FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 08 nov 2014, 23:39

hilmo je napisao/la:Gledam ovaj snimak i ne čini mi se da smo toliko loše odigrali, možda zbog protivnika smo očekivali uvjerljiviju pobjedu.
Bilo je pogrešnih dodavanja i grešaka ali ovijek ih bude, neke akcije smo mogli bolje završavati ali eto...
Ali opet ne izgleda loše na TV-u, možda je zbog nervoze na stadionu to izgledalo drugačije.

Kakav je bio Petrović uživo, ja ga u snimku ne zapazih nešto, ima li šta od njeg?
nista posebno , beze odigrao

keramikr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keramikr » 09 nov 2014, 00:12

je li istina ovo sto pisu pojedine "nase" stranice na fb da nam dolazi bivsi reprezentativac ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 nov 2014, 00:13

keramikr je napisao/la:je li istina ovo sto pisu pojedine "nase" stranice na fb da nam dolazi bivsi reprezentativac ;)
Samo se vi lozite sto svakakvi kreteni pisu, pa ce te psovat Ibrakovicu, Selimovicu...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 nov 2014, 00:17

imali logike da se o tome prica a nije ni pola novembra .eto samo o tome razmislite :D cuj u novembru neko zna gdje ce ko hahahah

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 nov 2014, 00:22

Realno jedini klub gdje je moguce ocekivati neke opasne transfere, ali da ce biti nesto posebno prometno, nece. Nema potrebe :kafa:

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 09 nov 2014, 00:24

Sarajevo moje volimo te ludoo .. :kafa:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 09 nov 2014, 00:32

Ma kad bi doveli igrace kvaliteta kakvi su Borjan, Stevanovic, neki dobar stoper i igrac tipa "Jajalo" to bi bio ekstra prelazni rok. Jos kad tu dodamo Benka, ne treba nam nista bolje. Ali to su samo zelje, vidjet cemo sta nasi spremaju, ne sumnjam u ljude ciji je to posao, a vjerujem i u Mehu, on ce reci sta i ko mu treba. Zavrsit polusezonu pobjedom u Tuzli, to je trenutno najbitnije.

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 09 nov 2014, 00:35

ma ja niti se lozim,niti sam povjerovao,vec samo onako pitam ima li istine u tome,ili je bombica
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 nov 2014, 00:36

cobefks je napisao/la:Ma kad bi doveli igrace kvaliteta kakvi su Borjan, Stevanovic, neki dobar stoper i igrac tipa "Jajalo" to bi bio ekstra prelazni rok. Jos kad tu dodamo Benka, ne treba nam nista bolje. Ali to su samo zelje, vidjet cemo sta nasi spremaju, ne sumnjam u ljude ciji je to posao, a vjerujem i u Mehu, on ce reci sta i ko mu treba. Zavrsit polusezonu pobjedom u Tuzli, to je trenutno najbitnije.
Stevanovic nije novo pojacanje,,,on je nas vec pojacao,,nece dva puta dolaziti :D :D :D :D

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 09 nov 2014, 00:47

farukzidane je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Ma kad bi doveli igrace kvaliteta kakvi su Borjan, Stevanovic, neki dobar stoper i igrac tipa "Jajalo" to bi bio ekstra prelazni rok. Jos kad tu dodamo Benka, ne treba nam nista bolje. Ali to su samo zelje, vidjet cemo sta nasi spremaju, ne sumnjam u ljude ciji je to posao, a vjerujem i u Mehu, on ce reci sta i ko mu treba. Zavrsit polusezonu pobjedom u Tuzli, to je trenutno najbitnije.
Stevanovic nije novo pojacanje,,,on je nas vec pojacao,,nece dva puta dolaziti :D :D :D :D
Mislim na igraca slicnih ili istih karakteristika, ne mora biti Stevanovic. Sve dok se ne pojavi u klubu i ne potpise, on nije nas igrac. Polahko ljudi, ima jos do prelaznog roka ;)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 nov 2014, 00:53

cobefks je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:
Mislim na igraca slicnih ili istih karakteristika, ne mora biti Stevanovic. Sve dok se ne pojavi u klubu i ne potpise, on nije nas igrac. Polahko ljudi, ima jos do prelaznog roka ;)
Srtevanovic je nas :D :tokralju:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 nov 2014, 01:51

Dobrodosli u Gracanicu :cool:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ici/144989" onclick="window.open(this.href);return false;

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 nov 2014, 10:30

GracanicaAA je napisao/la:Dobrodosli u Gracanicu :cool:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... ici/144989" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba vidjet da se ode malo :D

Još kad bi znao gdje je stadion :urnebes:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 nov 2014, 12:20

BelminM23 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Dobrodosli u Gracanicu :cool:
Treba vidjet da se ode malo :D

Još kad bi znao gdje je stadion :urnebes:
:wave: :wave: Otvori u new tab ;)
slika

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 nov 2014, 15:01

To rukfas obraduj nas,,,,,,, je li ugovor samo da se dozove ili dugorocno,,,,, :tokralju: :P
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 nov 2014, 15:08

Znaci sa najjacim protivnicima izuzev Veleza u drugom dijelu sezone igramo kuci:
Siroki, Zrinjski, Zeljeznicar, Borac. Olimpik nam je isti qrac igrali na Otoci ili Kosevu. Jos bolje je sto sa Slobodom igramo kuci zadnju jer to ce biti zadnje kolo a oni ce se ocigledno boriti za opstanak i cupati. Ove sezone titula mora doci na Kosevo :evil:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 09 nov 2014, 15:22

Vidjet ćemo Sabinho ova će se borba oko titule voditi sve do zadnjega kola tako da ne ispadne ko prošle sezone.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 09 nov 2014, 15:26

Da li se od ove sezone mijenja pravilo kad je izlazak u evropu u pitanju. Da li finalista kupa ide u evropu, ako osvajac bude plasiran na prva tri mjesta? Cini mi se da sam negdje procitao da se od ove sezone mijenja to pravilo, nisam siguran?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 09 nov 2014, 17:20

Samo pobjednik kupa ide u Evropu, a ako je to ujedno i šampion onda se to mjesto prenosi na ligu. ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 18:21

Benko je napisao/la: ne bih se lozio... Jajalo je bio u ekipi sa cimijem i te tekme je cimi igrao bolje od jajala, ali mu je jajalo davao sigurnost...
Pokusalo se sa Kosticem koji je dobar u defanzivi ali to nam kvari igru
Cimi u prvoj tekmi sa menhengladbahom je bio najbolji igrac... i u utakmicama EL prije je bio odlican...
Poslije LE on je pao... ocit pad forme.. sreca pa je radovac u formi i to je dosta dobro...
Ova ekipa ne moze i ne zna igrati sa razbijacem... nama treba "JajalO" koji zna i sa i bez lopte.... sve zavisi kako se zavrsi januarski prelazni rok odlasci - dolasci... zna kodro sta mu treba , sto bude trazio to ce i dobiti
Nismo se razumjeli najbolje. I ja sam ovdje pisao i prije druge utakmice protiv Borussie da je velika greska sto je otisao Jajalo jer ni Cimirot ni Radovac nisu takvi igraci znaci to se slazemo. Onda ako Kostic kvari igru treba ga prodati i kupiti boljeg igraca. Da se deset puta igra protiv Borussie ili neke druge slicne ekipe u zadnjem pretkolu u gostima devet put ce se desiti katastrofa. Jednostavno ljudi su pregazili nasu sredinu terena i stoperi su bili non stop na udaru i bio je ocekivan jako visok poraz. Nisam ni ja govorio o klasicnom razbijacu citirao si moj post gdje sam rekao igrac slican Besicu. Znaci razbijac koji i zna sa loptom. Bez odlicnog defanzivnog zadnjeg vezog kojem ce to biti jaca strana Sarajevo ce tesko igrati grupe Europa league. I uvijek ce zapinjati na zadnjoj prepreci kao i ove sezone sto je. Osim toga treba samo jos kupiti vrhunskog golmana i vrhunskog stopera. Znaci radi se samo o trojici igraca sve drugo je ok.

Prije je bilo ovdje govora dali mogu igrati zajedno Krste i Benko u 4-4-2 naravno da mogu ali samo u nasoj ligi. Ove najjace utakmice u kvalifikacijama i derbi utakmice bi trebali igrati sa samo jednim napadacem i pojacanim veznim redom zbog jacine protivnika.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.