Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United F.C.
Francuski i engleski mediji prenose kako je United poslao ponudu za francuskog reprezentativca i braniča AS Monaca, Layvina Kurzawu. Ako ste kojim slučajem gledali neki njegov nastup, mogli ste vidjeti da se radi o zaista talentiranom igraču i nema sumnje da bi se odlično uklopio u Van Gaalov sistem.
Već počinju špekulacije o transferima
Već počinju špekulacije o transferima
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jos jedan lijevi bek. Znaci, Shaw, Rojo, Blind i Kurzawa...
Dovesti jos dvi 10-ke i bice veselo...

- Ed Woodward for Prime Minister !
Nti Roho niti Blind nisu lijevi bekovi tako da ostaje samo Shaw.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mogu pruziti odlicne partije na toj poziciji, sto smo vidili i na sp. Dovesti Kurzawu je van svake pameti.
Ja nebi rekao, dva dobra beka je uvijek pozitivna stvar. Blind je prespor za beka i nije bio bas odlican na prvenstvu, Rojo malo bolji ali za Epl on nije za beka takodje.
Nije prioritet ali zasto da ne.
Nije prioritet ali zasto da ne.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Blind u karijeri igrao na stoperu, beku te kao zadnji vezni. Ima dobar centarsut, nije spor koliko mislis, solidnu defanzivnu igru te dobar tehnicar. Rojo jak u duelima, nekad mnogo zeli, zna ispasti, no i takav je defanzivno jaci od Evre, npr.. Zasto pare bacati na nepotrebna pojacanja, kada nam treba najmanje dva vezna, krilo, stoper(dva) itd...
Rojo def.jaci od Evre? E dobro.
Treba nama stoper ne kazem ali ako se moze uzeti i ovaj zasto ne, duga je sezona a nebi da gledam Roja na beku nesto.
Treba nama stoper ne kazem ali ako se moze uzeti i ovaj zasto ne, duga je sezona a nebi da gledam Roja na beku nesto.
Zeljeznicar! 1921 !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Decko, gledao si vjerovatno Evru zadnje dvi-tri sezone. Pasivan defanzivno, istrci prema naprijed te ostavlja mnogo prostora, gubio se u duelima. Nije to onaj Evra koji je bio najbolji bek lige, a i tada mu je ofanziva bila jaca strana, iako je postojao zdraviji balans.Format je napisao/la:Rojo def.jaci od Evre? E dobro.
Najlakse je ulagati, ali treba to sve uigrati. Vec sada sa managerom imamo 4-5 novih...
Evra je kakav god bolji od ovog Roja na beku.
Sto se tice Fr.lige ja bi doveo Fekira il Lyona, prefobar igrac , moze igrati na oba krila a 21god.ima , mislim da je najtalentovaniji igrac lige.
Sto se tice Fr.lige ja bi doveo Fekira il Lyona, prefobar igrac , moze igrati na oba krila a 21god.ima , mislim da je najtalentovaniji igrac lige.
Zeljeznicar! 1921 !
Vidim Vertonghen vise nije standardan u Tottenhamu, zato sto nece da potpise novi ugovor kako sam cuo. Sigurno da je dovoljno dobar po kvalitetu. Ne bi bilo lose da ga dovedemo u januaru, znao je igrat vrhunski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Manchester United will offer Robin Van Persie a new contract in the New Year.
United are ready to offer the Dutch striker, 31, a two-year extension to his current deal, which is up at the end of next season.

United are ready to offer the Dutch striker, 31, a two-year extension to his current deal, which is up at the end of next season.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bog te kakav igrac ovaj Montero, gledali ko Arsenal?
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Gledao ja i sjebao se kako ih valja malac.!al kakav je maestro.i ovaj sigurdson jedan od onih koji nekako u tisini i bez vike pruza odlicne partije a klasa je samo takva.Citav Svonsi je odlica dobio je i nas i Arsenala.Mislim da cemo i mi dic Arsenala jer zaista odbrana im je gora nego nasa,a i sama.igra im.je ispod.nivoa.A nama se vrava Rafael,Evans Herrera i Tigar
Mislim cinjenica je da ne igramo dobro,ali isto cinjenica je da imamo peh samo takav,stalno su nam povrijedjeni igraci,al s obzirom kako igraju ostali ove sezone,top 4 ne bi trebao doci u pitanje..
Ja cak se ne bih iznenadio kad bi nekako i 2 uspjeli zavrsiti,jer Soton ce pasti kad tad,pa raspored im je takav da ce u jedno 6,7 utakmica sve protiv najjacih igrati,a do sada su jedine dvije malo teze utakmice izgubili..
City su svi vec zacementirali na 2 mjesto,a ljudi samo 4 boda vise imaju,a igraju isto toplo hladno..
Arsenal i United su tu negdje,a Liverpool mislim da najmanje trenutno pokazuje,i da bi City,United i Arsenal trebali upasti u top 4,naravno uz Chelsea kao prvaka,jer ako se neko cudo ne desi,trenutno nemaju konkurencije..
Ja cak se ne bih iznenadio kad bi nekako i 2 uspjeli zavrsiti,jer Soton ce pasti kad tad,pa raspored im je takav da ce u jedno 6,7 utakmica sve protiv najjacih igrati,a do sada su jedine dvije malo teze utakmice izgubili..
City su svi vec zacementirali na 2 mjesto,a ljudi samo 4 boda vise imaju,a igraju isto toplo hladno..
Arsenal i United su tu negdje,a Liverpool mislim da najmanje trenutno pokazuje,i da bi City,United i Arsenal trebali upasti u top 4,naravno uz Chelsea kao prvaka,jer ako se neko cudo ne desi,trenutno nemaju konkurencije..
I nije tako lose kolo, evo ni Arsenal nije uzeo bodove od konkurenata tako da nam LP bjezi dva boda, vec iduce kolo vrlo lako moze biti vise ali nadajmo se najboljem scenariu na kraju, prikljucak moramo drzati. Southampton me itekako brine, vec sam to jednom govorio, ne pokazuju one tipicne znakove ekipe koja se zahukta pa onda krene padati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Soton nema sirinu. Trenutno su u strasnoj formi, ali ako se povrede igraci kao Schneiderlin, Wanayama, Fonte, naprosto nemaju nekih alternativa.
I da, vec od 12. imaju tri teska meca zaredom, City, Arsenal te United...
I da, vec od 12. imaju tri teska meca zaredom, City, Arsenal te United...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 09 nov 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Podsjecaju me na everton,vecinu sezone ce odigrati dobro,ali ipak se ne mogu takmiciti sa najboljima..Rooney88 je napisao/la:I nije tako lose kolo, evo ni Arsenal nije uzeo bodove od konkurenata tako da nam LP bjezi dva boda, vec iduce kolo vrlo lako moze biti vise ali nadajmo se najboljem scenariu na kraju, prikljucak moramo drzati. Southampton me itekako brine, vec sam to jednom govorio, ne pokazuju one tipicne znakove ekipe koja se zahukta pa onda krene padati.
Vidjet cemo,imaju jos jednu il dvije lakse utakmice,pa poslije toga košmar od rasporeda,to ce biti najbolji pokazatelj kako stoje i sta mogu ove sezone..
čestitam na 3 boda 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nemoj da Voajer sviju iznenadi,i ponizi nas..topnik1 je napisao/la:čestitam na 3 boda

- hordasDoboj
- Kontakt:
Biće ljepša i tečnija igra kad aBd se vrati Tigar i Herrera, čitam neko je napisao kako bi Felaini trebao igrati protiv Arsenala ,s čim se slažem ,poješće sam čitav vezni red Arsenala, sa Herrerom u sredini će to sve dosta bolje izgledat, Wilson treba dobijat više prilike ,zaslužuje momak. Inače Shaw iznenađuje kako je brz i prodoran ,plus u odbrani razvaljuje ,riješili smo pitanje lijevog beka sigurno 10 godina ako bude ok s povredama. Januzaj je mlad ,realno ,izgori od želje često ,biće on vrh ,ne treba ga puno LVG ni forsirat,polahko ,ima talenta ,treba samo strpljenja imat s njim..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.