne može, nemaju ljudi oba daju i 3plus :(
ko se jos kladi u bhplayu bruda, premier caba bog i batina, tamo to odigraj, pm3 i alexis daje gol i vise kornera na petaka i eto ti love sigurne :mrgreen:
Gunner4 je napisao/la:Danas jedan remi i dvije pobjede gostiju, sada vjerovatno slijedi jedan kec. Nimalo nisam optimistican... :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mogu samo reći da razvaljujemo sa kladionicom :kafa:
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 nov 2014, 19:16

Fustang je napisao/la:Zar mislite da ide nespreman pred medije?

Voajer je mnogo pametniji nego što mislimo.On na noć prije utakmice sjedne u svoju stolicu i dobro analizira šta bi ga mogli novinari priupitati u slučaju poraza(uvijek je spreman na poraz,jer sigurno i sam zna kolika je ubleha).Nakon svih analiza i mogućih pitanja,voajera je nemoguće uhvatiti nespremnog jer voajer je nepokolebiv i uvijek odgovor u rukavu ima na svako postavljeno pitanje i jedino tu izlazi kao pobjednik,a što nas jedan Svonsi naguzi u po Velsa to je u drugom planu.

Voajeru,ne zaslužujemo te. :tokralju:

:rol: :rol: prije će provjeriti stanje drvenih ćuna :hmmmmm:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 nov 2014, 19:18

Davno sam ja govorio, jos prije 3-4 godine da je Wenger svoje najbolje godine ostavio iza sebe.
Nekad prije su igraci jedva cekali da dodju u Arsenal, sad ih moras preplacivati. A nije da ni to nije prognozirano. Sve se ovo moglo ocekivati, ko je htio malo razmisliti.

Umisljeni genije je dosao do dna. Jos samo da izgubi ovo cetvrto mjesto koje se slavi svake godine i da kompletira ovu kitu koju u posljednjih godina servira navijacima i simpatizerima.
Najgore je da on nista nije naucio. Produzivanje ugovora Arteti i Giroudu su dokaz tome.

Najprecjenjeniji trener danasnjice je Wenger
(bio mi je to potpis jos prije 2-3 godine)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:19

ko bi trčao po kiši 90 minuta za 100 000 sedmično ?
hajte molim vas i vi navikli na laku lovu

@SZ pa zar mora svaki post, davno sam ja govorio, jesam ja govorio, rekao sam ja to još prije x godina :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 nov 2014, 19:20

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ne smijem se vasem porazu,nego vasim postovima,cisto da se zna..Koji kraljevi.. :urnebes: :bow:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 09 nov 2014, 19:21

SamoZeljo je napisao/la:Davno sam ja govorio, jos prije 3-4 godine da je Wenger svoje najbolje godine ostavio iza sebe.
Nekad prije su igraci jedva cekali da dodju u Arsenal, sad ih moras preplacivati. A nije da ni to nije prognozirano. Sve se ovo moglo ocekivati, ko je htio malo razmisliti.

Umisljeni genije je dosao do dna. Jos samo da izgubi ovo cetvrto mjesto koje se slavi svake godine i da kompletira ovu kitu koju u posljednjih godina servira navijacima i simpatizerima.
Najgore je da on nista nije naucio. Produzivanje ugovora Arteti i Giroudu su dokaz tome.

Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 09 nov 2014, 19:22

Razmišljam zadnjih 10ak minuta šta da napišem, kako da vas bocnem. I ništa mi na pamet ne pada. Osjećam se isprazno. Jednostavno sam se sažalio nad vama, nije mi zanimljivo ni da vas podjebajem. Možda bi mi bilo zanimljvo da ste nesretni X izvukli, pa haj ono ''prosuli 2 od 3 boda'', ali ovako kad ste izgubili - nek vam je Bog na pomoći. :cry:

:( :( :(

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2014, 19:23

VRATI SE MOMČILUK SVE TI JE OPROŠTENO :plac: :plac: :plac:

slika

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 nov 2014, 19:23

bega_afc je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Davno sam ja govorio, jos prije 3-4 godine da je Wenger svoje najbolje godine ostavio iza sebe.

Na stranu to sto pljujes sve vrijeme, al starac, daj mi samo objasni kako to Arsenal preplacuje igrace?
dovoljno je reći da arteta ima veću plaću od matića :kafa: i još hrpa igrača koji nigdje drugdje nebi dobili te plaće

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 nov 2014, 19:24

Yebo Wengera, dovedite Moyesa :urnebes: :urnebes:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 nov 2014, 19:25

Treba malo pogledati "out of the box", zasto bi si olaksali posao da dodjemo u top4 ekipe vec sad, kad se moze drzati navijace u neizvjesnosti do poslednjeg kola? A o tituli ionako mozemo sanjati. Znalac je Wenga, bas zabavlja raju! Kaze ukoliko ne bi radio kao manager, bio bi animator na nekom Grckom otoku studentima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 nov 2014, 19:27

Kod vas Flamini ima platu koju u dosta Evropskih klubova imaju glavni igraci, tj 50k funti sedmicno.. Jednostavno previse je polovnjaka u ekipi, a uz to su svi pretplaceni

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.