Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Arsenal
Polako ljudi, 81 bod je jos u igri 

još da čujem da neko senilnog starca brani
ljudi jeste vi normalni 

Re: $: Arsenal
Ne bi svirao penal na CZ izvadi i izreseta ga... Vec 3 utakmica da se igraju rukom u 16 a da se ne svira...AsharaK je napisao/la:Penaaaal mater ti yebeeem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Bogalju glupi, senilcino otrcana. Pa sta radis majmune. Yebi ti Cazorla i Nacho onu zenu tvoju. Mozda je vec i yebu pa ti ona nareduje da ih stavis, jer sr tebi kita ne moze ni dignut. Maaars u pm
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
In wenger we trust! 

yebem ti mater francusku glupu retardiranu. Ovo je onako svježe posle utakmice
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da citiramo...
Dame i gospodo - to je on, jedan jedini neponovljivi PROFESOR ARSENE WENGER!Caeruleus je napisao/la:Svjestan sam da se većina navijača Arsenala opametila što se tiče Wengera, ali pitam ove malobrojne pojedince koji ga i dalje podržavaju - šta vi zapravo vidite u njemu? Izjave su mu i više nego tužne.
Novembar je mesec, a Arsenal drži peto mesto na tabeli i već kaska za liderom tabele Čelsijem 12 bodova, mada ima i utakmicu manje.
Ali trener Arsenala Arsen Venger je rekao da ne sme da prizna da Tobdžije ne jure titulu, i smatra da bi morao da se ubije kada bi tako nešto izjavio.
„Ako vam kažem da cilj nije osvajanje titule onda moram da izvršim samoubistvo kada izađem odavde. Objektivno – sada nam je cilj da se vratimo na poziciju odakle imamo šansu da osvojimo titulu. To je daleko od gotove stvari. Danas izgleda glupo, ali ostalo je još 28 utakmica do kraja, 28 – to nije loše. Ima još 84 boda koje možemo da osvojimo. Samo moramo da pobedimo u sledećoj utakmici“, rekao je Venger novinarima.
Arsenal sutra gostuje Svonsiju od 17 časova, a kvota na pobedu Tobdžija je 2,20.
-
- Kontakt:
SMijesna ekipa i klaun na klupi sa svojom retardiranom taktikom. Jos u privm minutama se mlgo vidjeti da ce onaj Monteru praviti probleme Chambersu koji ej dobar bek ali nije pravi desni bek, i onda to kombinuj sa retardiranim lijevim bekom kojeg genije stavlja na stopera i onda shvatis ciji je ovo poraz. A prvi gol slobodan udarac pa kako ce praviti faul na centur kad lijevi bek Gibbs mora da odsprinta 30 metara da udje u sredinu za igracem kojeg je trebao zaustaviti snazan defanzivni vezni kojeg naravno mi nemamo jer tu igra traktor Arteta a u njegovom odstustvu traktor Flamini koje bi penzioner pretrcao...
A Theo Walnut klasa jedan na jedan sa golmanom ne zna da ustopa loptu. Jos jedan potez genijalca je bio da naseg najopasnijeg igraca danas povuce sa krila u sreidnu kako bi Walnut usao

A Theo Walnut klasa jedan na jedan sa golmanom ne zna da ustopa loptu. Jos jedan potez genijalca je bio da naseg najopasnijeg igraca danas povuce sa krila u sreidnu kako bi Walnut usao

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ko je voajer?

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
tako je to kad patuljasti Monreal (inace rezervni bek) igra startnog stopera
i još treba da cuva mnogo visocijeg od sebe i kvalitenog skakaca Gomisa...genijalan je Wenger 

Wengerkokuz je napisao/la:ko je voajer?
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Braća.
Monrealu i Flaminiju umjesto kopački treba neke gojzerice da im dadnu još 5cm jer je ovo prejako kako mi primamo golove glavom
Joj hljebe pa lik da uzme loptu u ruke i pretrči teren napravi touchdown na penalu sudija bi sviro centar i gol za njih

Joj hljebe pa lik da uzme loptu u ruke i pretrči teren napravi touchdown na penalu sudija bi sviro centar i gol za njih

- Ljiljani87
- Kontakt:
Rosicky je napisao/la:Monrealu i Flaminiju umjesto kopački treba neke gojzerice da im dadnu još 5cm jer je ovo prejako kako mi primamo golove glavom![]()

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Kontakt:
Sta li ce francuska spodoba sad smisliti za izgovor...
Evo i ja sa nestrpljenjem čekam. 

Ljiljani87 je napisao/la:Rosicky je napisao/la:Monrealu i Flaminiju umjesto kopački treba neke gojzerice da im dadnu još 5cm jer je ovo prejako kako mi primamo golove glavom![]()
![]()
nije smiješno, jest tako kad mi igramo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
nesrećaBigBigBang je napisao/la:Sta li ce francuska spodoba sad smisliti za izgovor...

-
- Kontakt:
Pravi strucnjak bi vec na poluvremenu vidio da Chambers danas ne moze cuvati neugodnog i brzog MOntera samo francuski panj tvrdoglavo po svom. Ne mogu da vjerujem pa nisam ja sada neki takticar i genije pa opet kontam desnog beka treba igrati desni bek, mali Belerin je brz i isgurno bi bio tezi za proci od Chambersa koji bi opet sigurno izdominirao kao stoper umjesto panjine Monreala. KAkav takticki amater ja ne mogu da vjerujem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.