Romulo je igrač i pol, nisam ja trubio džaba.
Brz, tehničar, jako jako inteligentan igrač, još igrao van pozicije, prezadovoljan sam, krađa za 6M koliko treba platiti i nadam se da će ga otkupiti.
Danas svi maestralni, Padoin odradi gdje god ga staviš, nema brzinu za beka, ali odrađuje to na iskustvo, imao je 2 situacije kada je naivno izgubio loptu, ali ostalo jako dobro, puno bolji dijalog sa suigračima u odnosu na Asamoaha recimo.
Licht konačno koristan, ne podnosim ga, ali ako ovako bude igrao u kontinuitetu onda ću ja ušutit'.
Pogba dvije bombe uputio nakon koje smo lagano pospremali u mrežu.
Llora se vratio.

Morata doktor.

Chinaglia i Arogantni na aparatima.
Marchisio maestralan, fluidnost igre i sigurnost nazad je čista perverzija, ne može Pirlo odgovoriti u parametrima gdje Marcha može. Imao je samo 1 izgubljenu loptu pred sami kraj meča, a mislim da nije pasa fulio.
Teveza ne treba komentarisati, maestro.
Pereyra je igrač koji nema kontinuitet, čak ni u toku 90 minuta. Mora još puno treba raditi na sebi, drago mi je što ga je Max pustio danas da odigra cijelu iako sam htio vidjeti Gia kao šlag na torti u ovoj rapsodiji. Nije najbolje shvatio poziciju na terenu, ima veliki prostor za napredak jer je all round igrač i ima i fizičke i tehničke predispozicije za vrhunsku karijeru.
Coman 1 vs 1 u stilu Robbena, jednostavno te strah kada dečko potrči, Usain Bolt. Šta očekivati kada stasa?!
Formacija.
7-0 u ligi nakon 31 godine čini mi se.
Max