Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
To sam rekao,provalio se!lumani je napisao/la:Tesko je sa tobom jer vidis sve drugacijeaba ti je jaca od njemacke,milutinov veci talenat od nurkica ..Dule je za tebe gospodin
godinama trazis Adamovica a ja te ubjedujem da je Pasalic bolji . Cak si jednom rekao da ne pratis kosarku tako dugo
merdanovic je napisao/la:To sam rekao,provalio se!lumani je napisao/la:Tesko je sa tobom jer vidis sve drugacijeaba ti je jaca od njemacke,milutinov veci talenat od nurkica ..Dule je za tebe gospodin
godinama trazis Adamovica a ja te ubjedujem da je Pasalic bolji . Cak si jednom rekao da ne pratis kosarku tako dugo
Adamović igrač koji je imao sezonu u ABA ligi iz snova sa Igokeom smatram da je trebao biti pozvan.
Što se Duleta tiče to je stvar ukusa,al se ne može poreći da je veliki stručnjak!
Ovisno kako pratim košarku..Gledao sam utakmice još kao dijete Cibonu,Bosnu,Zadar itd ..Medjutim do prije 7-8 godina zbog lošeg odabira kanala nisam bio u mogućnosti da pratim euro takmičenja.Tek kada su arenasport i sportklub dosli na "male" ekrane,od tada pratim svako kolo eurolige,eurokupa,abalige i svega što me interesuje.
Za ABA ws Njemačka vidio si činjenice a ti nisi naveo još ni jednu.
S obzirom da su Cedevita i Olimpija, pored Buducnosti, kandidati za plej-of ostaje samo jedna opcija.. a to je da Partizanu do kraja sude samo Bugari i Makedonci, da bi Vujosevic bio zadovoljan. Sada i ABA liga zeli propast PartizanaO delegiranju sudija i ABA ligi:
„Ni ne želim da pričam o delegiranju dva Crnogorca i to zajedno sa Beloševićem, a zna se da je Budućnost naš najozbiljniji konkurent za drugo mesto. Već je počelo sa prljavim igrama, a ja više neću biti neko ko propagira ovu Ligu.”, završio je Vujošević
I Zvezda i Partizan su komunistički klubovi da se ne lažemoTribalian je napisao/la:Ne pisem na temi kluba koji vodi polu covek polu svinja , pa ako mi moderacija tj. @ Nerminh dozvoli, ostavio bih ovde poruku za forumasa @44 Bertans " Zvezda nije FMP, ni FMP nije Zvezda iskomplexirani navijacu manjeg zagrebackog kluba ". To kad se nadjes negde sa svinjcugom, tegijem , mirkom marjanovicem , tudjman franjom , kapitenom Brozovicem , Vokrijem , glavnim odborom SPS-a i ostalim zatucanim komunjarama Srbije i ostalih republika pa nazivajte klub sa malog kalemegdana kako hocete . U stilu predaka iz KPJ i potomstva iz SPS-a nista drugo niste znali nego samo mrznju da sirite , lazete i pljujete sve sto vredi ! Bili ste i ostali isti, ali niste krivi vi nego mi sto smo vam dozvolili da iz raznih vukoyebina dodjete u Srbiju i omalovazavate najveci Srbijanski i Jugoslovenski klub !
Prouchi genezu i jednih i drugih, te njihovu ranu istoriju, pa cesh videti da ti klubovi nisu identichni po nachinu postanka, niti su razlichiti od raznih Proletera, Dinama, Radnichkih, Sarajeva, Boraca i sl. koji su isto tako produkt uplitanja KP u sport.RiverPlate je napisao/la: I Zvezda i Partizan su komunistički klubovi da se ne lažemojer se zovete: CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN i kad i ko vas osnova, kada čujem da niste komunistički klubovi puknem od smijeha. I realno to sa FMP-om ste izmajmunisali samo tako da zadržite ime, na tom vam svaka čast!
Ja šta god da napišem neće valjati, te komunisti, te FK Jugoslavija, izd'o Dražu, Armija, ustvari iz Zagreba su, nisu osnovani u BeograduMaGiCa je napisao/la:Prouchi genezu i jednih i drugih, te njihovu ranu istoriju, pa cesh videti da ti klubovi nisu identichni po nachinu postanka, niti su razlichiti od raznih Proletera, Dinama, Radnichkih, Sarajeva, Boraca i sl. koji su isto tako produkt uplitanja KP u sport.RiverPlate je napisao/la: I Zvezda i Partizan su komunistički klubovi da se ne lažemojer se zovete: CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN i kad i ko vas osnova, kada čujem da niste komunistički klubovi puknem od smijeha. I realno to sa FMP-om ste izmajmunisali samo tako da zadržite ime, na tom vam svaka čast!
Ne treba ti to.RiverPlate je napisao/la: Ja šta god da napišem neće valjati, te komunisti, te FK Jugoslavija, izd'o Dražu, Armija, ustvari iz Zagreba su, nisu osnovani u Beogradu
Duhom institucije protiv prostitucije!3. Nije jasno u kom svojstvu je bilo obraćanje gospodina Predraga Ćulibrka, da li je to u svojstvu generalnog direktora Telekoma Srbija ili u svojstvu člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda? Takođe, nije jasno zašto se gospodin Ćulibrk čudi reakciji velikog broja navijača Partizana koji su odlučili da promene provajdera mobilne telefonije, ali i provajdera usluga kablovske televizije i interneta, pošto je trenutno stanje stvari takvo da je Telekom Srbija pretvoren u bankomat klubova sportskog društva Crvena zvezda, dok ni u jednom sportu Telekom Srbija nije sponzor klubova JSD Partizan, ni u košarci, ni u fudbalu, ni u vaterpolu. Ni jedan klub. Ni jedan dinar. Ako smo prošle sezone raspravljali o tome kome država daje više, danas je jasno da ove sezone država i njena preduzeća praktično ceo sportski budžet usmeravaju samo ka jednom klubu u različitim sportovima, dok je bilo kakav budžet za bilo koji klub JSD Partizan praktično sveden na nulu. Tako ispada da država štedi samo na klubovima JSD Partizan, kojima su ukinuta prektično sva sponzorstva, dok za Crvenu zvezdu nema zime, budžeti su isti kao da nema nikakvih mera štednje. Takav odnos je nezapamćen od osnivanja Zvezde i Partizana, od 1945. godine nije bilo godine u kojoj je jedan klub od države dobijao 100 posto, a drugi klub ništa, i navijači Partizana samo reaguju na tu činjenicu, onako kako oni smatraju da je primereno.
44Bertans je napisao/la: Duhom institucije protiv prostitucije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.