ama djaba trubis i objasnjavas...pljuvaci su tu da pljuju,bio dobar ili los,oni pljuju,kritikuju,njima niko nevalja,i da covjek iskesira citav dug,i baci 100 hiljada na kafu,i ode,rekli bi pu **** americko,samo sto hiljada..pinoglavi je napisao/la:Nisu krivi ni oni sto su selektirali igrace,birali su se oni koji ce pristat na ove uslove,ko sto neko vec napisa.Ne znam sta napadate Vugdalica,smeta vam sto ne znate jel radi ista? I da ne radi,siguran sam da ne krade.I Azmira bi se jos vise pljuvalo,i bila bi jos veca ogorcenost navijaca da nije iznio u Tv emisiji koliki je sada dug,sto nije duzan da uradi.(na tvu)
Sad ce pauza,pojacat ćemo se,duga pauza kakva i jest u PL nama odgovara da se posloze i uigraju pojacanja,a ja vjerujem portugalcu,bar sto se igre tice vidi se napredak u odnosu na sadikovica,iako rezultati takodje izostaju.
Potrošit dosta para na pojacanja i njihove plate samo da bi bili negdje u sredini tabele u ovoj sezoni se jednostavno ne poklapa sa filozofijom stednje i vracanja dugova.

daleko da je idealan,ali imalo ima mozga u njihovim glavama,uvidice da je ovo zadnja sezona u kojoj se patimo...jer POBOGU MORAMO da bi izasli iz govana..ja sam duboko razocaran igrom,rezultatima,svime vezanim za teren,skupilo mi se grlo,placemi se majke mi,jer gledam ovu patnju godinama,ali dok god postoji i trunka nade,drzacu se za nju...nadam se da nas nece napustiti..
u slucaju da ostane,zanima me sta ce pricati pljuvaci kada se budemo borili za evropu,u usta im se poserem