gej lobi?Neutral je napisao/la:Podolski je bio član Elf-a i dok je bio na klupi Bayern-a.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
gej lobi?Neutral je napisao/la:Podolski je bio član Elf-a i dok je bio na klupi Bayern-a.
Podolski je odlikovan srebrnim lovorovim listomsamo_lijevo je napisao/la:Podolski razvaljuje,al' na klupi.
DANTES je napisao/la:a Kramera potres mozga još pomalo baca
Mislis da ih nisu mogli natrpati? Ipak su imali respekta.effe_sa je napisao/la:Nije ovo ni večeras toliko ubjedljivo bilo...."Samo" 4:0...Da budem iskren očekivao sam da Gibraltar razvale s jedno 7:0, 8:0 najmanje.....A i igra je mogla biti uvjerljiva, s obzirom na protivnika...
Ma jeste istina da se igralo malo pod ručnom, ali neke stvari moraju malo i lepršavije izgledati....Malo se kilavo igra. I znaš kako, Njemačka je na SP djelovala kao dorađena, bolja i dinamičnija verzija prošlosezonskog Bayerna i bila neka možda čak i mješavina prošlosezonskog Bayerna i onog Juppovog....A sada nekako Elf više liči na onaj usporeniji Bayern od kraja prošle sezone, kada se puno cirkuliše loptom, ali nema prave okomitosti i dinamičnosti. To je neki utisak nakon ove 3 kvalifikacione utakmice. U tome svemu je naravno najmanje mjerilo večerašnja utakmica.muamerc je napisao/la:Mislis da ih nisu mogli natrpati? Ipak su imali respekta.effe_sa je napisao/la:Nije ovo ni večeras toliko ubjedljivo bilo...."Samo" 4:0...Da budem iskren očekivao sam da Gibraltar razvale s jedno 7:0, 8:0 najmanje.....A i igra je mogla biti uvjerljiva, s obzirom na protivnika...
Gledam sada vijesti na RTL-u i sam Löw kao i vecina navijaca su nezadovoljni prikazanim...effe_sa je napisao/la:Nije ovo ni večeras toliko ubjedljivo bilo...."Samo" 4:0...Da budem iskren očekivao sam da Gibraltar razvale s jedno 7:0, 8:0 najmanje.....A i igra je mogla biti uvjerljiva, s obzirom na protivnika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.