FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ja sam za da protiv sarajeva igraju juniori pa ti isti juniori su protiv prvog tima igrali 1-1 a uz kombinaciju par kadeta uvjeren sam 100% da bi bolje odigrali od ovih kloceva i jos bi se napalili uz podršku navijača...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
staragarda je napisao/la:Kako god meni prekid i ulijetanje na teren izgleda kao bas dobra opcija protiv pita....hem cemo izbjec blamiranje i registrovat ce se SAMO 0:3 hem cemo
stici na terenu neku od ovih p.i.c.k.e.t.i.n.a sto nose dres SLOBODE pa da im se makar malo oduzimo za sve u ovoj sezoni...pobjec nam garant ne mogu...vidjeli smo i danas o kakvim se pokemonima radi...popusit ce se kazna al jbg....kolateralna steta
Samo nam još kakva žestoka kazna od par hiljada nedostaje. Treba ih sačekati poslije utakmice, poredat ih po visini, očitat bukvicu i po potrebi par vaspitnih dati
aj nemoj da serete treba ovo, treba ono lako je pisati i kenjati po forumu i ostalim sranjima.
kolika je Vugdalic sisa to je strasno, oni sto su juce bili u bijeljini znaju o cemu pricam
vidimo se utorak na treningu
kolika je Vugdalic sisa to je strasno, oni sto su juce bili u bijeljini znaju o cemu pricam
vidimo se utorak na treningu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
Halo ljudi kakav odlazak Vugdalića?
Pa Vugdalić je drugi po redu po zaslužnosti što je Sloboda ponovo u LP.
Prvo Azmir pa on.
Uredu je,izgubili smo od sela koji ima jedva 20 kuća.
Jel za to kriv Vugdalić?
Je li Vudgdalić igrao umjesto onih klocina na terenu?
Zapitajmo se svi malo koliko je Vugdalić uradio za ovaj klub,a sad ga tjeramo.
Nema ništa gore od ovog našeg Bosanskog gurbetskog karaktera.Lijepo je rečeno na početku sezone koji nam je cilj,cilj je opstanak u ligi i saniranje dugova.U čemu je sad problem?
Ispast 100 % nećemo,imamo dosta laganih utakmica kući sledeću polusezonu,dugovi se polako saniraju.
Čovjek nam da prst a mi tražimo cijelu ruku ??
Prvo Azmir pa on.
Jel za to kriv Vugdalić?
Nema ništa gore od ovog našeg Bosanskog gurbetskog karaktera.Lijepo je rečeno na početku sezone koji nam je cilj,cilj je opstanak u ligi i saniranje dugova.U čemu je sad problem?
Ispast 100 % nećemo,imamo dosta laganih utakmica kući sledeću polusezonu,dugovi se polako saniraju.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
sta je uradio ??? napisi da vidimo bas sta je to on dobro uradiointercontinental je napisao/la:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
sta je to vugdalic uradio ???? za pare koje je uzeo 5 igraca smo mogli dovesti......de eto prosvijetli nas pa nam svima oci otvori i reci sta je to on uradiointercontinental je napisao/la:Halo ljudi kakav odlazak Vugdalića?
Prvo Azmir pa on.
Jel za to kriv Vugdalić?
-
- Kontakt:
Uticao je na promoviranje Slobode
Doveo Ćiru samim tim i vratio publiku na stadion
Koliko god da je štetio klubu,toliko je i dobro uradio
u transu pjesma nek zagrmi
-
- Kontakt:
ja eto vugdalic jedan sarajlija promovisao slobodu koja postoji 100 godina.......intercontinental je napisao/la:Uticao je na promoviranje Slobode
vugdalic ciru doveo ???

ne ljuti se brate ali stvarno si neznalica velika......
glavni cilj vugdalica je bio TRIBINA.....dokle se doslo ???? sad nam i ne treba ista kad su sve otjerali igrom
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne igra vugdalic ali ih je on doveo...ako nije on nek kao direktor kluba izadze pred javost i kaze ko jeste...za ovo neko mora odgovarat....ne znam dal si bio u bijeljini al ono juce nije bio poraz...ono je PONIZAVANJE kluba,tradicije,navijaca....ukratko,ponizavanje ljudi koji slijepo prate Slobodu uprkos KATASTROFALNIM rezultatima...u 5 tekmi smo dali JEDAN GOL.....ekipa koja je iz nekog sela pored bijeljine i koja je ujedno zadnja na tabeli nas dobija i jos se ljudi petama dodaju i ismijavaju nas...SA IGRACEM MANJE....nase drvece jedno drugom j.e.b.e majku po terenu....tebi ako je dobro,super..drago mi je zbog toga...meni nije i treba neko da odgovara zbog ovoga....vugdalica ako se ne smije kritikovat i trazit objasnjenja nek ide u direktorsku fotelju travnika,olimpika,viteza,radnika...tamo ga sigurno nece niko nista pitat...najlakse je okrenut policiju i trazit zastitu....nek ne misli da ce ovo tek tako procintercontinental je napisao/la:Halo ljudi kakav odlazak Vugdalića?
Prvo Azmir pa on.
Jel za to kriv Vugdalić?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svaka cast, tako razmisljaju ljudi koji su bili u fudbalu i bavili se se sportom kao ti......najlakse je u grupi napadati nekoga, ulijetati u teren i yebavati nekom sve po spisku, nek to urade pojedinacno, hoce al u qurcu.....jos jednom svaka cast i veliki pozdrav tebi i svim onima koji tako razmisljaju...sportski !!!Probisvjet je napisao/la:Po meni treba otici na utakmicu sa Sarajevom. Nikakav bojkot i ta sranja. Ako i izgubimo, sto ce se vjerovatno i desiti, uopste nije bitno, jer smo svjesni sebe. I pored netrpeljivosti prema sarajevskim klubovima (mislim da nije tolika prema FK Sarajevu kao prema Zelji) treba ih nagraditi aplauzom. Zasto? Napravili su u BiH prvi korak, primjer kako bi trebao jedan klub da funkcionise dok se ne donese zakon o privatizaciji u sportu.
Treba postovati to jer i nama bi dobrodosao takav pomak.
Licno postujem FK Sarajevo jer su na neki nacin izasli iz djeriza ove septicke jame zvane PL. Pokazali su i ostalima kako se moze, ako se hoce, i ako se ima hrabrosti i znanja.
Sto se mene tice idem sigurno na Tusanj navijati za Slobodu pa kakav god bio rezultat.
Idem i da vidim kakvo je to Sarajevo, koje je sigurno napravilo najveci poslijeratni preobrazaj u istoriji klubova, gledajuci od rata na ovamo. FK Sarajevo, priznati se mora, da je svijetla tacka BH fudbala i organizovanja u ovakvom drustvu.
Oni nam moraju biti uzor kako je moguce ustrojiti ustav kluba i potaci ulaganje u klub.
Nadam se da cemo i mi slicno uraditi na slijedecoj skupstini.
🔴⚫️
Skver je napisao/la:Svaka cast, tako razmisljaju ljudi koji su bili u fudbalu i bavili se se sportom kao ti......najlakse je u grupi napadati nekoga, ulijetati u teren i yebavati nekom sve po spisku, nek to urade pojedinacno, hoce al u qurcu.....jos jednom svaka cast i veliki pozdrav tebi i svim onima koji tako razmisljaju...sportski !!!Probisvjet je napisao/la:Po meni treba otici na utakmicu sa Sarajevom. Nikakav bojkot i ta sranja. Ako i izgubimo, sto ce se vjerovatno i desiti, uopste nije bitno, jer smo svjesni sebe. I pored netrpeljivosti prema sarajevskim klubovima (mislim da nije tolika prema FK Sarajevu kao prema Zelji) treba ih nagraditi aplauzom. Zasto? Napravili su u BiH prvi korak, primjer kako bi trebao jedan klub da funkcionise dok se ne donese zakon o privatizaciji u sportu.
Treba postovati to jer i nama bi dobrodosao takav pomak.
Licno postujem FK Sarajevo jer su na neki nacin izasli iz djeriza ove septicke jame zvane PL. Pokazali su i ostalima kako se moze, ako se hoce, i ako se ima hrabrosti i znanja.
Sto se mene tice idem sigurno na Tusanj navijati za Slobodu pa kakav god bio rezultat.
Idem i da vidim kakvo je to Sarajevo, koje je sigurno napravilo najveci poslijeratni preobrazaj u istoriji klubova, gledajuci od rata na ovamo. FK Sarajevo, priznati se mora, da je svijetla tacka BH fudbala i organizovanja u ovakvom drustvu.
Oni nam moraju biti uzor kako je moguce ustrojiti ustav kluba i potaci ulaganje u klub.
Nadam se da cemo i mi slicno uraditi na slijedecoj skupstini.
Bravo za obojicu. Drago mi je da ima jos uvijek ljudi koji normalno razmisljaju.
Pozdrav za ove sto hoce da ulijecu u teren, pamet na nivou.

Treba paziti ko se dovodi u klub,kad već dođe igrač treba da se ponaša po nekom klubskom pravilniku (trebali bi da ga imamo) ukoliko krši pravilnik treba da snosi posljedice (novčana kazna,suspenzija,raskid ugovora) i to je jedni pravi i ispravan put. Te prijetnje i primjena sile koje spominjete to je glupost teška.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi se slazemo oko toga da krivac za ovako losu selekcija igraca mora da se obznani i kazni..to je nedopustivo, kao i njihov odnos prema dresu..uredu , ne znas, al bar se bori kako dolikuje..igraci i onaj ko ih je birao moraju da snoze sankcije...
sto se tice tekme protiv Sarajeva, nakon prosle sezone imao sam velika ocekivanja od takvih tekmi..ocekivao sam da ce to biti susret dva kluba koji ce postaviti putokaz ostalim kako treba da se radi da bi se izaslo iz ovih go.vana PL-a..nazalost, mi smo malo igracki i rezultatski zaostali na tom putu stabilizacije..organizaciono cemo vidjeti u januaru gdje smo..
ovako samo se nadam da cemo uspjeti izbjeci blamazu..
nego cujem danas da je grupica momcica sa salovima vjerovatno sto su jucer bili u Bijeljini sinoc pjeva nedje u gradu "Azmir Husic ljakse profiter"
kul pjesmica hehehe
sto se tice tekme protiv Sarajeva, nakon prosle sezone imao sam velika ocekivanja od takvih tekmi..ocekivao sam da ce to biti susret dva kluba koji ce postaviti putokaz ostalim kako treba da se radi da bi se izaslo iz ovih go.vana PL-a..nazalost, mi smo malo igracki i rezultatski zaostali na tom putu stabilizacije..organizaciono cemo vidjeti u januaru gdje smo..
ovako samo se nadam da cemo uspjeti izbjeci blamazu..
nego cujem danas da je grupica momcica sa salovima vjerovatno sto su jucer bili u Bijeljini sinoc pjeva nedje u gradu "Azmir Husic ljakse profiter"

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa ja, tako je, on ljakse profiter, a oni veliki Tuzlaci, čaršijaneri 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma što @Probisvjet napisa, bitan je onaj inteligentniji dio navijača i javnosti 

075
Chinaglia je napisao/la:pa ja, tako je, on ljakse profiter, a oni veliki Tuzlaci, čaršijaneri

I ja dolazim protiv Sarajeva da navijam za svoj voljeni klub bez obzira na sve probleme.Podrška Azmiru bez ikakvih uslovljavanja,ako on smatra da Vugdalić treba Slobodi i da je zaradio svoju platu, a sad što su neki još učestvovali u selekciji igrača(bili su u to vrijeme u stručnom štabu) šta reći više.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad smo kod carsijanera sjetitw se kako nas je Meske carsijaner vodio, da je nastavio ispalo bi jos ligu nize haha
-
- Kontakt:
Ma ovi nasi igraci se vode nasim sjajnim "ex.sefom" i njegovom poslovicom
"Samo treba pit, mezit i j*bavat" - smaJl karich

"Samo treba pit, mezit i j*bavat" - smaJl karich

-
- Kontakt:
Pa mi smo go*na od naroda, ne samo mi Tuzlaci nego citav Balkan. Dizemo u nebesa nekog ko nam valja, a jednom sj*bi odma si najgori na svijetu, isto vazi i u zivotu valjaj 1000 puta, jednom nemoj i odma blablablablabla "Medina vaka, Medina ovo, Medina ono, Medina s ovim u vezi, ona je na losem glasu vaka-naka" ahhahahahhahahhahahhahahhahahahhahatuzlak1987 je napisao/la:Kad smo kod carsijanera sjetitw se kako nas je Meske carsijaner vodio, da je nastavio ispalo bi jos ligu nize haha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.