U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

crespo
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la crespo » 19 mar 2010, 16:24

sta nas briga ,dali smo 2 gola

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 16:30

denza_hordas je napisao/la:
Cartman je napisao/la:1:1 Cemalovic
sramota pa gdje su ti bhf???? :o :o

e moj kukavice ko tebe stavi da branis :twisted: :twisted: neznas lopte primit
Jajalo je branio, a Kukavica je "strijelac".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 mar 2010, 16:39

Niko me ne moze uvjeriti da ovaj kloc od golmana nije namjerno propustio loptu u gol,bilo je vise nego ocigledno...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 16:41

a mene niko nemoze ubjedit da 80% ovih igraca nisu stele odnosno progurani. varetanovic neigra a frajer je ronaldo za ove nazovi igrace. onaj kapiten ****.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 16:42

__EmIr__ je napisao/la:Niko me ne moze uvjeriti da ovaj kloc od golmana nije namjerno propustio loptu u gol,bilo je vise nego ocigledno...
E yebiga sad. Koliko je odbrana momak napravio, izmedju ostalog je jednu na liniji spasio. Eto da je htio, mogo je pustit. Stvarno sa ovim treba prestat. Kad god izgubimo od Srbije ili Hrvatske, katolici i pravoslavci u nasoj ekipi su "ocigledno" pustili protivniku. Isto je bilo i kad smo od Srbije izgubili u rukometu, a par dana prije kad smo ih pobjedili u Skenderiji onda su ti isti igraci bili heroji. Boze sacuvaj sta ces sve procitat.

A kapiten igra u Sochauxu, tako da zasluzuje poziv, ali mu je pristup utakmici katastrofalan. Samo proba izvodit neke finte koje nije ni blizu da uspije izvest.

Po ovome sto sam ja vidio je Maletic ic Utrechta daleko najbolji igrac. Mislio sam rec i da je golman dobar, ali napravio je tu ogromnu gresku...Ali yebiga kad se moze desit golmanu Engleske moze i njemu.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 mar 2010, 16:45

__EmIr__ je napisao/la:Niko me ne moze uvjeriti da ovaj kloc od golmana nije namjerno propustio loptu u gol,bilo je vise nego ocigledno...
ne lupaj,koja bi normalna osoba koja zeli da se ozbiljno bavi sportom uradila ovakvu sramotu namjerno

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 mar 2010, 16:47

Pa eto pogledaj snimku opet pa prosudi...
Lopta normalno ide prema njemu polako, ne odskace ni nista,on je propusta fino u mrezu laganini...

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 19 mar 2010, 16:47

A_d_0 je napisao/la:a mene niko nemoze ubjedit da 80% ovih igraca nisu stele odnosno progurani. varetanovic neigra a frajer je ronaldo za ove nazovi igrace. onaj kapiten ****.
pravi covijek sebi prolaz za neke buduce hrvatske selekcije.Mozda se nada bilicevom pozivu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 16:54

__EmIr__ je napisao/la:Pa eto pogledaj snimku opet pa prosudi...
Lopta normalno ide prema njemu polako, ne odskace ni nista,on je propusta fino u mrezu laganini...
Cuj ne odskace. Pa lopta mu bas preskoci nogu. Koliko je samo managera i skauta bilo na tribinima danas i on da se provali onako pred njima namjerno? Smjesan si. A svak uostalom zna kakav je travnjak na Kosevu trenutno. Nema teorije da lopta ne odskace. Pogotovo u kaznenom prostoru.

Da sam admin ovdje, dao bi ti dozivotni ban jer prosipas nacionalizam i vrlo ozbiljne optuzbe bez ikakvih dokaza.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 mar 2010, 17:03

Kakav nacionalizam?!
Gdje sam ja to spomenuo majke ti nisam odmah znao ni kako se zove lik...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 17:08

__EmIr__ je napisao/la:Kakav nacionalizam?!
Gdje sam ja to spomenuo majke ti nisam odmah znao ni kako se zove lik...
Po tome sto pricas cini mi se da mislis da je pustio gol jer je hrvat. Ako nije to, ok, ali ne vidim drugi razlog da bi iko pusti gol na taj nacin. Kupljen sigurno nije. Svakako je glupa diskusija jer da nije bilo njega primili bi jos 3 gola.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 mar 2010, 17:10

Kazem ti,nije mi vazno sve i da je kinez.vazno je da nosi nas dres nebitno koje je vjere.Samo kazem da je sumnjivo do bola...

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 19 mar 2010, 17:28

vec sam jedan post postavio kakv je selektor......tako da necu puno da kometarisem al fazon je ovdje ako je neki debil iz ceske on mora igrati nakav ulazi nezna da hoda al on igrau u ceskoj a nase djece milion bolje ovdje u bih....pa nakv iz zagreba sto je izaso u 1 polu. nezna da hoda al on igra prvu ma uglavnom necemo proci 100%
a i ovde smo zahvaljujuci igracima koji su igrali u velsu i koji su izborilo ovo a sad ih nema naravno zbog ovih talenata iz ceske i hrvatske.........samo jedan igrac u 1 postavi je igra u bih i bio je po meni medju boljim....to je onaj sto je dao loptu za gol......a onaj debil komentator uzdize fol selektora on je za zasluzan za ovo ono......pa mi kakve talente imamo treba da budemo medju najboljim u evropi .........a selektor kakv je napisao sam u predhodnom jednom postu kad su kvalifikacije bile u vesu odlucujucu utakmu za prolaz u ovaj elitni dio napustio je kako bi vodio svoj BORAC to sve govori o kakvom se postovanju radi........

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 19 mar 2010, 18:29

fast033 je napisao/la:vec sam jedan post postavio kakv je selektor......tako da necu puno da kometarisem al fazon je ovdje ako je neki debil iz ceske on mora igrati nakav ulazi nezna da hoda al on igrau u ceskoj a nase djece milion bolje ovdje u bih....pa nakv iz zagreba sto je izaso u 1 polu. nezna da hoda al on igra prvu ma uglavnom necemo proci 100%
a i ovde smo zahvaljujuci igracima koji su igrali u velsu i koji su izborilo ovo a sad ih nema naravno zbog ovih talenata iz ceske i hrvatske.........samo jedan igrac u 1 postavi je igra u bih i bio je po meni medju boljim....to je onaj sto je dao loptu za gol......a onaj debil komentator uzdize fol selektora on je za zasluzan za ovo ono......pa mi kakve talente imamo treba da budemo medju najboljim u evropi .........a selektor kakv je napisao sam u predhodnom jednom postu kad su kvalifikacije bile u vesu odlucujucu utakmu za prolaz u ovaj elitni dio napustio je kako bi vodio svoj BORAC to sve govori o kakvom se postovanju radi........
a vala nasli su ga brani u dinamu :D i nema veze koje je vjere vazno je kakav je covjek i da se bori za svoju domovinu a ovo nije nista novo i iduce godine cemo se nalozit da idemo na euro a onda nista
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 mar 2010, 18:44

fast033 je napisao/la:vec sam jedan post postavio kakv je selektor......tako da necu puno da kometarisem al fazon je ovdje ako je neki debil iz ceske on mora igrati nakav ulazi nezna da hoda al on igrau u ceskoj a nase djece milion bolje ovdje u bih....pa nakv iz zagreba sto je izaso u 1 polu. nezna da hoda al on igra prvu ma uglavnom necemo proci 100%
pojma ti nemas, bubas neke gluposti ovdje o stojnicu a neznas ni koje ni sta je covjek. malo se raspitaj ko je ovaj stojnic pa onda pricaj...

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 19 mar 2010, 19:04

pojma ti nemas, bubas neke gluposti ovdje o stojnicu a neznas ni koje ni sta je covjek. malo se raspitaj ko je ovaj stojnic pa onda pricaj...[/quote]

eto ti mi reci ko je taj stojinic .........covjek vodi u-17 reprezentaciju vec 6 god i nijednom se nije plasirao.....a i veliki je strucnjak vodio dva kluba u zivotu modricu i borac (jednu polusezonu)........al to je najmanji problem vec se radi o tome da je po meni njemu vrlo malo stalo do reprezentacije.......i vrlo se ne profesionalno ponasa to znam iz bliskih izvora :D a za ove kvalifikacije da je pozvo prave igrace nebi danas izgubili i da se ne uzma lova od raznih menadjera .....a sad mi ti reci ko je taj strucnjak

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 mar 2010, 19:08

fast033 je napisao/la: eto ti mi reci ko je taj stojinic .........covjek vodi u-17 reprezentaciju vec 6 god i nijednom se nije plasirao.....a i veliki je strucnjak vodio dva kluba u zivotu modricu i borac (jednu polusezonu)........al to je najmanji problem vec se radi o tome da je po meni njemu vrlo malo stalo do reprezentacije.......i vrlo se ne profesionalno ponasa to znam iz bliskih izvora :D a za ove kvalifikacije da je pozvo prave igrace nebi danas izgubili i da se ne uzma lova od raznih menadjera .....a sad mi ti reci ko je taj strucnjak
joj cuj nije se nijednom plasirao, pa sta sad nasa U-17 repka je mozda medju najboljim u cijeloj europi pa je nekakav skandal sto se covjek nije nijednom do sada plasirao jelde?? malo objektivnosti ti nebi skodilo bola, s kakvim igracima mi vladamo dobro je da smo i do ove faze takmicenja dogurali kad se uzme u obzir katastrofalan rad s mladim igracima kod nasi klubova npr. a sto se tice stojnica, ma znam ja na sto ti ciljas kad si napisao ono za borac, zato ti opet kazem malo se raspitaj ko je ovaj stojnic ;)

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 19 mar 2010, 19:25

joj cuj nije se nijednom plasirao, pa sta sad nasa U-17 repka je mozda medju najboljim u cijeloj europi pa je nekakav skandal sto se covjek nije nijednom do sada plasirao jelde?? malo objektivnosti ti nebi skodilo bola, s kakvim igracima mi vladamo dobro je da smo i do ove faze takmicenja dogurali kad se uzme u obzir katastrofalan rad s mladim igracima kod nasi klubova npr. a sto se tice stojnica, ma znam ja na sto ti ciljas kad si napisao ono za borac, zato ti opet kazem malo se raspitaj ko je ovaj stojnic ;)[/quote]

ma iskreno ne ciljam na nista.....da je sarajevu bilo u pitanju isto bi rekao.....gdej ce ba to uraditi nije zavrsio posao a napusta kako bi vamo igro gostucuju utakmicu koju je izgubio naravno :D..........hocu samo da kazem da u velsu je bilo vise igraca iz nase lige pa su izbacili jednu rusiju i jedan vels ........i cak protiv hrvatske kad su igrali prijateljsku dobili je..........i da se radi lose sa mladima to stoji al tvrdim da smo zemlja koja spada u samom vrhu sto se tice talenta (ugl djeca znaju igrati).........pa najveci talenti su iz klubova gdej su bili losi uslovi ha ya :P
ovdje po meni najvise igra uloga menadjera .....i ovom stojinicu bi dao nogu pa nije ferguson frajer 6-7 god na klupi

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 mar 2010, 19:31

To sto pises da su u Velsu igrali drugi igraci nije tacno,imas na sajtu UEFE sastav timova koji je gotovo identican

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 mar 2010, 19:33

fast033 je napisao/la: ma iskreno ne ciljam na nista.....da je sarajevu bilo u pitanju isto bi rekao.....gdej ce ba to uraditi nije zavrsio posao a napusta kako bi vamo igro gostucuju utakmicu koju je izgubio naravno :D..........hocu samo da kazem da u velsu je bilo vise igraca iz nase lige pa su izbacili jednu rusiju i jedan vels ........i cak protiv hrvatske kad su igrali prijateljsku dobili je..........i da se radi lose sa mladima to stoji al tvrdim da smo zemlja koja spada u samom vrhu sto se tice talenta (ugl djeca znaju igrati).........pa najveci talenti su iz klubova gdej su bili losi uslovi ha ya :P
ovdje po meni najvise igra uloga menadjera .....i ovom stojinicu bi dao nogu pa nije ferguson frajer 6-7 god na klupi
dosta faktora utice na to sto se nismo jos plasirali nigdje sto se tice U-17 repke, npr. treba pogledati protiv koga smo sve igrali i kvalitet ti ekipa koji je sigurno bio veci od nase. vecina cijeni stojnica za njegov rad s ovim klincima i smatra da je cudo da smo do ove faze dogurali, a druga je sad prica npr. s tulicem koji ima solidnu bazu igraca al sam on sve to upropasti..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, invincible1921 i 40 gostiju.