FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukarezv » 09 nov 2014, 15:09

ziviniceMetropola je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kad smo kod carsijanera sjetitw se kako nas je Meske carsijaner vodio, da je nastavio ispalo bi jos ligu nize haha
Pa mi smo go*na od naroda, ne samo mi Tuzlaci nego citav Balkan. Dizemo u nebesa nekog ko nam valja, a jednom sj*bi odma si najgori na svijetu, isto vazi i u zivotu valjaj 1000 puta, jednom nemoj i odma blablablablabla "Medina vaka, Medina ovo, Medina ono, Medina s ovim u vezi, ona je na losem glasu vaka-naka" ahhahahahhahahhahahhahahhahahahhaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako si tuzlak ako si iz Zivinica ? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 09 nov 2014, 15:15

fukarezv je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Kad smo kod carsijanera sjetitw se kako nas je Meske carsijaner vodio, da je nastavio ispalo bi jos ligu nize haha
Pa mi smo go*na od naroda, ne samo mi Tuzlaci nego citav Balkan. Dizemo u nebesa nekog ko nam valja, a jednom sj*bi odma si najgori na svijetu, isto vazi i u zivotu valjaj 1000 puta, jednom nemoj i odma blablablablabla "Medina vaka, Medina ovo, Medina ono, Medina s ovim u vezi, ona je na losem glasu vaka-naka" ahhahahahhahahhahahhahahhahahahhaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako si (T)tuzlak ako si iz (z)Zivinica ? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
dal' sam :?: i ne gledam gramatiku (ispravljen si) kad pisem ime svog grada ili ga stavljam u neki kontekst, srce mi ne da da pisem malim slovima ;)
btw. neki misle da su carsija ako su u ratu 92-95 rodjeni u Tuzli, a seNafora ne bi vidjeli da nije rata i oni a i dijaspora citava treba da digne spomenik onima sto su ih protjerali (nemojte pogresno shvatit, al kad oni Bosnu ne vole ne volim ni ja njih). jbg geni su cudo nevidjeno, moze seljak iz sela al selo iz seljaka NIKAD (uvjerio sam se dosta puta, dodje im ta njihova "zuta minuta")

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 nov 2014, 15:27

U subotu prvi i posljednji put: Husiću cigane je*emo te mi, ti nisi Sloboda, Sloboda smo mi :urnebes:

Mislim da nas neće puno obrukati, ako smo uspjeli zaustavit Zrinjski, Široki i Željezničar da se ne obrukamo pa valjda ćemo i od ovih primit manje od 3 :mrgreen:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 09 nov 2014, 16:47

Sad bi baš volio da se ugasimo, jer ne mogu ovi Čaršijanera naši svi vole Slobodu dok imaju korist od Slobode. Dok su prošle uprave bile svi su imali neku zaradu od nji, da prozivamo neke igrače da se neki igrači nagradjuju (tj.aplaudira im se i poziva da se jave iako ti isti sjede na klupi). Prošli vodja takodje isto tako mu je bio dobar Azmir dok je davo pare za Fukare, a sada kada nemaju zarade njima smeta Azmir. Azmir obrće pare na kladionici, Azmir ovo Azmir ono. Jarane pa ajde svi vi koji hocete da budete nesto u Slobodi i hocete da se pitate da ulazite na stadion kad hocete, da posjecujete treninge kad hocete, da Vam sportski direktor kluba polaze racune, da Vam predsjednik polaze racune, ajde svi Vi dajte po 100000 KM i svi cemo vas podrzat.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 09 nov 2014, 17:04

pa de samo procitajte 20-30 postova na ovom forumu i sve ce Vam biti jasno gdje zivimo i kolko smo cinicni :tokralju:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2014, 17:09

Daj, daj , daj, daj, daj, daj , daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj Azmire, a mi ništa nedamo. Ovo je obješnjenje većine ljudi koji se vrte oko Slobode. Mahala se mora iskorijeniti kao prioritet.
SRETAN BROJ - 1725

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 nov 2014, 17:13

fukara1919 je napisao/la:Sad bi baš volio da se ugasimo...
pa nema veze i ako se ugasimo ako ima mene tu, najbolji primjer je OKK kad niko qrcem nije mrdnuo nego se ugradili..

je.bo ba FK Slobodu a da ja nemam nista mjesecno, bolje OFK a meni 100-200 maraka cisto onako mjesecno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 nov 2014, 17:18

Ljude toliko boli sto se vise nista ne pitaju, i sto nema nekih "parica" mjesecno. Da dodje najgora uprava svijeta u klub i ponudi njima koji dinar "na lijepe oci" sutili bi k'o zaliveni.. Najbolji primjer su prosle uprave za koje su svi znali da uzimaju i sakom i kapom, a nikad nijedan od ovih najglasniji (trenutno) nije pisnuo protiv UO ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 09 nov 2014, 17:20

pitic je napisao/la:Daj, daj , daj, daj, daj, daj , daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj Azmire, a mi ništa nedamo. Ovo je obješnjenje većine ljudi koji se vrte oko Slobode. Mahala se mora iskorijeniti kao prioritet.
Nije nego ga je ta gradska raja i provalila. Za siću se promovisao preko Slobode. Lafo tiovra 4 miliona duga a doveo igrace iz druge lige sto igraju za milju mjesecno da se klub bori za opstanak. Mozete sada i drvljem i kamenjem na mene ali ako sami to niste upratili onda ste levati žešći. Mozda on radi u interesu kluba ali onda je duzan objasnjenje zasto se radi po takvom planu. Odmah da me ne citiraju kompleksasi jer je ovo moje dobronamjerno misljenje i nije provokacija
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 nov 2014, 17:28

RezervniGolman je napisao/la:
pitic je napisao/la:Daj, daj , daj, daj, daj, daj , daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj, daj Azmire, a mi ništa nedamo. Ovo je obješnjenje većine ljudi koji se vrte oko Slobode. Mahala se mora iskorijeniti kao prioritet.
Nije nego ga je ta gradska raja i provalila. Za siću se promovisao preko Slobode. Lafo tiovra 4 miliona duga a doveo igrace iz druge lige sto igraju za milju mjesecno da se klub bori za opstanak. Mozete sada i drvljem i kamenjem na mene ali ako sami to niste upratili onda ste levati žešći. Mozda on radi u interesu kluba ali onda je duzan objasnjenje zasto se radi po takvom planu. Odmah da me ne citiraju kompleksasi jer je ovo moje dobronamjerno misljenje i nije provokacija
Ma brato i da se promovisao preko Slobode hvala mu za života jer bi smo se ugasili bez njega a donio nam je i toliko puno radosti da je teško i nabrojat. Objasnio je čovjek više puta od kako je na ovom mjestu koji je plan i program, al' jbg kad je teško našima pratit, tebi iz Mostara će bit još manje interesantno. Da uložimo nešto više i krenemo na Evropu, gdje ćemo kad će nas blokirati tužbe pa je logičnije iskoristit sve resurse da se to što prije riješi.
Tu su i drugi članovi uprave, a na sijednici skupštine se podnio izvještaj crno na bijelo kakvo je stanje i šta se uradilo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 09 nov 2014, 17:34

Ne vidim razlog zašto je njemu potreba promocija kod običnih smrtnika kojim su prazni džepovi :?: Čovjek ima milione njemu je dovoljna promocija kod ljudi s kojim posluje. Istina je da se govori da se vratilo 4 mil duga, ali teško da je neko vidio papire vračanja dugovanja. Da je siću uložio nije valjalo je vratiti ovu Slobodu u PLBiH i valja sada da duraju PLBiH, a sve to on sam finansira ipak to je za naše uslove veliko.

Želiš reći da je došao samo da se promovira po Tuzli i Bosni i H. i da se priča o njemu ispunjavajući svoj cilj ulaganjem sitne crkavice :?:
SRETAN BROJ - 1725

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2014, 17:50

Uglavnom nije tako kako misliš,već je ispričana priča dosta puta,besmisleno je još ponavljat.
Nad tobom sunce najljepše sja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2014, 17:52

po meni treba dati odrsku Azmiru Husicu... evo mi ovdje iz USA ja sam preko ovih ljudi nasih koji su tu u Azmirovom gradu porazgovarjau i da Azmir porazgovara sa nama ..s obzirom da nas stari veliki navijac Osman zvani Kiseli takodjer vozi kamion mi cemo vala obavit sportski i navijacki razgovor sa ovim covjekom i objasniti mu da nas klub nije zajebancija i da ne mogu svakakvi ljudi biti dio uprave..Azmir nije svjestan skim radi o ne zna lik zivio ovdje u USA radio dole dosao kao i svako napravio sebi imanje i sta on zna skim ima posla ....jednostavno treba sa ovim covjekom razgovarat ne znam zasto nas drug zlajci nije to sa njim pricao ipak za njega bi imao sigurno razumjevanja skolovan, pametan i uz to veliki navijac svetinje...kako znam covjek je rekao da ova sezona samo opstanak za nas i d aod naredne godine kad se steknu uslovi idemo na ono nesto veliko..treba pustiti covjeka da vidimo sta je to za narednu sezonu kud idemo kakvi su planovi..nadam se da cu ovih dana preko njega to saznati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 nov 2014, 17:53

Joj komšije šta bi sa evropske Slobode? Izgleda da opet igramo zajedno sljedeće sezone u Prvoj ligi. :?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 nov 2014, 18:17

ne brini ti za evropsku Slobodu, drži se ti svog kluba i rasčistite sami sa sobom da l' vam je cilj PL ili ne, da se ne nadate PL uzalud kao navijači Bratstva, šatro uvijek idu na PL, a PL nigdje .. navlači ih brko k'o kondom svaku sezonu, a oni jadni želji PL nasjednu, iskreno mi ih je žao, kad znaš da ti klub može na terenu do PL, a stvarne ambicije nisu takve

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 09 nov 2014, 18:17

Naravno da je provaljen i to davno :!: covjek je spreman da kupi 5 minuta slave,ali sopstvene,da je iskljucivo ON glavni,a ne Ciro,neki fudbaler,navijaci,klub..samo ON! Njemu je kao i vecini vas ovdje dobar strucnjak Vugdalic koji je podanik,neznalica. Nema pojma o rukovodjenju klubom ili bilo cime,tako da slijepo slusa naredbe. S parama koje su ulozene do danas od odlaska Cire sigurno da se moglo i moralo 100 puta bolje,ali nije i sada treba biti kriv neko drugi.
Da li bio Azmir ili neko drugi,kantu za nabijanje i ismijavanje nije tesko organizovati.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 nov 2014, 18:24

Chinaglia je napisao/la:ne brini ti za evropsku Slobodu, drži se ti svog kluba i rasčistite sami sa sobom da l' vam je cilj PL ili ne, da se ne nadate PL uzalud kao navijači Bratstva, šatro uvijek idu na PL, a PL nigdje .. navlači ih brko k'o kondom svaku sezonu, a oni jadni želji PL nasjednu, iskreno mi ih je žao, kad znaš da ti klub može na terenu do PL, a stvarne ambicije nisu takve
Nit su nam ambicije PL nit imamo ekipu za to nit rezultati se ne poklapaju (5 kikseva kući čak). Svakako ne bi volio da ispadnete ali kako stvari stoje imate najlošiju ekipu pored Mladosti iz njake Obarske.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2014, 18:53

ja ne znam odakle vam samo da ovdje neko napada Husica :? :? ...mislim,ima pojedinacno ljudi koji ga ne vole i ne cijene ali kriticna masa navijaca je uz Husica....ovdje se spominju KATASTROFANI REZULTATI Slobode i selektiranje igraca koji su doveli do iste...znaci ponavljam,ne losi rezultati nego KATASTROFALNI REZULTATI kluba....vugdalic je direktor kluba i za ovo sto se desava sa Slobodom mora neko odgovarati....ako nije ON kriv treba izaci i javno reci ko je kriv..jer neko jeste...jer se debelo pogrijesilo i sada se urusava sve sto se do sad pozitivno uradilo...a uradilo se mnogo....tako se radi u svakom iole ozbiljnom klubu kada ne ide...a nas ne ide...vec dramaticno dugo...ova ekipa je odigrala nerijeseno protiv JUNIORA...I TO 1 1 :shock: :shock: ....ako misli da ne treba niko nikom objasnit neke stvari onda neka ide radit u neki manji klub gdje je pritisak manji i gdje ne odgovaras nikom za neke stvari....SLOBODA je prevelik klub da se neko prema njoj ponasa kao prema svojoj privatnoj prciji pa bio to vudalic ili moj otac....Sloboda uprkos KATASTRFALNOJ POLUSEZONI ima prosjek od cc 3000 ljudi na Tusnju sto je svemirski brod za gotovo pa sve klubove nase lige i podrsku Fukara gdje god da igra...ako nista makar radi ovih ljudi koji jos vjeruju treba NEKO DA SE OGLASI I OBJASNI OVO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 09 nov 2014, 18:57

Naravno da je provaljen i to davno :!: covjek je spreman da kupi 5 minuta slave,ali sopstvene,da je iskljucivo ON glavni,a ne Ciro,neki fudbaler,navijaci,klub..samo ON! Njemu je kao i vecini vas ovdje dobar strucnjak Vugdalic koji je podanik,neznalica. Nema pojma o rukovodjenju klubom ili bilo cime,tako da slijepo slusa naredbe. S parama koje su ulozene do danas od odlaska Cire sigurno da se moglo i moralo 100 puta bolje,ali nije i sada treba biti kriv neko drugi.
Da li bio Azmir ili neko drugi,kantu za nabijanje i ismijavanje nije tesko organizovati.[/quote]
Pa daj ti par miliona km i onda nam prezentuj plan kako ćeš ih potrošiti i kako rukovoditi klubom.
Lako je tuđim k.u.r.c.e.m. koprivu mlatiti.
To vas i j.e.b.e. Vi bi da čovjek da par stotina hiljada maraka na raspolaganje Vama jer Vi znate kako "rukovoditi klubom".Svi su neznalice,glupani,smotani ali Vi koji dane provodite po gradu i noći igrajući FM ste ljudi koji znaju rukovoditi klubom.Čuj molim te; dečko bi da uzme pare i da ih on rasporedi kako i gdje.Tipični si Bošnjo; daj od drugih da ja trošim.
A i zeza vas što ne dobijate inf iz kluba kao prije jer sada postoji neki red ;)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 nov 2014, 18:58

SiouxLukavac je napisao/la:Joj komšije šta bi sa evropske Slobode? Izgleda da opet igramo zajedno sljedeće sezone u Prvoj ligi. :?
Pisem po 70. put takvima kao tebi, evropska Sloboda je projekat od 4 godine, a ne projekat preko noci. Zato :shh:
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.