FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 08 nov 2014, 23:03

pinoglavi je napisao/la:Nisu krivi ni oni sto su selektirali igrace,birali su se oni koji ce pristat na ove uslove,ko sto neko vec napisa.Ne znam sta napadate Vugdalica,smeta vam sto ne znate jel radi ista? I da ne radi,siguran sam da ne krade.I Azmira bi se jos vise pljuvalo,i bila bi jos veca ogorcenost navijaca da nije iznio u Tv emisiji koliki je sada dug,sto nije duzan da uradi.(na tvu)
Sad ce pauza,pojacat ćemo se,duga pauza kakva i jest u PL nama odgovara da se posloze i uigraju pojacanja,a ja vjerujem portugalcu,bar sto se igre tice vidi se napredak u odnosu na sadikovica,iako rezultati takodje izostaju.
Potrošit dosta para na pojacanja i njihove plate samo da bi bili negdje u sredini tabele u ovoj sezoni se jednostavno ne poklapa sa filozofijom stednje i vracanja dugova.
ama djaba trubis i objasnjavas...pljuvaci su tu da pljuju,bio dobar ili los,oni pljuju,kritikuju,njima niko nevalja,i da covjek iskesira citav dug,i baci 100 hiljada na kafu,i ode,rekli bi pu **** americko,samo sto hiljada.. :crazy:
daleko da je idealan,ali imalo ima mozga u njihovim glavama,uvidice da je ovo zadnja sezona u kojoj se patimo...jer POBOGU MORAMO da bi izasli iz govana..ja sam duboko razocaran igrom,rezultatima,svime vezanim za teren,skupilo mi se grlo,placemi se majke mi,jer gledam ovu patnju godinama,ali dok god postoji i trunka nade,drzacu se za nju...nadam se da nas nece napustiti..
u slucaju da ostane,zanima me sta ce pricati pljuvaci kada se budemo borili za evropu,u usta im se poserem :!:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 nov 2014, 23:28

Dugo mi vremena čekamo na bolje rezultate,pa se može shvatit sto neki gube strpljenje.Neki bi izgleda vise volili da smo negdje pri vrhu,odma poslije timova sto idu u europu,a da dug isti ostane isti.To je samo mazanje očiju i nigdje ne vodi.I ne treba se trazit krivac kad ga nema.Igrace je neko tu doveo,taj sto ih je dovodio je imao odredjeni limit za 'pojacanja',onaj sto je odredio taj limit je Azmir Husic koji je prepolovio dug od 8mil.
Ako otjeramo Azmira(ne do Bog) i nismo zaslužili bolje od prethodnih uprava.
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 nov 2014, 23:40

Azmir Husic ima veliku podrsku od velikog broja navijaca i simpatizera Slobode i zaista ne znam cemu tolika polemika oko toga....podrska mu je je javno iskazana, koliko pamtim nijednom dosadasnjem predsjedniku kluba nije iskazana onakva javna podrska i zahvalnost kao Azmiru, a normalna stvar je da gubitnici na svaki nacin pokusavaju baciti kost medju navijace i simpatizere Slobode jer oni su veliki gubitnici a nije tesko pogoditi ko su oni :D, ne samo da su jadni nego su i smijesni.
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 nov 2014, 23:47

Navijači od Vugdalića traže odlazak iz kluba, igrači izašli u Simin Hanu iz sigurnosnih razloga :roll: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 nov 2014, 00:11

Ajde ne kenjajte, svaka cast Azmiru ali sta sad ako kaze da je sad 12 popodne trebamo svi pomjerat satove i slagat se s tim. Sasa je nesposoban da vodi utakmicu i to Lige prvaka a kamo li klub 'profesionalni'. Svedok jr zaposlenik Slobode svako ima pravo da se zapita koja mu je funkcija,zaduzenja pa ko god da mu isplacivao naknadu za rad. Mnogo je suplje iza njega a skoro nikakve koristi i zbog toga bi trebao otici a sad ako Azmir u njemu vidi pouzdanog saradnika i ako je njegov ostanak uslov da nas i on ne napusti onda neka ga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 nov 2014, 00:14

ma svakakvih tu interesa ima ba...uglavnom za ove sto misle da ako otjeraju Azmira da ce grad preuzeti stvari u svoje ruke , malo grijese jer ako ode i Azmir povlaci i Jasmin gradske pare jer ih ne da lopovima ili ljudima kojima ne vjeruje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2014, 00:19

Treba napravit sad kakav prekid,bolje da se registruje 0:3 za goste,nego da ljudi ubodu deseterac na nama :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 nov 2014, 00:24

I slabija Sloboda je pravila opasne probleme Sarajevu u Tuzli, nece to biti bas kako vi mislite i ocekujete

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 nov 2014, 00:26

Tesko da je bilo slabije Slobode od ove,i jaceg Sa od trenutnog,bar ne unazad 15-20 g .

Ideja o prekidu uopste nije losa.:mrgreen:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 nov 2014, 00:29

Zodiac je napisao/la: Ideja o prekidu uopste nije losa.:mrgreen:
Ma samo nam treba još jedna kazna, da nas savez ispoštuje sa čestitkom na 10 000 KM za kraj polusezone. :lol:

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 09 nov 2014, 00:42

Joj vi se zalite,bas pratim Slobodu i forum ovdje i prije sezone se ovo najavljivao,igraci koji su tu jednostavno ne mogu vise,i cilj je bio igrati s igracima koji ce vas odrzati u ligi,cilj je dug vratiti i to je to,i vecina vas je bila za to,ne kontam sad sta hocete borbu za evropu,pa bar je zanimljivije boriti se za opstanak,nego se vuci po sredini tabele,a bacati novac na igrace koji mogu u evropu,a ne smiju ici na nju,jer nebi dobili licencu,ovako vaznije tekme ce te imati,borba ce biti,zanimljivo u svakom slucaju,jbo sredinu nije zanimljivo nikom :D
Zato pokusati dovesti stanje na 0,i cuvajte tog Azmira,a ako vec neko kladionice spominje,pa ako vec covjek moze nek izvuce pare,koliko toliko i opet ce on sigurno te pare iste vratiti u Slobodu,vama svakako nije bitno ili imali 45 bodova i bili 6. na tabeli ili imali 25 i bili 13. na tabeli,bar ce covjek uzeti malo kesa od azijskih kladionica donjeti novac u klub i svi sretni,naravno ako je istina za kladionice sto neko provlaci pricu,kako god okrenes niste na gubitku.

Jos jednom ponavljam,cuvajte tog covjeka ko kap vode na dlanu,malo je danas takvih sto gledaju nas fudbal,a kamo li da uloze 1KM u njega,a covjek milione donosi ;)
Lijep pozdrav Tuzlaci :))
Zadnja izmjena: GK1996, dana/u 09 nov 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rudar Kakanj !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 nov 2014, 00:43

Mislim da svi ovdje kad se saberemo ne znamo 10% šta se dešava u klubu, tako da ne trebamo optuživat Vugdalića jer možda je čovjek doprinjeo klubu više i nego što možemo zamislit (samo pretpostavka), al se o tome ne priča, isto kao što niko od nas nije ni u ludilu pomišljao da će se dug tako brzo vraćati. Da ne valja ne bi ga Azmir držao do sad, a kamo li Azmir da se za nešto optužuje, kakav um moraš za to imat...
Sve ide po planu kao što je i obećano, čak su što se tiče duga mislim i ispred planiranog.
Čeka nas bolji nastavak sezone sigurno, gori i ne može nikako. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2014, 00:54

Kako god meni prekid i ulijetanje na teren izgleda kao bas dobra opcija protiv pita....hem cemo izbjec blamiranje i registrovat ce se SAMO 0:3 hem cemo
stici na terenu neku od ovih p.i.c.k.e.t.i.n.a sto nose dres SLOBODE pa da im se makar malo oduzimo za sve u ovoj sezoni :urnebes: ...pobjec nam garant ne mogu...vidjeli smo i danas o kakvim se pokemonima radi...popusit ce se kazna al jbg....kolateralna steta :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 09 nov 2014, 00:56

Ove igrace treba poniziti, po meni 4 igraca treba ostaviti (ne brojim ove na klupi sto ne igraju skoro nikako, tu su 2 momcica strasna) i juniore i kadete brate moj pozvat a ove retarde na tribine poslat da vide kako se igra lopte, oni su zeljni igre a ne onaj nas selj*cki mentalitet kojih ima i vise od pola tima. A ovo nije suplja prica kojom mozemo pokazat kolko volimo klub i ne znam dal' se to moze izvesti al treba i treneru ekipe reci da ako hoce da vodi ovaj klub tj. pustit ga da se pokaze (ko zna mozda je i dobar je*bat ga :mrgreen: ) da pokusa s juniorima i kadetima tu utakmicu, da vidi covjek kakvu djecu imamo u ovako "velikim" utakmicama, oni ce jest onaj teren u zelji da se dokazu i halalim im 5 golova :mrgreen: ,s ovom ekipom ne gine nam 5+ ..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 nov 2014, 00:58

staragarda je napisao/la:Kako god meni prekid i ulijetanje na teren izgleda kao bas dobra opcija protiv pita....hem cemo izbjec blamiranje i registrovat ce se SAMO 0:3 hem cemo
stici na terenu neku od ovih p.i.c.k.e.t.i.n.a sto nose dres SLOBODE pa da im se makar malo oduzimo za sve u ovoj sezoni :urnebes: ...pobjec nam garant ne mogu...vidjeli smo i danas o kakvim se pokemonima radi...popusit ce se kazna al jbg....kolateralna steta :urnebes:
:urnebes: :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2014, 02:29

ziviniceMetropola je napisao/la:Ove igrace treba poniziti, po meni 4 igraca treba ostaviti (ne brojim ove na klupi sto ne igraju skoro nikako, tu su 2 momcica strasna) i juniore i kadete brate moj pozvat a ove retarde na tribine poslat da vide kako se igra lopte, oni su zeljni igre a ne onaj nas selj*cki mentalitet kojih ima i vise od pola tima. A ovo nije suplja prica kojom mozemo pokazat kolko volimo klub i ne znam dal' se to moze izvesti al treba i treneru ekipe reci da ako hoce da vodi ovaj klub tj. pustit ga da se pokaze (ko zna mozda je i dobar je*bat ga :mrgreen: ) da pokusa s juniorima i kadetima tu utakmicu, da vidi covjek kakvu djecu imamo u ovako "velikim" utakmicama, oni ce jest onaj teren u zelji da se dokazu i halalim im 5 golova :mrgreen: ,s ovom ekipom ne gine nam 5+ ..
dal je moguce da se i ja jednom slozim sa tobom....treba iduce sedmice vidjet sa portugalcem da protiv pita izvede juniore a ove pokemone posalje na tribine i to u punoj opremi da ih raja moze vidjet i prepoznat....malo im se smijat a malo ih vrijedzat...djeca ce sigurno ginut na terenu a i ovim jazavcima ce bit neprijatno...cisto sumnjam da nas mogu vise osramotit od ovog drveca sto se sad naziva fudbalerom....do tekme sa pitama ima 15 dana i to treba pokrenut...i da ce ih FKR maksimalno podrzat na terenu....svakako je ovim sto su danas igrali kristalno jasno da im je ovo bila posljedna tekma u dresu SLOBODE...svoje manekenstvo nek prodaju po manjim klubovima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2014, 08:24

Po meni treba otici na utakmicu sa Sarajevom. Nikakav bojkot i ta sranja. Ako i izgubimo, sto ce se vjerovatno i desiti, uopste nije bitno, jer smo svjesni sebe. I pored netrpeljivosti prema sarajevskim klubovima (mislim da nije tolika prema FK Sarajevu kao prema Zelji) treba ih nagraditi aplauzom. Zasto? Napravili su u BiH prvi korak, primjer kako bi trebao jedan klub da funkcionise dok se ne donese zakon o privatizaciji u sportu.
Treba postovati to jer i nama bi dobrodosao takav pomak.
Licno postujem FK Sarajevo jer su na neki nacin izasli iz djeriza ove septicke jame zvane PL. Pokazali su i ostalima kako se moze, ako se hoce, i ako se ima hrabrosti i znanja.
Sto se mene tice idem sigurno na Tusanj navijati za Slobodu pa kakav god bio rezultat.
Idem i da vidim kakvo je to Sarajevo, koje je sigurno napravilo najveci poslijeratni preobrazaj u istoriji klubova, gledajuci od rata na ovamo. FK Sarajevo, priznati se mora, da je svijetla tacka BH fudbala i organizovanja u ovakvom drustvu.
Oni nam moraju biti uzor kako je moguce ustrojiti ustav kluba i potaci ulaganje u klub.
Nadam se da cemo i mi slicno uraditi na slijedecoj skupstini.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 nov 2014, 09:29

Probisvjet je napisao/la:Po meni treba otici na utakmicu sa Sarajevom. Nikakav bojkot i ta sranja. Ako i izgubimo, sto ce se vjerovatno i desiti, uopste nije bitno, jer smo svjesni sebe. I pored netrpeljivosti prema sarajevskim klubovima (mislim da nije tolika prema FK Sarajevu kao prema Zelji) treba ih nagraditi aplauzom. Zasto? Napravili su u BiH prvi korak, primjer kako bi trebao jedan klub da funkcionise dok se ne donese zakon o privatizaciji u sportu.
Treba postovati to jer i nama bi dobrodosao takav pomak.
Licno postujem FK Sarajevo jer su na neki nacin izasli iz djeriza ove septicke jame zvane PL. Pokazali su i ostalima kako se moze, ako se hoce, i ako se ima hrabrosti i znanja.
Sto se mene tice idem sigurno na Tusanj navijati za Slobodu pa kakav god bio rezultat.
Idem i da vidim kakvo je to Sarajevo, koje je sigurno napravilo najveci poslijeratni preobrazaj u istoriji klubova, gledajuci od rata na ovamo. FK Sarajevo, priznati se mora, da je svijetla tacka BH fudbala i organizovanja u ovakvom drustvu.
Oni nam moraju biti uzor kako je moguce ustrojiti ustav kluba i potaci ulaganje u klub.
Nadam se da cemo i mi slicno uraditi na slijedecoj skupstini.
Bravo :kralj:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 09 nov 2014, 09:51

Azmir je super kao lik koji sve ovo vodi,drzi sve pod konac,vraca dugove,na kraju krajeva radi nesto i ne zivi od sadake!Drugi par cipela je sto se covjek okruzio nesposobnim ljudima kao sto je Vugdalic(hajde za njega ima jos vremena da se pokaze),ali Husara,koji dovodi svoje igrace,polovne,istrosene,lose koji uopste ne zasluzuju igrati u Slobodi,ne zasluzuju igrati ovu ligu,tamo niko ubaciti ne znaa kamoli nesto vise..Samo zbog ovog drugog je i Azmir podlozan kritici i zato ga vecina i kritikuje..Covjek ocekuje da se placaju karte za nesto sto mozes vidjeti na oranici u Bokavicima,Simin Hanu ili gdje vec i otvoreno poziva ljude da to rade a ne daje nam nista zauzvrat i to me strasno nervira kod njega..Skontat ce on vec da ovdje samo rezultat donosi gledaoce,pare od karti i sve ono sto on zeli,bez toga nema nista!
Igrace istuc treba,sinoc Mehidic malo fura u Mejdanu,opusteno..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 09 nov 2014, 10:00

I da se podcrta, nije problem dovest igrace koji ce igrat za minimalac i za opstanak al neka igraju. Ovo do sad je uzalud bacen novac, kako kuci tako i na gostujuce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.